Τα παιδιά μας θα εντυπωσιάσουν με τις πιο μοδάτες σχολικές τσάντες

Τα παιδιά μας θα εντυπωσιάσουν με τις πιο μοδάτες σχολικές τσάντες

Όσο μεγαλώνουν τα παιδιά μας η επιλογή σχολικής τσάντας δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση, ειδικά εκεί κοντά στην προεφηβεία που δεν ξέρουν πραγματικά τι θέλουν, τα πράγματα ζορίζουν, μπορεί να το λέω με χιουμοριστική διάθεση αλλά όλο αυτό κρύβει μια δόση αλήθειας. Ο Κωνσταντίνος μου σε λίγες μέρες γίνεται 9 χρόνων, θα πάει Τετάρτη Δημοτικού και πλέον έχει ξεφύγει από τις τσάντες με τους ήρωες και τα παιδικά σχεδιάκα, και όπως χαρακτηριστικά λέει, αυτά είναι για μωρά!

Μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά μιας καλής τσάντας είναι:
ανατομική πλάτη ή τσάντα με ροδάκια, ενισχυμένοι ιμάντες, να είναι ελαφριά, να έχει πολλές θήκες όχι μόνο για να χωράει πολλά πράγματα αλλά για να κατανέμεται καλύτερα το βάρος, κατασκευασμένη από ανθεκτικό υλικό και αδιάβροχα υφάσματα.

Ο Κωνσταντίνος μου από την Πρώτη Δημοτικού έχει βολευτεί την τσάντα με ροδάκια, τον εξυπηρετεί για να την μετακινεί μόνος του όπου θέλει και εγώ είμαι ήσυχη ότι δεν επιβαρύνει την πλάτη του από το βάρος των βιβλίων και των αντικειμένων που έχει μέσα. Φέτος επιλέξαμε την στιλάτη τσάντα PAUL FRANK, ένα διαχρονικό brand που έχουμε όλοι μας, μικροί και μεγάλοι λατρέψει, το αγαπημένο μαϊμουδάκι που έχει γίνει της μόδας και τη φετινή σχολική χρονιά! Την τσάντα μας συνοδεύει το τσαντάκι φαγητού – lunch bag το οποίο θα του είναι χρήσιμο στις σχολικές εκδρομές, όμως για τα παιδιά που κάθονται ολοήμερο θα τους είναι καθημερινά απαραίτητο.

O Julius the monkey, που έχει εμπνεύσει πολλούς σχεδιαστές στο χώρο της μόδας έρχεται την νέα σχολική χρονιά και σαρώνει με φανταστικά σχέδια.

Στην καινούργια σειρά PAUL FRANK Backpacks BACK ME UP θα βρείτε ντιζαινάτα σχέδια με patterns, για εσάς που θέλετε να ξεχωρίζετε αλλά και εκπληκτικά παστέλ μονόχρωμα  σχέδια για εσάς που είστε πιο μίνιμαλ.

Την λάτρεψα ήδη και χαίρομαι που την επέλεξα για τον Κωνσταντίνο μου γιατί χαρακτηρίζεται από την ποιότητα και την εργονομία της!

Αντοχή, φοβερά χαρακτηριστικά, ποιότητα που την κάνει άπαικτη και design που την κάνει μοναδική ή μάλλον κάτι ακόμα καλύτερο αξιοζήλευτη!

Δεν έχετε παρά να ανακαλύψετε όλα τα σχέδια και μια μεγάλη ποικιλία σχολικών στο www.backmeup.gr.

Τα 5 δικά μου tips για μια όμορφη και όσο γίνεται με λιγότερη γκρίνια σχολική χρονιά είναι:

  • Αφήστε τα τουλάχιστον μια με δυο ώρες όταν επιστρέψουν στο σπίτι να χαλαρώσουν και να κάνουν ό,τι τους ευχαριστεί μέχρι να ξεκινήσουν το διάβασμα.
  • Προσπαθήστε να διαβάζουν σε ένα συγκεκριμένο χώρο, μην αλλάζετε καθημερινά το μέρος της μελέτης, η ρουτίνα τα βοηθάει να συγκεντρωθούν καλύτερα.
  • Μην τα πιέζετε και μην έχετε τρομερές απαιτήσεις από αυτά!
  • Να είστε βοηθητικοί αλλά όχι πάνω από το κεφάλι τους, ώστε σιγά σιγά να νιώσουν ασφάλεια και να διαβάζουν εντελώς μόνα τους.
  • Οι φωνές δεν βοήθησαν ποτέ κανέναν, ενθαρρύνετέ τα, μην τα αγχώνετε περισσότερο και εσείς θα ταράζεστε και αυτά δεν θα μπορούν να αποδώσουν. Αγάπη και κατανόηση τα κλειδιά για την επιτυχία και αυτή τη σχολική χρονιά!

Καλή σχολική χρονιά!

της Έφης Αργυροπούλου
Δημοσιογράφος, αρθρογράφος, συγγραφέας και blogger του Working Moms.

Οι προτάσεις μας Σχολείο