5χρονος καλεί την Αστυνομία ψάχνοντας τη μαμά του στον Παράδεισο

5χρονος καλεί την Αστυνομία ψάχνοντας τη μαμά του στον Παράδεισο

Μία ταινία μικρού μήκους, βασισμένη σε αληθινά γεγονότα

Η αλήθεια είναι πως δύσκολα θα μπορούσε κανείς να περιγράψει με λόγια την εικόνα και κυρίως το συναίσθημα που σου προκαλεί το συγκεκριμένο βίντεο.

Πώς να μιλήσεις και τι να πεις στη θέα ενός μικρού παιδιού να καλεί την Αστυνομία για να βρει τη μαμά του που τον άφησε μερικές ημέρες πριν για να πάει στο νοσοκομείο;

«Μείνε εδώ με τον αδερφό σου και να με περιμένετε», ήταν τα τελευταία λόγια που άκουσε ο 5χρονος Jerry από τη μητέρα του. Και την περίμενε. Εκείνη όμως δεν γύρισε…

Βασισμένη σε αληθινή ιστορία, αυτή η μικρού μήκους ταινία της Kingston Technology έκανε τον γύρο του διαδικτύου και κοινοποιήθηκε εκατομμύρια φορές.

Αν και μετρά αρκετούς μήνες κυκλοφορίας, μερικές ημέρες πριν έκανε ξανά έντονη την παρουσία της στα social media λόγω των ημερών και… γέμισε με δάκρυα τα πρόσωπα μικρών και μεγάλων.

Η υπόθεση θέλει τον μικρό Jerry να καλεί το 911 ζητώντας βοήθεια να βρει τη μαμά του που βρίσκεται πλέον στον Παράδεισο. «Θέλω απλά να μου δώσει μια αγκαλιά», λέει. Και η συνέχεια είναι μοναδική…

Ο Jerry χάρη στον αστυνομικό που βρισκόταν στην άλλη γραμμή θα κατάφερνε λίγο αργότερα να βρει τη μαμά του. Με έναν τρόπο πολύ ιδιαίτερο, όμως.

Με φόντο τη μοναδική σχέση μητέρας και παιδιού, η συγκεκριμένη ταινία κατάφερε να καταρρακώσει όλους εκείνους που πάτησαν το play.

Παρόλα αυτά, κανείς δεν κατάφερε ούτε να τη δει μόνο μία φορά, ούτε να την ξεχάσει εύκολα…

https://www.facebook.com/humoursocietyy/videos/1788631681265042/

Ειδήσεις