Θέλετε να είστε σίγουροι ότι τα παιδιά σας τρώνε πραγματικά το καλύτερο βιολογικό κρέας;

Θέλετε να είστε σίγουροι ότι τα παιδιά σας τρώνε πραγματικά το καλύτερο βιολογικό κρέας;

Το κρέας καταλαμβάνει σημαντική θέση στο εβδομαδιαίο διαιτολόγιο των παιδιών, καθώς αποτελεί πλούσια πηγή πρωτεΐνης υψηλής βιολογικής αξίας και άλλων πολύτιμων θρεπτικών συστατικών, όπως η βιταμίνη Β12, ο σίδηρος και ο ψευδάργυρος, που είναι απαραίτητα για την υγιή ανάπτυξή τους.

Το μωρό από τον 5ο κιόλας μήνας της ζωής του όπως θα σας πει και ο παιδίατρος πρέπει να τρώει 1 με 2 φορές την εβδομάδα μοσχάρι και κοτόπουλο. Και’ γω σαν νέα μαμά είχα πολύ άγχος αν το κρέας που δίνω στα παιδιά μου είναι θρεπτικό και υγιεινό γιατί δυστυχώς όπως γνωρίζουμε δεν είναι όλα τα κρέατα κατάλληλα, αρκετά ζώα μεγαλώνουν βεβιασμένα με ενέσεις, ορμόνες, αντιβιοτικά και άλλα φάρμακα, τα οποία είναι άκρως ακατάλληλα για την υγεία μας. Καθώς μεγαλώνουν τα παιδιά και αποκτούν περισσότερες δραστηριότητες, συνεπώς οι ανάγκες τους για καλό κρέας είναι ακόμα μεγαλύτερες. Στους Ευβιότοπους θα είστε σίγουροι ότι το παιδί σας τρώει πραγματικά Ελληνικό Βιολογικό κρέας με πιστοποίηση.

Στους Ευβιότοπους μπορεί να βρείτε μοσχάριχοιρινό, πουλερικά, κατσίκι/αρνίκρεατοσκεύσματα, και παράγωγά τους, ακόμα και συνοδευτικά για τα κρέατα. Τα δοκιμάσαμε οικογενειακώς και η γεύση δεν περιγράφεται, δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο κρέας που έχετε φάει μέχρι σήμερα. To γευστικό αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει απόλυτα! Ειδικά τα παιδιά, τα οποία είναι οι πιο αυστηροί κριτές και τα περισσότερα ιδιότροπα στο φαγητό θα ικανοποιηθούν ευχάριστα! Τα παιδιά μου ότι δοκίμασαν έγλυφαν τα δάχτυλα τους και δεν άφησαν απολύτως τίποτα στο πιάτο.

2 τυχεροί αναγνώστες του Working Moms θα κερδίσουν από 1 καλάθι γεμάτο προϊόντα των Ευβιότοπων που απευθύνονται και σε παιδιά.
Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα επικοινωνίας:

    [mailpoetsignup mailpoetsignup-917 list:3 "Αποδέχομαι στην εγγραφή μου στα ενημερωτικά δελτία"]

    *Τα στοιχεία που υποβάλλονται θα χρησιμοποιηθούν από το blog workingmoms.gr και από κανένα άλλο οργανισμό ή φυσικό πρόσωπο προκειμένου να υπάρχει η δυνατότητα επικοινωνίας με τον/τους νικητή/ές

    Στα παιδιά μας θέλουμε να προσφέρουμε πάντα το καλύτερο. Με τους Ευβιότοπους ξέρετε τι τρώνε.

    Οι επιλογές στους Ευβιότοπους είναι πολλές και σίγουρα θα καλύψουν και τον πιο απαιτητικό καταναλωτή. Μπορείτε να προτιμήσετε ένα εκλεκτό κομμάτι κρέατος που θα μαγειρέψετε με τη δική σας συνταγή ή να εμπιστευθείτε τις συνταγές των Ευβιότοπων και να δοκιμάστε για παράδειγμα ένα ρολό κοτόπουλο ή χοιρινό, γύρο χοιρινό, μπιφτέκια ή σουτζουκάκια. Αξίζει επίσης να δοκιμάσετε και τη σειρά των βιολογικών αλλαντικών για να φτιάχνετε παιδικές λιχουδιές όπως τα σάντουιτς των παιδιών σας για το σχολείο, τα σπιτικά σνακ, πίτσες και κάθε λογής νοστιμιά.

    Πώς θα σας φαινόταν λοιπόν μόνο με ένα τηλεφώνημα ή ένα κλικ στο www.eviotopoi.gr να ερχόταν στο σπίτι σας τα καλύτερα βιολογικά κρέατα τα οποία προέρχονται από ζώα που μεγαλώνουν στη φάρμα, ταΐζονται με υψηλής ποιότητας βιολογικές τροφές, απαλλαγμένες από ορμόνες, συντηρητικά και αντιβιοτικά;

    Οι Ευβιότοποι φροντίζουν κάθε στάδιο της παραγωγής βιολογικού κρέατος, για να φέρουν στο τραπέζι σας υγιεινό και νόστιμο κρέας.

    Η ιστορία των Ευβιότοπων ξεκινά πριν μερικά χρόνια με τη δημιουργία μιας φάρμας 120 στρεμμάτων στην Κήρινθο της Βόρειας Εύβοιας. Η φάρμα φιλοξενεί μοσχαράκια, αιγοπρόβατα, γουρουνόπουλα και κοτόπουλα και εκπληρώνει το όραμα του Μηνά Χάλαρη, ιδρυτή της εταιρίας Ευβιότοποι, να δημιουργήσει ένα αγρόκτημα που λειτουργεί σύμφωνα με τις αρχές της βιολογικής κτηνοτροφίας.

    Η βιολογική κτηνοτροφία είναι η προϋπόθεση για την παραγωγή κρέατος υψηλής διατροφικής αξίας. Στη φάρμα των Ευβιότοπων τα ζώα εκτρέφονται με ήπιες μεθόδους και αμέριστη προσωπική φροντίδα. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην ποιότητα της διατροφής τους. Εξίσου σημαντική είναι και η άνετη στέγαση, η δυνατότητα να ικανοποιούν τα ζώα καθημερινά την ανάγκη τους για κίνηση. Έτσι μεγαλώνουν με φυσιολογικούς ρυθμούς, πολύ πιο αργούς από ό,τι συνηθίζεται. Ακολουθώντας αυτές τις πρακτικές, οι Ευβιότοποι μπορούν να εγγυηθούν, ότι το κρέας αποκτά εξαιρετική γεύση και διατηρεί όλα τα θρεπτικά του συστατικά.

    Ταυτόχρονα, η παρουσία σε κάθε στάδιο της παραγωγής – από την εκτροφή των ζώων στη φάρμα και την τυποποίηση μέχρι τη στιγμή που το κρέας θα φτάσει στα χέρια του καταναλωτή- εξασφαλίζει πλήρη ιχνηλασιμότητα. Πάνω στη συσκευασία μπορεί κανείς να δει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που αφορούν στο συγκεκριμένο κομμάτι κρέατος που αγόρασε (όλους τους κωδικούς προέλευσης και εκτροφής, την ημερομηνία σφαγής, τυποποίησης κ.λπ.).

    Το κρέας των Ευβιότοπων μπορεί κανείς να το προμηθευτεί μέσω των δύο καταστημάτων, στο Ψυχικό (Αγγελοπούλου 4, Ν. Ψυχικό, τηλ: 210 67 77 730, τ.κ. 11525) και τη Νέα Ερυθραία (Λ. Κηφισίας 359, Ν. Ερυθραία, Tηλ: 210 62 07981, τ.κ. 14567) ή εναλλακτικά μέσω τηλεφωνικής 210 67 77 173 ή ηλεκτρονικής παραγγελίας, info@eviotopoi.gr. Το προσωπικό της εταιρίας είναι στη διάθεσή σας, για να σας προσφέρει τις συμβουλές του σχετικά με την επιλογή ή το μαγείρεμα του κρέατος.

    Ό,τι και αν προτιμήσετε, οι Ευβιότοποι σας εγγυώνται ότι τρώτε σωστά και υπεύθυνα… Γιατί σε κάθε στάδιο της παραγωγής διαλέγουν το «σωστό» αντί για το «εύκολο», την «επιμονή» και την «υπομονή» αντί της «ταχύτητας».

    Εμπιστευτείτε την διατροφή της οικογένειάς σας στους Ευβιότοπους γιατί είναι σίγουροι γι’ αυτό που παράγουν, ώστε να νοιώθετε ασφαλείς γι’ αυτό που τρώτε. Με εξωστρέφεια προς τον κάθε καταναλωτή παρέχουν πλήρη ιχνηλασιμότητα των ζώων τους, ώστε να είστε σε θέση να τα παρακολουθείτε σε κάθε στάδιο της διαδικασίας. Τόσο οι φάρμες, όσο και το τυποποιητήριο τους είναι ανοιχτά και επισκέψιμα στο κοινό.

    Δείτε εδώ μόνο μερικά από τα προϊόντα των Ευβιότοπων και παραγγείλετε τα μόνο με ένα κλικ ή ένα τηλεφώνημα από την άνεση του σπιτιού σας!

    της Έφης Αργυροπούλου
    Δημοσιογράφος, αρθρογράφος, συγγραφέας και blogger του Working Moms.

    Οι προτάσεις μας