Πώς τα μικρά σποράκια θα γίνουν “μεγάλοι” καλλιτέχνες;

Πώς τα μικρά σποράκια θα γίνουν “μεγάλοι” καλλιτέχνες;

GIOTTO BE-BÈ …Η ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΦΙΛΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ “ΜΕΓΑΛΟΙ” ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ! ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ 2+ ΕΤΩΝ!

H δημιουργική απασχόληση και οι χειροτεχνίες είναι συνυφασμένες με την καθημερινότητα των παιδιών μου. Ο μεγάλος μου γιος ο Κωνσταντίνος είναι καλλιτεχνική φύση και δημιουργεί από το τίποτα το πιο ωραία αριστουργήματα. Αυτά τα Χριστούγεννα είμαστε υπερβολικά χαρούμενοι γιατί χάρης στην εταιρεία Fila-Giotto όλες τις μέρες που θα είναι κλειστά τα σχολεία, και όχι μόνο, θα απασχοληθούν δημιουργικά και οι δύο και εγώ θα είμαι ήσυχη ότι περνάνε όμορφα χωρίς να είναι κολλημένα μπροστά σε μια οθόνη.

Οι Χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες και κάρτες τους θα είναι λαμπερές όπως η λάμψη που εκπέμπουν τα Χριστούγεννα. Η μαγεία τις μέρες των Χριστουγέννων είναι διάχυτη στην ατμόσφαιρα και ειδικά στις παιδικές αθώες ψυχούλες.

Ξεκινώντας από το 2004, η σειρά Giotto be-bè είναι μια σειρά που στόχο έχει να προσφέρει τα καλύτερα εργαλεία στα μικρά παιδιά, ώστε να μπορούν να αναπτύξουν την καλλιτεχνική τους έκφραση και τη δημιουργικότητά τους με τον ασφαλέστερο δυνατό τρόπο.

Ξυλομπογιές, μαρκαδόροι, κηρομπογιές, δακτυλομπογιές, πλαστοζυμαράκια, σετ παιχνιδιού και δημιουργίας συνιστώμενα για παιδιά από 2+ ετών. Η ευκολία στη χρήση, η διασκέδαση και η ασφάλεια είναι οι βασικές πτυχές αυτής της σειράς. Τα παιχνίδια της σειράς είναι δερματολογικά ελεγμένα, σούπερ ασφαλή και ιδανικά για μικρά παιδιά.

Δώστε την ευκαιρία στους μικρούς μας φίλους να απελευθερώσουν τη φαντασία τους, να αναπτύξουν τις κινητικές δεξιότητες των χεριών και να γίνουν “Μεγάλοι” καλλιτέχνες…!

 

Σετ πλαστελίνης Giotto be-be My Builder

Το εργοτάξιο του Giottobe-bè ανοίγει! Μέσα στο εργοτάξιο υπάρχει η πλαστελίνη που ανοίγει και στρώνει την άσφαλτο. Ένας πραγματικός πλαστικός οδοστρωτήρας πλαστελίνης με ρόδες, ένα 3Dκαλούπι και 600 γρ. πλαστελίνης για να παίξει και να χτίσει το παιδί χρωματιστά σπίτια.

Θα βρείτε τη σειρά Giotto be-bè σε καταστήματα λιανικής, βιβλιοπωλεία και καταστήματα παιχνιδιών!
Πληροφορίες για τη σειρά θα βρείτε στην ιστοσελίδα τους.

Σειρά Giotto

Η σειρά Giotto βρίσκεται στα σχολεία από το 1920 υποστηρίζοντας παιδιά και δασκάλους με ένα ευρύ φάσμα προϊόντων για να χρωματίζουν, να σχεδιάζουν και να ζωγραφίζουν, όπως μαρκαδόρους, ξυλομπογιές, κηρομπογιές, τέμπερες, κόλλες! Προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας, ασφαλή και πιστοποιημένα που προσφέρουν μεγάλη αξία.

Giotto Décor& χειροτεχνίες

Μολύβια make up

 

 

 

 

 

 

 

 

Πολύ μαλακά καλλυντικά, μολύβια, τα οποία είναι ιδανικά για δημιουργία στο πρόσωπο σας. Δερματολογικά ελεγμένα. Η συσκευασία περιέχει 6 μολύβια (χρώματα: λευκό, κίτρινο, κόκκινο, πράσινο, μπλε και μαύρο) και έναν οδηγό γεμάτο δημιουργικές ιδέες.

Ο Κωνσταντίνος μου τα δοκίμασε ήδη και διασκέδασε πολύ κάνοντας την τίγρη! Kαι’ γω ήμουν ήσυχη γιατί είναι δερματολογικά ελεγμένα και αβλαβή για το ευαίσθητο προσωπάκι του. Είναι ιδανικά και για face painting για πάρτυ.

Giotto Turbo Glitter μαρκαδόροι

Αφήστε τη δημιουργικότητά σας να λάμψει. Οι GIOTTO Turbo Glitter μαρκαδόροι είναι ιδανικοί στο να δώσουν λάμψη στα σχέδια σας. Πρακτικοί, διασκεδαστικοί και πρωτότυποι είναι ιδανικοί για διακόσμηση ευχετήριων καρτών, το ημερολόγιό σας. Τα ειδικά μελάνια λάμψης, σε 8 διαφορετικά χρώματα, είναι αφιερωμένα στα δημιουργικά ταλέντα που θέλουν να δώσουν τα έργα τους μια διαρκή λάμψη.

Φέτος το γράμμα στον Άι Βασίλη είχε άλλη λάμψη με τους μαρκαδόρους GIOTTO Turbo Glitter. Τα παιδιά μου 8 και 4 χρονών πιστεύουν ακόμα στον Άι Βασίλη και ιδανικά θα ήθελα να πιστεύουν για όσα περισσότερα χρόνια γίνεται, γιατί θέλω να κρατήσουν την μαγεία ζωντανή μέσα τους. Άλλωστε όσο πιο πολύ πιστεύουμε στα όνειρα, τόσο πιο όμορφη και παραμυθένια ζωή θα ζούμε. Θα ζωγραφίσουν με τους μαρκαδόρους GIOTTO Turbo Glitter και τις ευχητήριες κάρτες που θα φτιάξουν για συγγενείς και φίλους αλλά και όλες τις ζωγραφιές τους. Έχουν ενθουσιαστεί πολύ και δεν χορταίνουν να ζωγραφίζουν γιατί τους εντυπωσιάσει η λάμψη που εκπέμπει κάθε τους δημιουργία!

Giotto Glitter Glue

Κολλήστε και δώστε λάμψη. Giotto κόλλα glitter για λάμψη! Ιδανικό για να δημιουργήσετε σχέδια με έντονο το αποτέλεσμα! Αυτή η κόλλα λάμψης μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν ένα κανονικό στυλό. Πρακτική, διασκεδαστική και πρωτότυπη σε διάφορα μεταλλικά και καραμελένια χρώματα, στεγνώνει στον αέρα σε περίπου 30 λεπτά. Διατίθεται σε Giotto Glitter Metallicκαι Giotto Glitter Confetti.

Giotto Extra Green Glitter Paint

Έτοιμη προς χρήση πράσινη τέμπερα glitter, σε μπουκάλι 250ml. Γεμάτη λάμψη. Κάντε έργα τέχνης και δώστε λάμψη με τα 8 λαμπερά χρώματα στο Giotto Extra Quality Glitter! Το χρώμα είναι εύκολο να εφαρμοστεί και είναι ιδανικό για χρήση στο σχολείο ή στο σπίτι ή για έργα τέχνης.

Bρείτε τα στα καταστήματα λιανικής, βιβλιοπωλεία και καταστήματα παιχνιδιών!
www.fila-giotto.gr/el/giotto

της Έφης Αργυροπούλου
Δημοσιογράφος, αρθρογράφος, συγγραφέας και blogger του Working Moms.

Οι προτάσεις μας