Αναζητάτε ένα ασφαλή και δημιουργικό χώρο να απασχολεί τα παιδιά σας μετά το σχολείο;

Αναζητάτε ένα ασφαλή και δημιουργικό χώρο να απασχολεί τα παιδιά σας μετά το σχολείο;

Αν αναζητάτε ένα ασφαλή χώρο αλλά και ένα δημιουργικό περιβάλλον να απασχολεί τα παιδιά σας μετά το σχολείο μέχρι να τελειώσετε από τη δουλειά ή τις υποχρεώσεις σας, το After Bell είναι η ιδανικότερη επιλογή!

Θέλετε να παραλαμβάνουν τα παιδιά σας από το σχολείο, να τρώνε το υγιεινό γεύμα που τους έχετε ετοιμάσει από το σπίτι, να διαβάζουν τα μαθήματα της επόμενης μέρας αλλά και καθημερινή επανάληψη της διδακτέας ύλης, να απασχολούνται δημιουργικά μέσα από βιωματικό παιχνίδι και εσείς να είστε σίγουροι  ότι τα παιδιά σας περνάνε όμορφα;

Η καθημερινή μελέτη των σχολικών μαθημάτων γίνεται μέσα από ένα βιωματικό ταξίδι βοηθώντας τα παιδιά να αναπτύξουν την κριτικής τους ικανότητα, την ανεξαρτησία τους, και το ομαδικό πνεύμα τους.

Το After Bell δεν είναι απλά ένα κέντρο μελέτης, είναι ένας πολυχώρος μαθημάτων και τεχνών, ένα ιδιωτικό σχολείο απόλυτα εναρμονισμένο με τη δημόσια παιδεία. Η οικογένεια του After Bell αφουγκράστηκε την ανάγκη της σύγχρονης ελληνικής πραγματικότητας για μια νέα προσέγγιση στην εκπαίδευση με φρέσκες ιδέες που θα πάνε ένα βήμα παρακάτω την αξία της μάθησης, κάνοντας τα παιδιά να αγαπήσουν το διάβασμα και όχι να κάνουν τις εργασίες τους διεκπαιρεωτικά. Δημιούργησαν ένα εξειδικευμένο χώρο καθημερινής μελέτης, όπου οι έμπειροι παιδαγωγοί έχουν σαν στόχο να χτίσουν και να ενισχύσουν την αυτονομία κάθε μαθητή, δουλεύοντας εξατομικευμένα με ενταξιακές τεχνικές κατάλληλες για το κάθε παιδί, έτσι ώστε η μελέτη να γίνει μια εύκολη και αποτελεσματική διαδικασία. Προσφέρουν ουσιαστικό χρόνο ενασχόλησης με τις ανάγκες του κάθε παιδιού ξεχωριστά δίνοντας ερεθίσματα για γνώση, φροντίζοντας παράλληλα να εξαλείψουν οποιαδήποτε δυσκολία στη μάθηση.

Το After Bell βοηθάει και παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες. Η μελέτη παιδιών με μαθησιακές δυσκολίες (δυσλεξία, διάσπαση προσοχής κ.α.) απαιτεί ειδική παιδαγωγική μεταχείριση, προσέγγιση και διδασκαλία, έτσι ώστε να αναπτύξουν στο μέγιστο δυνατό βαθμό την νοητικής τους ικανότητα. Το έμπειρο προσωπικό του After Bell μπορεί να διαγνώσει και να καλύψει κάθε τους ιδιαιτερότητα.

Τα παιδιά σας θα παίζουν, διαβάζουν, αλληλεπιδρούν στις τρεις αίθουσες διδασκαλίες, στην αίθουσα τεχνών, σε ακόμα μια μεγαλύτερη αίθουσα για καλλιτεχνικές δράσεις και στην αίθουσα “Η γειτονιά μας” όπου εκεί θα περνούν τον ελεύθερο χρόνο τους διαβάζοντας στη βιβλιοθήκη, ζωγραφίζοντας στα τραπεζάκια της μικρής πλατείας και στον μαυροπίνακα και διασκεδάζοντας στο δικό τους σούπερ μάρκετ. Σε ένα χρωματιστό και ειδικά διαμορφωμένο χώρο θα απολαμβάνουν το γεύμα τους.

Στο After Bell τα παιδιά απασχολούνται με διαδραστικό και βιωματικό παιχνίδι μέσα από τις Τέχνες:

  • Μουσικοκινητική Αγωγή

Η μουσική αγωγή είναι ένα βιωματικό μάθημα που συντελεί στην γνωριμία με την μουσική μέσω των αισθήσεων και της κίνησης. Με το μουσικό παιχνίδι το παιδί:

  1. Εισέρχεται αβίαστα στον κόσμο της μουσικής
  2. Κατακτά της γλώσσα της
  3. Διευρύνει την φαντασία και την δημιουργικότητα
  4. Αναπτύσσει κινητική δεξιότητα
  5. Αναπτύσσει την προσοχή, την συγκέντρωση και την μνήμη
  6. Καλλιεργεί την ακοή και τέλος ανακαλύπτει τρόπους έκφρασης που του ταιριάζουν

Μέσα από μια τέτοια δραστηριότητα το παιδί γνωρίζει ήχους της φύσης, τα μουσικά όργανα, την μουσική σημειογραφία και τον ρυθμό. Εξοικειώνεται με το σώμα του στο χώρο και στον χρόνο βιώνοντας τον ρυθμό των λέξεων που γίνονται ήχοι και τραγούδι.

  • Θεατρικό Παιχνίδι

Το θεατρικό παιχνίδι βασίζεται πάρα πολύ στην τεχνική του αυτοσχεδιασμού όπου τα παιδιά μπορούν να δημιουργήσουν τον δικό τους διάλογο και την δική τους ιστορία.
Μέσα από το θεατρικό παιχνίδι ενεργοποιείται η φαντασία τους και εξασκείται η δημιουργικότητα τους. Έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν θεατρικούς συγγραφείς και να αναπαραστήσουν κομμάτια ή και ολόκληρο έργο τους.
Το θεατρικό παιχνίδι βοηθάει στην ψυχολογία και στην διαμόρφωση της προσωπικότητας του παιδιού, το απελευθερώνει και του ζητά να αναλάβει πρωτοβουλίες και να δράσει αποτελεσματικά.

  • Καλλιτεχνικά – Ζωγραφική – Κεραμική – Εργαστήρι Πειραμάτων
  • Μαθήματα πιάνου σε συνεργασία με το Εθνικό Ωδείο.
  • Μαθήματα Ρομποτικής σε συνεργασία με τον πιο αναγνωρισμένο οργανισμό εκπαιδευτικής ρομποτικής STEM Education.

To After Bell μέσα από τα προγράμματα της STEM Education δημιουργεί τις κατάλληλες εκπαιδευτικές συνθήκες για την ανάπτυξη της δημιουργικότητας, της καινοτομίας και του πνεύματος συνεργασίας (Ομαδική εργασία – Problem solving – Εισαγωγή στις φυσικές επιστήμες – Engineering – Μαθηματικά – Εκπαιδευτική ρομποτική).

  • Διαδραστικά Μαθήματα Κινηματογράφου

Ένα Παιχνίδι με τις Τέχνες στο Σινεμά
Μπορεί μια μικρού μήκους ταινία να γίνει η αφορμή για να φτιάξουν τα παιδιά τους δικούς τους χαρακτήρες, να ζωγραφίσουν το αγαπημένο τους καρέ, να δημιουργήσουν το δικό τους story board, να αναπαραστήσουν τις δικές τους σκηνές, να γράψουν τους δικούς τους διαλόγους, ακόμα και να αλλάξουν το φινάλε μιας ιστορίας; Μπορεί ένα βιβλίο, ένας πίνακας ζωγραφικής, ένα γλυπτό, ένα κτήριο, μια φωτογραφία, ένα κόμικ, ένα μουσικό θέμα, να τα φέρει σε επαφή με τις καλές τέχνες μέσα από τη μαγεία του κινηματογράφου και να τα κάνει να αγαπήσουμε την 7η τέχνη;
Τα παιδιά θα έχουν την μοναδική ευκαιρία να δημιουργήσουν με αποσπάσματα ταινιών, οπτικό και ηχητικό υλικό, αρχειακό υλικό, ερεθίσματα όπως φωτογραφίες, πίνακες ζωγραφικής, λευκώματα τέχνης, παραμύθια, ποιήματα, ιστορίες, αληθινά γεγονότα.

  • Παιχνίδι στα Αρχαία Ελληνικά. Από έρευνες έχει προκύψει ότι τα Αρχαία Ελληνικά ερεθίζουν νευρώνες του εγκεφάλου οι οποίοι βοηθούν και κάνουν τα παιδιά πιο έξυπνα!

Στο After Bell προετοιμάζουν τα παιδιά για το προνήπιο και το νήπιο.

Προσαρμογή Προ-νηπίων με την εμπειρία των παιδαγωγών, τα παιδιά προσχολικής ηλικίας θα αναπτύξουν τις πρώτες τους σχέσεις και θα ενταχθούν για πρώτη φορά σε ομάδες.

Προετοιμασία για την Α’ Δημοτικού, τα παιδιά μελετούν τη γλώσσα και τα μαθηματικά μέσα από τα σχολικά βιβλία, έτσι ώστε να είναι προετοιμασμένα για τις απαιτήσεις του δημοτικού σχολείου.

Όλα τα τμήματα εκπαίδευσης είναι ολιγάριθμα ώστε να γίνεται η μάθηση στοχευμένη και εξατομικευμένη.

Αν αναζητάτε χώρο για να φιλοξενήσετε το πάρτι του παιδιού σας, για να διοργανώσετε παρουσίαση βιβλίου ακόμα και εταιρική εκδήλωση, μπορείτε κατόπιν συνεννόησης να νοικιάσετε το υπέροχο χώρου του After Bell.

Μόνο οι αναγνώστες του Working Moms έχουν 35% έκπτωση στη Ρομποτική για όλο το χρόνο!

Το After Bell δέχεται στην ζεστή του συντροφιά παιδιά από περιοχές: Γαλάτσι, Κυψέλη, Περισσό, Ηράκλειο, Ν. Ιωνία, Φιλοθέη, Πεύκη και Μαρούσι.

Δρυάδων 48 – Γαλάτσι – Έναντι 7ου Δημ. Σχολείου, Τηλ. 211-1821640


Αν λοιπόν ψάχνετε ένα περιβάλλον στο οποίο το παιδί σας θα αποκτήσει τις σωστές παιδαγωγικές βάσεις και θα θέλει να επιστρέφει καθημερινά σε αυτό, τότε το After Bell είναι η σωστή επιλογή!

Οι προτάσεις μας