Πρόταση θεάτρου: Η Χύτρα με το Χρυσάφι

Πρόταση θεάτρου: Η Χύτρα με το Χρυσάφι

Πάμε θέατρο;

Πρεμιέρα την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου στις 3 μ.μ. στο θέατρο «Μορφές Έκφρασης» για τη «Χύτρα με το Χρυσάφι» και αν είστε 2 έως… 102 ετών ετοιμαστείτε να πάτε! Ο Θωμάς Κινδύνης και η «Παραμυθένια Ορχήστρα» του μας καλούν σ’ ένα μουσικοθεατρικό ταξίδι στην Ιρλανδία, όπου ένα ξωτικό, μια χύτρα γεμάτη χρυσάφι και ο Νάιαλ Ο Λίρι που λαχταρούσε να έχει τα καλά των άλλων, θα μας φέρουν πιο κοντά στην αυτογνωσία!

Μπορεί το «άλλο» να είναι «φανταχτερό», «πολύτιμο» και «λαχταριστό», όμως τελικά ίσως ο δικός σου δρόμος και ο δικός σου «αληθινός» θησαυρός να βρίσκεται ακριβώς μπροστά σου και να πρέπει εσύ να σηκώσεις τα μανίκια σου, για να τον κάνεις να λάμψει!

Με την ευφάνταστη και γεμάτη χιούμορ σκηνοθεσία της Άννας Σεβαστής Τζίμα η «Χύτρα με το Χρυσάφι» αποτελεί περισσότερο μια μουσικό-θεατρική εμπειρία, αφού τίποτε δεν έχει κοινό με οτιδήποτε άλλο έχετε βιώσει!

Πιο συγκεκριμένα, ο «άτυχος» Νάιλ Ο Λίρι, καθόταν μια μέρα στη λιακάδα και ονειροπολούσε… Και τι δε θα έκανε εάν είχε την τύχη με το μέρος του έστω για μια φορά στη ζωή του! Θα έφτιαχνε φυσικά μια φάρμα και … άλλα πολλά! Και φαίνεται πως τελικά η τύχη του χαμογέλασε, γιατί εντελώς ξαφνικά εμφανίστηκε μπροστά του ένα ξωτικό με μια χύτρα γεμάτη χρυσάφι!

Tο μόνο που έπρεπε να κάνει ήταν να πιάσει το ξωτικό και τα χρυσάφια θα ήταν δικά του! Έτσι πίστευε και βάλθηκε να κάνει τα αδύνατα δυνατά, για να το καταφέρει! Μα μια μεγάλη έκπληξη τον περιμένει, αφού θα ανακαλύψει πως ο Θησαυρός που πάντα λαχταρούσε δε βρισκόταν στην χύτρα του Ξωτικού, αλλά στα δικά του χέρια και στις δικές του ιδέες!

Info:

Παραστάσεις: Aπό 17 Φεβρουαρίου και κάθε Κυριακή στις 15.00 μ.μ. έως 5 Μαΐου

Θέατρο Μορφές Έκφρασης, Αλκμήνης 13, Κ. Πετράλωνα (απέναντι από το Μουσείο Μπενάκη στην οδό Πειραιώς)

Τηλ. Επικοινωνίας: 210 3464903 – 210 3464002

Πληροφορίες/κρατήσεις για σχολικές παραστάσεις : Βλασία Βερβέρη, 6944659865

Επιμέλεια άρθρου Αλεξίου Βικτωρία.

Θέατρο / Σινεμά