Ζώδια και Αριθμολογία Οκτωβρίου

Ζώδια και Αριθμολογία Οκτωβρίου

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/03-20/04 (ΚΡΙΟΣ)

Ο Οκτώβριος εκπροσωπείται από τον Αριθμό 1 (10ος), από τον Αριθμό του Άρη, του πολεμιστή που τυγχάνει να είναι και ο κυβερνήτης της δικής σας Γενέθλιας κατηγορίας ως πλανήτης. Κινείται ανάδρομα σε όλη την διάρκεια του μήνα, επιστρέφει όμως σε ορθόδρομη τροχιά στις 14/11/2020 (11), η οποία θα διαρκέσει έως και τις 07/01/2021 (4). Όσο είναι ανάδρομος θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες στην επικοινωνία. Θα αναθεωρήσετε τις επιλογές και τους χειρισμούς σας, θα «παγώσουν» υποθέσεις και γενικά η υπομονή και η αντοχή σας θα δοκιμαστούν, ακόμα κι αν οι Αριθμοί σας δίνουν σημαντικές ευκαιρίες.

Τον Οκτώβριο λοιπόν να αναμένετε εντάσεις. Προσέξτε λοιπόν αυτές τις εντάσεις αλλά και την ψυχολογία σας το διάστημα από 12/10 έως 17/10. Λεκτικές αντιπαραθέσεις με σημαντικά πρόσωπα όπως ανωτέρους σας δίνουν οι τάσεις των Αριθμών. Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή τόσο στις επαγγελματικές συζητήσεις όσο και στις κατ’ ιδίαν συναντήσεις. Θα πρέπει να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες και όχι μόνο. Θα χρειαστεί να αξιολογήσετε τα θέλω σας, τις προτεραιότητες σας και να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που αφορούν την ερωτική σας ζωή. Θα έχετε πολύ σημαντικές ευκαιρίες για την εργασία και την καριέρα σας ωστόσο δεν είναι ο ενδεδειγμένος μήνας για οικονομικά/επενδυτικά «ανοίγματα» και για νέες εκκινήσεις, νέα ξεκινήματα  δηλαδή. Σε όλη την διάρκεια του μήνα τα οικονομικά ζητήματα σας προβληματίζουν έντονα.

Στο κεφάλαιο έρωτας, ανήμερα του Όχι, ο Πυθαγόρας λέει ναι «μαγειρεύοντας» καλύτερες ερωτικές τάσεις που θα διαρκέσουν!!! Στο  χέρι σας όλα με σύνεση και φροντίδα.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/04 -21/05 (ΤΑΥΡΟΣ)

Πολύ εκρηκτικός μήνας για τα ερωτικά σας και τις  σχέσεις σας. Υπέροχο, δυναμικό, ερωτικό ξεκίνημα για εσάς. Επαναπροσδιορίζονται όμως οι ερωτικές σας σχέσεις, γίνεστε πιο εγκεφαλικοί με κριτική διάθεση, υπεραναλυτικοί με αυξημένη κοινωνική δραστηριότητα αλλά ο σύντροφος σας είναι απαιτητικός και με την συμπεριφορά του δεν το αποκλείω να σας χαλάσει την διάθεση. Σας απασχολούν πολύ τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας ζητήματα. Αυτό που σας πονοκεφαλιάζει ωστόσο είναι η εξέλιξη στην ερωτική σας ζωή. Όσοι είστε δεσμευμένοι αποφύγετε στα μέσα του μήνα οτιδήποτε «παράλληλο» και προσπαθήστε να κρατήσετε τις ισορροπίες. Πείτε όχι στο παρελθόν που προσπαθεί να γίνει παρόν σας. Δεν θα κρατήσει!!! Σας κόβονται τα φτερά και σας περιορίζεται σε μεγάλο βαθμό η δυναμική της ενέργειας σας και η όρεξη σας για δράση λόγω αναίτιων σκηνικών ζήλιας και απαράδεκτων συμπεριφορών.

Δείξτε την απαραίτητη προσοχή ιδιαίτερα το διάστημα από 11/10 έως 20/10. Χωρίς να σημαίνει ότι θα «παγώσουν» επαγγελματικά σχέδια, προτάσεις ή να το να περνάτε από τη θεωρία στην πράξη, η γκρίνια και τα παράπονα είναι αυτά που σας κουράζουν πολύ. Με έμφαση λοιπόν στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, κυρίως στις ερωτικές  αλλά και στις πολλές-πολλές λεπτομέρειες που θα κάνουν την διαφορά, ο Οκτώβριος μονοπωλεί το ενδιαφέρον σας με ακραίο και απαιτητικό τρόπο.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/05 -21/06 (ΔΙΔΥΜΟΣ)

Δραστήριοι, από την αρχή κιόλας του μήνα! Το διάστημα από 01/10 έως 03/10 ασχολείστε με σημαντικά οικογενειακά ζητήματα και θέματα  όπως: κινήσεις αγοραπωλησιών, ακίνητη περιουσία, μετακομίσεις, ταξίδια, ανακαινίσεις εσωτερικών χώρων επαγγελματικών ή σπιτιού. 04/10 έως 18/10 είστε υπερδραστήριοι και έχετε τον απόλυτο έλεγχο.  Προσοχή το διάστημα από 13/10 έως 20/10 στην επικοινωνία σας με αγαπημένα πρόσωπα όπως παιδιά και με ανθρώπους που ζητούν την φροντίδα και την αγάπη σας. Το ίδιο ακριβώς διάστημα προσέξτε τις οικονομικές σας κινήσεις και τους χειρισμούς σας.

Στην διάρκεια του δεύτερου δεκαπενθημέρου θα σας είναι εξαιρετικά δύσκολο να διατηρήσετε τις ισορροπίες σε σχέσεις. Παραμένοντας όμως ευγενικοί, ψύχραιμοι και με ωραία  επιχειρήματα, θα τα καταφέρετε. Ελέγξτε την τάση σας για καταναλωτική μανία από 15/10 έως 31/10, αν δεν θέλετε να βρεθείτε προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα είναι επίσης απαιτητικό για καταστάσεις που διαδραματίζονται στα εργασιακά σας περιβάλλοντα. Είναι όμως και το πιο πικάντικο καθότι θα έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε ανθρώπους από το ερωτικό και το επαγγελματικό σας παρελθόν όπου κοινός σας παρονομαστής είναι μία δεύτερη ευκαιρία. Στο χέρι σας όλα καθώς είναι μία εξαιρετικά κατάλληλη χρονική στιγμή για να τους βάλετε όλους στη θέση τους και τη ζωή σας σε μία σωστή τάξη και σειρά αυτή τη φορά!

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/06-22/07 (ΚΑΡΚΙΝΟΣ)

Είναι ο μήνας που θα σας κουράσει κατά απόλυτο τρόπο και θα σας ταλαιπωρήσει με τις αντιφατικές τάσεις αλλά και προοπτικές του. Από τη μία έχετε εύνοια στα ερωτικά σας διότι είστε αισιόδοξοι, γοητευτικοί και επικοινωνιακοί αλλά από τις 15/10 και μετά, κάνετε δεύτερες σκέψεις και επανεξετάζετε αν τα πράγματα είναι όντως έτσι. Δεν ενδείκνυται ο Οκτώβριος για νέα ξεκινήματα αλλά είναι αυτός  που φέρνει στο προσκήνιο παλαιότερες υποθέσεις  που «πάγωσαν» και τώρα ναι, μπορούν να πραγματοποιηθούν.

Δύσκολο και πολύ απαιτητικό αναμένεται το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα καθώς οι σχέσεις σας περνάνε από άπειρα κύματα. Δύσκολο να κρατηθούν οι ισορροπίες ανάμεσα στις δυσκολίες σε εργασία/ καριέρα, οικογένεια και τον ερωτικό σύντροφο. Στο τελευταίο επταήμερο του μήνα θα …παιχτούν πολλά!!! Κάποιοι άνθρωποι και καταστάσεις είναι για εσάς οδυνηρή έκπληξη! Οι Αριθμοί σας θέλουν πλήρως απογοητευμένους σε σχέση με άλλους ανθρώπους. Επιλέγετε την πλάγια οδό, μην ξεχνάτε και το έμβλημα σας (κάβουρας), κλείνεστε στον εαυτό σας και δυσαρεστείτε με τη στάση σας τα φιλικά και κοινωνικά σας περιβάλλοντα. Το διάστημα από 10/10 έως 20/10 είναι ενεργειακώς και αριθμολογικώς το πιο απαιτητικό και δύσκολο σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Γι’ αυτό λοιπόν προσέξτε στην διάρκεια του την υγεία και την οδήγηση σας. Μην είστε αφηρημένοι καθώς τάση για τραυματισμούς και ατυχήματα δίνουν οι Αριθμοί. Ο χειρότερος μήνας της χρονιάς για εσάς!

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 23/07-23/08 (ΛΕΩΝ)

Είτε ως Αριθμός είτε ως πλανήτης, ο Άρης σας πολεμά πολύ αφαιρώντας σας το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας, της δύναμης, της δυναμικής σας, του ψυχικού σας σθένους και κουράγιου. Προσπαθείτε σε όλη την διάρκεια του μήνα να είστε πιο μεθοδικοί, πρακτικοί και αποτελεσματικοί. Παιδεύεστε όμως πολύ από τις 14/10 έως τις 31/10. Ίντριγκα; Παρασκήνιο; Κουτσομπολιό; Ταμπουρωθείτε στο δικό σας βασίλειο είτε αυτό είναι ο χώρος του σπιτιού σας είτε το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Αμφίβολες οι εξελίξεις των σχεδίων σας όσον αφορά τα νέα σχέδια διότι επανέρχονται στο προσκήνιο παλαιότερα πλάνα που μπορούν να εφαρμοστούν!!!

Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι της κατηγορίας ούτε καν νοιάζονται για φλερτ διότι το ενδιαφέρον τους μονοπωλεί η καριέρα και η εργασία. Οι δεσμευμένοι στην διάρκεια του τελευταίου δεκαημέρου αντιμετωπίζουν προβλήματα στη σχέση τους,  στις περισσότερες των περιπτώσεων, ευτυχώς παροδικά. Το ευχάριστο στην δική σας Γενέθλια κατηγορία είναι πως από τις 25/10 έως τις 31/10 έχετε αυξημένη κοινωνική δραστηριότητα και άριστες δημόσιες σχέσεις με πρόσωπα που επανακάμπτουν από  τα παλιά και είναι διατεθειμένα να σας βοηθήσουν πολύ στην εργασία και στην καριέρα σας. Ο μήνας των δεύτερων σκέψεων και ανανεωμένων ή …ρετουσαρισμένων ευκαιριών. Προσοχή στις λεπτομέρειες, ένας μήνας είναι θα περάσει!

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/08 -23/09 (ΠΑΡΘΕΝΟΣ)

Ακόμα και για εσάς τους τόσο οργανωτικούς, μεθοδικούς, συνεσταλμένους, συντηρητικούς στη διαχείριση χρημάτων και λάτρεις στην σημασία ύπαρξης της λεπτομέρειας, ε …ναι ακόμα κι εσείς δεν θα ξεφύγετε από τις σκληρές όψεις και τάσεις των Αριθμών! Πλήττεστε οικονομικά, ξεφεύγετε με την καταναλωτική σας δράση και μανία και ναι, ξοδεύετε αλόγιστα χρήματα. Έχετε όμως εύνοια στον έρωτα, έντονη κοινωνική δραστηριότητα με πολλές-πολλές επιτυχίες ερωτικές αλλά και επαγγελματικές. Άψογη όσον αφορά τις οικονομικές σας συναλλαγές και την επικοινωνία σας με όλους. Στον έρωτα κυριαρχείτε τόσο αν είστε δεσμευμένοι όσο και αν είστε αδέσμευτοι. Είστε οι απόλυτα ευνοημένοι σε αυτόν τον τομέα. Από 01/10 έως 13/10 είναι το καλύτερο διάστημα του μήνα για εσάς.

Το διάστημα από 14/10 έως 31/10 καλείστε από τους Αριθμούς να αποφύγετε τα νέα ξεκινήματα, τα οικονομικά/επενδυτικά ρίσκα και πλάνα, τις οριστικές αποφάσεις αλλά και τις υπογραφές συμβολαίων/συμφωνιών. Δύσκολος και απαιτητικός μήνας για να τα καταφέρετε. Εννοείται πως καλείστε να δώσετε σημασία, που αλλού; Μα στις …λεπτομέρειες φυσικά!

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/09-23/10 (ΖΥΓΟΣ)

Πολύ σημαντικός μήνας και όχι επειδή είναι ο Γενέθλιος σας κατά κύριο λόγο αλλά γιατί βελτιώνεται ο  τομέας που σας πόνεσε περισσότερο. Η οικογένεια και τα οικονομικά σας βελτιώνονται σταδιακά κάνοντας σας να νιώθετε μεγαλύτερη ψυχική και συναισθηματική ασφάλεια. Θα ανακαλύψετε νέες λύσεις και τρόπους για να είστε οικονομικά πιο ευέλικτοι και να επικοινωνήσετε πράγματα που βοηθούν εσάς τους ίδιους, τα σχέδια σας, την εργασία και την καριέρα σας.

Το πιο δύσκολο και απαιτητικό διάστημα του μήνα ωστόσο είναι από τις 14/10 έως και τις 22/10. Θα είστε ελάχιστα ευέλικτοι στην επικοινωνία και αυτό γιατί η δογματική σας διάθεση θα αναδειχθεί. Θα υπάρξουν παροδικές καθυστερήσεις και μεταβολές σχεδίων λόγω της ασυνεννοησίας με δικούς σας κυρίως ανθρώπους. Δύσκολα θα κρατηθούν οι ισορροπίες στα ερωτικά σας διότι πολύ απλά αυτά μπαίνουν σε δεύτερη, τρίτη μοίρα. Θα προσέχετε τα λόγια και τα έργα σας τα εξής διαστήματα: από 05/10 έως 08/10 και από 16/10 έως 22/10. Απαιτητικός λοιπόν μήνας, ο οποίος όμως φέρνει αναπάντεχα ζητήματα και οριστικές αποφάσεις, προκειμένου να επιλύσετε όλα όσα σας προβληματίζουν και σας στεναχωρούν. Ήρθε η ώρα να περάσετε από την θεωρία στην πράξη χωρίς όμως δυσάρεστες συνέπειες για εσάς. Να θυμάστε Ζυγοί μου πως τους δικούς σας ζυγούς, στόχους και δράση θα λύσετε τους τελευταίους δύο (2) μήνες της χρονιάς!

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 24/10-22/11 (ΣΚΟΡΠΙΟΣ)

Ως γνήσιο ζώδιο του νερού, σας κάνει νερά ο Οκτώβριος καθώς φέρνει στο προσκήνιο αδιέξοδα, κομβικά διλλήματα και εσάς σε μία διαρκή σύγχυση μυαλού. Η αίσθηση του ανικανοποίητου, το συναίσθημα δυσαρέσκειας θα σας διέπει σε όλη την διάρκεια του. Δύσκολα θα εμπιστευτείτε ανθρώπους, καταστάσεις και θα είστε θετικά προσκείμενοι. Στην αρχή του μήνα, συγκεκριμένα στο πρώτο δεκαπενθήμερο, θα είστε αρκετά ικανοποιημένοι με την εξέλιξη της αισθηματικής σας ζωής. Θα μας τα λέτε τελείως διαφορετικά όμως στην διάρκεια του δεύτερου. Αντιφατικές λοιπόν οι τάσεις των Αριθμών, ωστόσο αποδεχτείτε κοινωνικές προσκλήσεις, διότι κάποιες εξ’ αυτών θα αποδειχθούν μοιραίες για τη ζωή σας.

Το πιο απαιτητικό αλλά και δύσκολο διάστημα για τα νεύρα σας και την ψυχολογία σας είναι από τις 12/10 έως τις 31/10. Αναμένονται ανατροπές σε ερωτικές σχέσεις, συνεργασίες και οι ισορροπίες δύσκολα θα διατηρηθούν. Δώστε την απαιτούμενη προσοχή στο πολυτιμότερο αγαθό που δεν είναι άλλο από την υγεία σας, μην την αμελείτε. Μήνας αποφάσεων, αναθεωρήσεων, ανασυγκρότησης δυνάμεων και ευκαιριών με το …μέτρο. Οπλιστείτε με ψυχραιμία, πίστη, εσωτερική δύναμη και ένας μήνας είναι, θα περάσει.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 23/11-21/12 (ΤΟΞΟΤΗΣ)

Τον Οκτώβριο θα βελτιωθούν όλα όσα σας απασχόλησαν και σας απασχολούν τους τελευταίους τρεις (3) μήνες. Έννοια σας μεγάλη η εξέλιξη και η πορεία των οικονομικών και των επαγγελματικών σας. Σε όλη την διάρκεια του μήνα είναι καλό και σκόπιμο να προσέχετε στην επικοινωνία σας τόσο με ηλικιωμένα και αγαπημένα πρόσωπα της οικογένειάς σας αλλά και με σημαντικούς συνεργάτες στο χώρο της εργασίας σας. Νέες επαγγελματικές ευκαιρίες αξιώσεων να αναμένετε αλλά με το μέτρο. Μην ασχοληθείτε σε καμία περίπτωση με νέα πράγματα τον Οκτώβριο. Είναι ο μήνας που θα φτάσουν στα αυτιά σας λόγια, σχόλια και κουτσομπολιά που γίνονται διαρκώς και επαναλαμβανόμενα πίσω από την πλάτη σας, κάτι που σας προβληματίζει έντονα. Επιβάλλεται λοιπόν να μην αποκαλύψετε τίποτα από τα σχέδια σας. Μην ξεχνάτε, δεν είναι ανάγκη να τα ξέρουν όλοι όλα. Αυτόν τον μήνα θα πρέπει να προσέξετε περισσότερο την υγεία σας κυρίως στην διάρκεια του τελευταίου επταημέρου.

Το διάστημα από 14/10 έως 22/10 καλείστε από τους Αριθμούς να προσέξετε το τι λέτε και που. Πιο ευνοϊκό και αποτελεσματικό αναμένεται το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα για τον έρωτα, τόσο για δεσμευμένους όσο και αδέσμευτους. Οι δεσμευμένοι μια χαρά ανανεώνουν την σχέση τους και οι αδέσμευτοι βρίσκουν τον έρωτα ανάμεσα σε κοινωνικές και φιλικές συγκεντρώσεις. Η δύσκολη Πανσέληνος στις 31/10 σας προτρέπει να προσέχετε για να …έχετε. Όπως σας έχω μάθει χρόνια τώρα προσέχουμε τρεις (3) ημέρες πριν – ανήμερα – τρεις (3) ημέρες μετά καθώς τονίζονται με έμφαση θέματα υγείας και οικογενειακά ζητήματα.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 22/12-20/01 (ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ)

Από 01/10 έως 13/10 έχετε εύνοια στην ερωτική σας ζωή και είστε μες στη τρελή χαρά, θετικοί και  αισιόδοξοι. Προσέξτε από 14/10 έως 22/10 την επικοινωνία σας ιδιαίτερα στα εργασιακά σας περιβάλλοντα, το πώς επικοινωνείτε δηλαδή τα θέλω σας και τα σχέδια σας ακόμα και με ανωτέρους σας. Δεν είναι ο μήνας όπου θα κάνετε νέα ξεκινήματα όμως είναι μήνας ευκαιριών στο να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με αγαπημένα πρόσωπα, να δείτε άτομα με τα οποία έχετε να βρεθείτε καιρό.

Δώστε την απαραίτητη προσοχή στην διάρκεια του δεύτερου δεκαπενθημέρου όπου κλείνεστε στον εαυτό σας λόγω των γενικότερων εξελίξεων. Αναμένεται έντονο κλίμα ασυνεννοησίας, μην επηρεάζεστε από κάποιους που σας κόβουν ή προσπαθούν να σας κόψουν την φόρα. Έρχεται μία δύσκολη Πανσέληνος (31/10) όπου σας αναστατώνει στα οικογενειακά, τα ερωτικά  ζητήματα ακόμα  και στις σχέσεις με τα παιδιά σας. Δύσκολος και απαιτητικός μήνας, ο χειρότερος της χρονιάς για εσάς!

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 21/01-19/02 (ΥΔΡΟΧΟΟΣ)

Ένας μήνας που σας παίρνει κυριολεκτικά τον αέρα! Σε όλη την διάρκεια του η προσοχή σας είναι στραμμένη σε οικογενειακά και οικονομικά ζητήματα. Στην διάρκεια του πρώτου δεκαπενθημέρου έχετε τις μεγαλύτερες πιθανότητες να σας επιστραφούν χρήματα ή να διεκπεραιώσετε υποθέσεις που αφορούν τα χρήματα όπως: επιστροφές οφειλών και δανεικών. Ωστόσο στο δεύτερο δεκαπενθήμερο να είστε ιδιαιτέρως  προσεκτικοί γιατί η Πανσέληνος (31/10) είναι δύσκολη. Τονίζει με έμφαση όλα τα ζητήματα που σας αγχώνουν και σας προβληματίζουν.

Το πρώτο δεκαπενθήμερο είναι πιο ευέλικτο, ενδέχεται να αποκαταστήσετε σχέσεις με σημαντικά για εσάς πρόσωπα, να έχετε μία αρκετά καλή επικοινωνία με σημαντικούς συνεργάτες, συνεταίρους ή και ανωτέρους σας.  Δεν είναι ο μήνας όμως που θα σας βοηθήσει στα νέα σας σχέδια και ξεκινήματα.  Σας παιδεύει μέχρι την τελευταία στιγμή και σε αυτό συμβάλει έντονα η Πανσέληνος. Τα ερωτικά σας δοκιμάζονται κι αυτά, αναφέρομαι στους δεσμευμένους εκπροσώπους της κατηγορίας. Ευκαιρίες με το …στανιό για τους αδέσμευτους. Μόνο οι τρεις (3) τελευταίες ημέρες του μήνα είναι πιο τυχερές και ελπιδοφόρες με καλύτερες προοπτικές για τα νέα φλερτ. Μήνας μεταβολών και αλλαγών γι’ αυτό, ας είστε προετοιμασμένοι και αρκετά επιφυλακτικοί για να περάσετε όσο πιο ανώδυνα γίνεται τις δύσκολες τάσεις των Αριθμών.

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ 20/02-20/03 (ΙΧΘΥΕΙΣ)

Ταράζει τα νερά αυτός ο μήνας! Από την μία τις πρώτες δώδεκα (12) ημέρες έχετε μεγάλη εύνοια στα ερωτικά σας, έρχεστε οι δεσμευμένοι πιο κοντά με το ερωτικό σας ταίρι και οι αδέσμευτοι μπορείτε να ελπίζετε σε μια καλή γνωριμία. Από την άλλη πλευρά όμως το διάστημα από 17/10 έως 31/10 να είστε σε επιφυλακή και να κάνετε ληστεία στα λόγια σας για να μην εκτεθείτε. Μην προσβλέπετε σε νέα σχέδια, παρηγορηθείτε από την επανάκαμψη παλιών υποθέσεων που αρχίζουν και πραγματοποιούνται. Η μόνιμη έννοια σας στα οικονομικά είναι γεγονός διότι κι εσείς  ευθύνεστε γι’ αυτό με τις επιλογές σας. Από τις 14/10 έως 31/10 γίνεστε υπερβολικά τολμηροί με μία διάθεση να ξοδέψετε και το τελευταίο  ευρώ που έχετε στην τσέπη σας.

Ψυχική αστάθεια από τις 13/10 έως και τις 31/10 δίνουν οι τάσεις των Αριθμών λόγω της προβληματικής επικοινωνίας στον έρωτα και την οικογένεια ή ακόμα και με τα παιδιά σας. Προσέξτε περισσότερο από κάθε άλλη φορά την οικονομική σας διαχείριση, ιδιαίτερα στην διάρκεια του δεύτερου δεκαπενθημέρου γιατί σας βγαίνουν απρόσμενα έξοδα αλλά και αναπάντεχες οφειλές προς τρίτους. Να είστε προετοιμασμένοι για αναβολές εργασιακών πλάνων, προσωπικών όπως: εκδρομές, ταξίδια, συνέδρια/σεμινάρια. Μπορούν να ακυρωθούν την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή όπως επίσης και οικονομικές υποθέσεις ή επαγγελματικές προτάσεις που έρχονται στο προσκήνιο τύπου γρήγορο κέρδος σε σύντομο διάστημα. Άνθραξ ο θησαυρός!

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 1

Ήρθε η ώρα λοιπόν να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας. Θα έχετε τον απόλυτο έλεγχο στη ζωή σας, με πιο σταθερά πατήματα, πιο εδραιωμένα πλέον. Κατά την διάρκεια από 01/10 έως 15/10 και από 21/10 έως 31/10 θα έχετε ορθή κρίση, όλη τη δυναμική, την ενέργεια και την ενεργητικότητα που χρειάζεται για να προβείτε στις πλέον κατάλληλες κινήσεις. Είναι ο μήνας που θα σας δώσει νέες επαγγελματικές ευκαιρίες. Ενεργοποιήστε περισσότερο τον κοινωνικό και φιλικό σας περίγυρο που θα σας ανοίξει πλέον διάπλατα τις πόρτες. Θα είναι εγκληματική αμέλεια να μην αξιοποιήσετε το διάστημα από 07/10 έως 14/10. Απρόσμενες ευκαιρίες αναμένονται από τους Αριθμούς.

Στον ερωτικό τομέα θα δείτε την σχέση σας να αναζωογονείται, ιδιαίτερα το διάστημα από 14/10 έως 21/10, εφόσον είστε ήδη δεσμευμένοι. Για τους διπλούς Αριθμούς Χαρακτήρων Πεπρωμένου (11, 22 & 33) μία σχέση ίσως πάρει οριστικό τέλος. Γιατί; Διότι ζητάτε από τον σύντροφό σας την απόλυτη τελειότητα που σε ανθρώπινα επίπεδα δεν υπάρχει. Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι της κατηγορίας θα βρείτε την αγάπη και το ενδιαφέρον μέσα από φιλικές σχέσεις που μετατρέπονται σε άριστες ερωτικές.

Στον οικονομικό τομέα ευνοϊκότερες περίοδοι για όλους όσοι είναι ελεύθεροι επαγγελματίες, επιχειρηματίες και καλλιτέχνες είναι από 01/10 έως 10/10 και από 21/10 έως 31/10.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2

Θα μπορούσε να είναι ένας ευχάριστος μήνας για να κάνετε πράγματα πιο φρέσκα και να περάσετε όσο γίνεται καλύτερα. Η δημιουργικότητα, η ευρηματικότητα και αυτές οι φρέσκες ιδέες σας θα δώσουν πλεονεκτήματα στο επαγγελματικό σας εκτόπισμα και θέση. Προσέξτε όμως τις υπερβολικές εκρήξεις σε επαγγελματικές σχέσεις με σημαντικούς συνεργάτες. Αν δεν θέλετε σχέσεις συνεργασιών να λάβουν οριστικό τέλος και να αφήσετε πρόσφορο έδαφος για καινούργια πράγματα, περιμένετε τον επόμενο μήνα.

Ο Οκτώβριος όμως είναι ο μήνας που ευνοεί τις νέες κοινωνικές επαφές και τις νέες γνωριμίες. Μην αφήσετε καμία κοινωνική πρόσκληση να πάει χαμένη, κυρίως από τις 12/10 έως τις 22/10. Εκρηκτικό το κλίμα στον ερωτικό τομέα για τους δεσμευμένους εκπροσώπους. Τσακωμοί και συγκρούσεις από το …τίποτα για το …τίποτα. Για εσάς τα πράγματα θα βελτιωθούν και θα αποκατασταθούν τον επόμενο μήνα. Εφόσον όμως αναζητάτε έναν καινούργιο έρωτα, είναι ενδεδειγμένος μήνας για να βρείτε έναν κατάλληλο σύντροφο.

Στον οικονομικό τομέα να βασιστείτε στις δικές σας δυνάμεις από την αρχή μέχρι και το τέλος του μήνα. Τα οικονομικά σας ναι μεν θα είναι σε μία καλύτερη φάση αλλά περιορίστε την τάση σας για αναίτια και αλόγιστη σπατάλη.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 3

Σε καμία περίπτωση αυτός ο μήνας να περάσει απαρατήρητος. Είστε έτοιμοι για νέα εγχειρήματα! Είστε περισσότερο φιλόδοξοι, με διάθεση να βελτιώσετε την άνεση στην οικογενειακή και επαγγελματική σας ζωή. Απ’ όλες τις απόψεις! Ορίζετε εσείς τα όρια, τους στόχους, τις προθέσεις και τις διαθέσεις σας. Μην αναμένετε όμως γρήγορες εξελίξεις και μην τα παρατήσετε με την πρώτη δυσκολία. Η επιμονή και η υπομονή σας θα είναι τα έξτρα προσόντα γι’ αυτόν τον μήνα και βασικά εφόδια για το κλειδί της επιτυχίας. Θα παρουσιαστούν καινούργιες ευκαιρίες με ακόμα δυνατότερες προοπτικές εξέλιξης τον επόμενο μήνα. Ωστόσο ήρθε η ώρα να θέσετε εσείς τις βάσεις.

Ερωτικά οι δεσμευμένοι εκπρόσωποι παραμένετε πιστοί στα συναισθήματα σας, αν και λίγο κατηγορηματικοί και απόλυτοι με διάθεση παραπόνων, επιζητάτε περισσότερη σταθερότητα. Οι αδέσμευτοι θα έχετε την αίσθηση ότι κακώς επενδύετε σε νέα φλερτ. Μην δεσμευτείτε σε αυτά τα φλερτ και μην θεωρήσετε τίποτα ως διαρκές. Αφήστε το ένστικτό σας να δράσει και θα σας οδηγήσει καλύτερα προς το τέλος αυτής της χρονιάς σε συντρόφους που υπόσχονται καλύτερες περιόδους σταθερής συντροφικότητας και απόλυτης αφοσίωσης.

Αν η υγεία σας παρουσιάσει κάποιες ενοχλήσεις, μην τις αμελήσετε και ελέγξτε τις άμεσα. Οι διπλοί Αριθμοί Χαρακτήρων Πεπρωμένου (11, 22 & 33) προσπαθήστε σε όλη την διάρκεια του μήνα να ελέγξετε την συμπεριφορά σας και να μην πάρετε καμία οριστική απόφαση αλλά να περιμένετε μέχρι τον Νοέμβριο. Οικονομικά η κατάσταση θα ευνοήσει όλες τις επενδύσεις τα εξής διαστήματα: από 02/10 έως 10/10 και από 20/10 έως 31/10.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 4

Υπάρχουν ακόμα θέματα προς επίλυση που θα πρέπει να ρυθμίσετε αλλά μην χάνετε την όρεξη σας, πόσο μάλλον το κουράγιο σας. Φως στο τούνελ αναμένεται από 01/10 έως 15/10 και από 21/10 έως 31/10. Είναι ένας αντιφατικός μήνας διότι απαιτεί προσοχή στις λεπτομέρειες. Έχει πολύ ανησυχία, ενεργειακή αστάθεια και καλείστε να προσέξετε πριν πάρετε κάποια σημαντική απόφαση  αλλά και να περιορίσετε την ανυπομονησία σας. Όλα είναι εν εξελίξει, ιδιαίτερα την περίοδο από 14/10 έως 22/10. Το συγκεκριμένο διάστημα θα ευνοήσει τις συμφωνίες και τις νέες επαφές για την πραγμάτωση των νέων στόχων. Προσπαθήστε όμως να μην αφήσετε τίποτα στην τύχη. Αν θέλετε να πετύχετε, υπολογίστε ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρεια, ώστε να είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για τυχόν εμπόδια έστω και παροδικά που ενδέχεται να παρουσιαστούν.

Στον ερωτικό τομέα, εσείς οι ίδιοι θα είστε ασταθείς και με πολλά παράπονα. Η μεγάλη σας ανάγκη για ερωτική επιβεβαίωση θα σας οδηγήσει στο να ζήσετε στιγμές πάρα πολύ έντονες είτε με τον μόνιμο ερωτικό σας σύντροφο είτε στα πλαίσια ενός ρομαντικού φλερτ. Οι εντελώς αδέσμευτοι να μην επενδύσουν στις νέες γνωριμίες διότι δεν εγγυώνται καμία σταθερότητα. Αυτή η τάση αφορά το διάστημα από 01/10 έως 20/10. Οι υπόλοιπες ημέρες είναι πιο ευνοϊκές προκειμένου να ξεκινήσει κάτι πιο αισιόδοξο, σταθερό και ελπιδοφόρο. Επιστροφές χρημάτων και οι πιο σημαντικές όψεις οικονομικής ανάκαμψης αναμένονται μεταξύ 12/10 και 22/10.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 5

Είναι ένας πολύ ευχάριστος και αισιόδοξος μήνας. Από τους καλύτερους του 2020! Έσω έτοιμοι λοιπόν προκειμένου να αδράξετε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Αρχικά να επανεξετάσετε όλες τις προτάσεις που θα προκύψουν δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στις λεπτομέρειες και έπειτα μπορείτε να προβείτε σε διακανονισμούς. Όλα θα συμβαίνουν σε ένα περιβάλλον αρκετά πιο φιλικό, ευχάριστο και άκρως συναδελφικό. Από τις 22/10 και μετά τα σχέδια σας θα αρχίσουν να πραγματοποιούνται.

Οι νέες κοινωνικές γνωριμίες, οι φιλίες και τα νέα φλερτ θα δώσουν μία παιχνιδιάρικη νότα και μία εκρηκτική ερωτική ατμόσφαιρα στην καθημερινότητα σας. Αυτό είναι κάτι πολύ ευχάριστο προκειμένου να ανανεωθεί τόσο η διάθεση όσο και η ψυχολογία σας. Στις περισσότερες περιπτώσεις δεν θα έχουμε σοβαρές εξελίξεις και προοπτικές, απλώς θα περάσετε καλά. Είναι ο ενδεδειγμένος μήνας προκειμένου να ανανεώσετε τον εαυτό σας και την εικόνα του σπιτιού σας. Φίλοι που είχατε να δείτε καιρό θα είναι στο πλευρό σας και θα περάσετε ευχάριστες στιγμές μαζί τους.

Σημαντικές επιστροφές χρημάτων σταθεροποιούν τα οικονομικά σας. Για όλους όσοι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, επιχειρηματίες και καλλιτέχνες σας επιτρέπεται να επενδύσετε με μεγαλύτερη άνεση τον Οκτώβριο. Σε γενικές γραμμές τα οικονομικά σας χρειάζονται μια πιο προσεγμένη διαχείριση τα παρακάτω διαστήματα: από 07/10 έως 14/10 και από 21/10 έως 31/10.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 6

Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας που θα αναδείξει όλες σας τις αισθήσεις και είναι σε ετοιμότητα. Επιβάλλεται να είστε περισσότερο ευρηματικοί, επινοητικοί, πρακτικοί και απόλυτα πειθαρχημένοι. Οι συνθήκες στο χώρο της εργασίας σας θα βελτιωθούν σημαντικά και έτσι θα καταφέρετε να επιβάλλεται με δύναμη και δυναμική πειθούς την προσωπικότητα σας αλλά και να προβάλετε το έργο σας. Μεγαλύτερη προσοχή δείξτε στις 14/10, 15/10, 21/10, 22/10 και 23/10. Η πρώτη σας προτεραιότητα αυτόν τον μήνα είναι η εργασία και η καριέρα σας. Εμπιστευτείτε απόλυτα το μαχητικό σας ένστικτο αλλά και την διαίσθηση σας, η οποία θα είναι αρκετά ανεβασμένη έως και απόλυτα καλλιεργημένη, αρωγός και πολύτιμη σύμμαχός σας σε όλες των περιπτώσεων.

Δίνοντας τα όλα στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, θα σας είναι απαραίτητες και κάποιες ώρες ανάπαυσης. Προσέξτε να τις περάσετε με το σύντροφό σας, ο οποίος θα νιώθει απέραντη μοναξιά με μία ατελείωτη λίστα παραπόνων, πράγμα πολύ επικίνδυνο για την αποκλειστικότητα της σχέσης. Προσέχετε για να …έχετε!

Οικονομικά είναι ένας απόλυτα ευνοϊκός μήνας στη διάρκεια των πρώτων είκοσι (20) ημερών. Αν και είναι ένας τόσο απαιτητικός μήνας, προτείνω και σας παροτρύνω να επενδύσετε σε αυτό, διότι οι επόμενοι μήνες που ακολουθούν θα είναι λιγότερο απαιτητικοί και με εξίσου λιγότερη συναισθηματική/ενεργειακή ένταση.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 7

Είναι ένας μήνας που φέρνει πολλά και απροσδόκητα σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σας. Μήνα αλλαγών με απόλυτη εύνοια σε ταξίδια, μετακινήσεις, συνέδρια, περιπέτεια αλλά και την αβεβαιότητα για τις εξελίξεις. Για να ρυθμίσετε τα πάντα, προσπαθήστε να είστε ρεαλιστές, ορθολογιστές, απόλυτα πείσμωνες στο τι θέλετε και πως. Σημαντικές γνωριμίες θα κάνετε αυτή την περίοδο σε επαγγελματικά και κοινωνικά περιβάλλοντα. Φροντίστε να τις γνωρίσετε καλύτερα και να τις διατηρήσετε γιατί είναι το πλέον σίγουρο ότι θα τις αξιοποιήσετε σε επόμενες δεδομένες χρονικές στιγμές. Αυτοί οι άνθρωποι θα σας φανούν έως πολύ χρήσιμοι!

Στον ερωτικό τομέα νέες σημαντικές εκκινήσεις στην διάρκεια από 02/10 έως 12/10 αλλά και κατά το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα. Σε αυτά τα διαστήματα θα έρθουν γνωριμίες που θα ταράξουν τα νερά της ήσυχης ζωής σας. Όλος ο Οκτώβριος είναι αυτός ο μήνας όπου η προσωπικότητα σας θα εμπνεύσει εμπιστοσύνη, θα έχετε καλύτερη επικοινωνία και δύναμη πειθούς. Η επιτυχία σας; Δεδομένη! Περισσότερη αρμονία στις ερωτικές σχέσεις και ευκαιρία να προβείτε σε κινήσεις αγοραπωλησιών αναμένεται το διάστημα από 07/10 έως 25/10. Πολύ ευνοϊκό εξίσου αυτό το διάστημα για τους αδέσμευτους προκειμένου να χτυπηθούν από τα βέλη του έρωτα.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 8

Λοιπόν από το να εμμένετε στην μόνιμη και διαρκή σας προσπάθεια να τα τακτοποιήσετε όλα και να είναι ευχαριστημένοι όλοι, προτιμώ να έχετε καθαρό μυαλό, να είστε προσηλωμένοι στο στόχο σας με ορθή σκέψη και να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και εν συνεχεία με το σπίτι και την οικογένεια σας. Σαφώς και εξακολουθούν κάποιες εκκρεμότητες να επιζητούν την λύση τους, αυτό δεν θα σταματήσει να υφίσταται. Αξιοποιήστε το διάστημα από 14/10 έως 22/10 κατά την διάρκεια του οποίου θα είστε ερωτεύσιμοι, πολύ πιο γοητευτικοί, επικοινωνιακοί και με διάθεση να παραδοθείτε στον έρωτα. Θα προβάλετε ακόμα καλύτερα λοιπόν τον εαυτό σας. Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι της κατηγορίας έχουν περισσότερες πιθανότητες να δημιουργήσουν σημαντική ερωτική σχέση στην διάρκεια του δεύτερου δεκαπενθημέρου. Οι δεσμευμένοι καλό είναι να προσέχουν αν δεν θέλουν τα πράγματα να φτάσουν σε πολύ ακραίες καταστάσεις. Μην κάνουν πείσματα και μην τα εξωθούν εφόσον δεν επιθυμούν οριστικό τέλος.

Στον οικονομικό τομέα, καλύτερες οικονομικές αποδόσεις αναμένονται στην διάρκεια του πρώτου δεκαπενθημέρου αλλά και την τελευταία εβδομάδα του μήνα. Είναι τα πλέον ενδεδειγμένα διαστήματα προκειμένου να κερδίσετε χρήματα, να επενδύσετε, να διαπραγματευτείτε, να ξεχωρίσετε και ναι, να δικτυωθείτε εκ νέου καλύτερα.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 9

Δύσκολος και απαιτητικός μήνας για την  επικοινωνία. Αν δεν θέλετε οι πιεστικές τάσεις των Αριθμών, όπου αναμένεται να έχετε λεκτικές συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις σε όλη την διάρκεια του, πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί με διπλωματία, συγκεκριμένη τακτική και στρατηγική ιδιαίτερα στην διάρκεια του πρώτου δεκαπενθημέρου. Χτίστε καλύτερα την δημόσια εικόνα σας και μετά μπορείτε να αναμένετε καινούργιες επαγγελματικές προτάσεις, κυρίως από τις 21/10 και μετά. Η μόνη μου ένσταση είναι να μελετήσετε προσεκτικά την κάθε προσφορά και πρόταση. Είναι ο απόλυτα ενδεδειγμένος μήνας για όλους όσοι είναι ελεύθεροι επαγγελματίες, επιχειρηματίες, καλλιτέχνες στο να διακριθείτε και να προβάλετε την δουλειά σας. Μέσα από κάποιες ουσιαστικές συζητήσεις θα θέσετε εσείς τις βάσεις για νέες συμφωνίες και νέα επενδυτικά ανοίγματα/ξεκινήματα. Οι διπλοί Αριθμοί Χαρακτήρων Πεπρωμένου (11, 22 & 33) να μην κάνουν καμία απολύτως επενδυτική κίνηση τον συγκεκριμένο μήνα. Αντιθέτως να δείξουν αυτοπειθαρχία γιατί ο Οκτώβριος για εσάς είναι ένα καταναλωτικό «όργιο». Δείξτε μεγαλύτερη προσοχή!

Όσον αφορά την ερωτική ζωή, καλό είναι να κάνετε κάποιες συζητήσεις με τον σύντροφό σας για να θέσετε εκ νέου τα πράγματα σε μία άλλη σειρά. Ακόμα κι αν υπάρξει εκνευρισμός, η σχέση σας δεν θα κινδυνέψει. Αντίθετα αν δεν κάνετε διάλογο, η σχέση σας θα εκραγεί. Τότε ναι, θα κινδυνέψει. Το καλύτερο διάστημα για τα οικονομικά σας αναμένεται από τις 20/10 και μετά.

της Μαρίας Ζώη
Life Mentor
Αριθμολόγος – Ψυχολόγος
Δασκάλα Ευ ζην
Τηλ. γραφείου: 210-4284841
www.mariazoi.gr
Youtube official channels

Με τη δύναμη των αριθμών