Ένας απίθανος τρόπος να μάθει το παιδί μου την προπαίδεια πανεύκολα

Ένας απίθανος τρόπος να μάθει το παιδί μου την προπαίδεια πανεύκολα

Τα παιδιά από τη φύση τους, και αν κρίνω και από τα δικά μου είναι πιο πολύ οπτικά. Δηλαδή αποτυπώνουν και μαθαίνουν πιο εύκολα όταν βλέπουν κάτι, παρά όταν το ακούν. Από την μέρα που ανακαλύψαμε τις αφίσες της Ελληνοεκδοτικής η καθημερινότητά μας έχει αλλάξει. Ειδικά την αφίσα της προπαίδειας την έχουμε μόνιμα κολλημένη στο δωμάτιο του Κωνσταντίνου μου, που τώρα διανύει την Τρίτη Δημοτικού και η προπαίδεια είναι ο καθημερινός του βραχνάς.

Οι εκπαιδευτικές αφίσες της ΕΛΛΗΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗΣ αποτελούν μια δημιουργική πρόταση μάθησης και ψυχαγωγίας.
Τα παιδιά «βλέποντας και διαβάζοντας δυνατά» μαθαίνουν ευχάριστα, ενώ παράλληλα εκπαιδευτικοί και γονείς αναπτύσσουν μαζί τους γόνιμο διάλογο, καθιστώντας τη μάθηση παιχνίδι και ψυχαγωγία!

Θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία αφισών με αριθμούς, χρώματα, σχήματα, ελληνικό και αγγλικό αλφάβητο ακόμα και για το αγαπημένο σ’ όλα τα παιδιά ηλιακό σύστημα.

Θα σας πρότεινα ανάλογα με την ηλικία του παιδιού να κολλήσετε την αφίσα που το ενδιαφέρει περισσότερο ώστε να την βλέπει κάθε μέρα, και να είστε σίγουροι ότι σε πολύ λίγο χρόνο λόγω ότι θα την έχει οπτικοποιήσει στο μυαλό του, θα έχει μάθει απ’ έξω ότι απεικονίζεται στην αφίσα.

ΠΡΟΠΑΙΔΕΙΑ 

ΑΡΙΘΜΟΙ: ΑΠΟ ΤΟ 1 ΕΩΣ ΤΟ 20

 

ΑΛΦΑΒΗΤΟ

ΑΓΓΛΙΚΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ

Χρώματα

Σχήματα

ΑΡΙΘΜΟΙ: ΑΠΟ ΤΟ 1 ΕΩΣ ΤΟ 100

Το Ηλιακό Σύστημα 

Μπορείτε να τις αναζητήσετε σ’ όλα τα βιβλιοπωλεία και στο www.ellinoekdotiki.gr.

της Έφης Αργυροπούλου
Δημοσιογράφος, αρθρογράφος, συγγραφέας και blogger του Working Moms.

Βιβλία