Είμαστε ήδη σε εορταστική διάθεση, εσείς;

Είμαστε ήδη σε εορταστική διάθεση, εσείς;

Πριν λίγες μέρες είχα την χαρά να παρευρεθώ στην Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ. Περάσαμε ένα όμορφο πρωινό, ήπιαμε ζεστό τσάι, φάγαμε υπέροχα γλυκίσματα και μας παρουσίασαν τα Χριστουγεννιάτικα τους παραμύθια, βιβλιοπαιχνίδια, πολυτελείς εκδόσεις και μπήκαμε για τα καλά σε Χριστουγεννιάτικο κλίμα.

Όταν έφτασα στο σπίτι σαν άλλος Άγιος Βασίλης κάποια παιδάκια ξετρελάθηκαν από τη χαρά τους. Τους διάλεξα τα παρακάτω βιβλιοπαιχνίδια που σας παρουσιάζω. Φτιάξανε το έλκηθρο του Άγιου Βασίλη, παίξανε με το αρμόνιο Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, με το τρενάκι και άκουσαν Χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Το εορταστικό κλίμα είναι ήδη διάχυτο στην ατμόσφαιρα και πλέον μπήκε και για τα καλά στο σπιτικό μας. Σε λίγες μέρες θα στολίσουμε και το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και θα ξεκινήσουμε την αντίστροφη μέτρηση για την πιο όμορφη εποχή του χρόνου!

Το βιβλίο είναι ένα δώρο που ανοίγεις ξανά και ξανά. Προτιμήστε το και αυτές τις γιορτές!

ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΩ: ΤΟ ΕΛΚΗΘΡΟ ΤΟΥ ΑΪ-ΒΑΣΙΛΗ

Συναρμολόγησε το τρισδιάστατο παζλ για να φτιάξεις ένα υπέροχο έλκηθρο ώστε να ταξιδέψεις παρέα με τον Αϊ-Βασίλη και τον βοηθό του! Επίσης, διάβασε το βιβλιαράκι και μάθε τι γίνεται την πιο μαγική νύχτα του χρόνου!

ΚΟΥΡΔΙΣΕ ΜΕ: ΤΟ ΕΛΚΗΘΡΟ ΤΟΥ ΞΩΤΙΚΟΥ

Όταν ένα δώρο πέφτει κατά λάθος από το έλκηθρο του Αϊ-Βασίλη, ο Έντι το ξωτικό αποφασίζει να το παραδώσει πάση θυσία.

Διάβασε την ιστορία, ξεδίπλωσε την πίστα, κούρδισε το έλκηθρο και ακολούθησε τον Έντι στο ταξίδι του από τον Βόρειο Πόλο ως τη Στολιδούπολη!

ΜΑΘΑΙΝΩ ΝΑ ΠΑΙΖΩ ΤΑ ΓΙΟΡΤΙΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ

Τραγούδησε 7 αγαπημένα γιορτινά τραγούδια καθώς τα παίζεις στο ηλεκτρονικό πιάνο. Μια συλλογή που μπορείς εύκολα να παίξεις από αγαπημένα τραγούδια των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, όπως τα Τρίγωνα κάλαντα, Ρούντολφ το ελαφάκι, Πάει ο παλιός ο χρόνος, Ο μικρός τυμπανιστής και άλλα. Για να μάθεις να παίζεις τα τραγούδια, απλώς πάτησε το πλήκτρο που αντιστοιχεί στο χρώμα και τον αριθμό της νότας πάνω από κάθε λέξη.

ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΜΕ 6 ΗΧΟΥΣ

Παιδιά, διαβάστε την ιστορία με τον Αϊ-Βασίλη, απολαύστε την υπέροχη εικονογράφηση και ακούστε έξι γιορτινούς ήχους!

Βρείτε εδώ όλες τις Χριστουγεννιάτικες προτάσεις των Εκδόσεων Ψυχογιός.

Αναζητήστε τα σ’ όλα τα βιβλιοπωλεία και στο www.psichogios.gr.

της Έφης Αργυροπούλου
Δημοσιογράφος, αρθρογράφος, συγγραφέας και blogger του Working Moms.

Βιβλία