Home > Ομορφιά > Ο νέος επαναστατικός τρόπος να γίνεις πιο όμορφη!

Ο νέος επαναστατικός τρόπος να γίνεις πιο όμορφη!

Facelift Χωρίς Νυστέρι

Η νέα γενιά νημάτων κάνει το μη επεμβατικό lifting πιο εύκολο και πιο ασφαλές από ποτέ.

Τα νήματα (threads) είναι μία από τις πιο νέες και δημοφιλείς τάσεις τα τελευταία χρόνια στην αισθητική ιατρική και αυτό οφείλεται σε πολλούς λόγους, όπως το εύρος των εφαρμογών τους, καθώς μπορούν να εφαρμοστούν σε πρόσωπο και σώμα, την άμεση αλλά και μακροπρόσθεση αποτελεσματικότητά τους, καθώς και προσφέρουν άμεση ανόρθωση και λειτουργούν σε βάθος χρόνου προσφέροντας σύσφιξη, την αναίμακτη εφαρμογή τους και την εύκολη αποθεραπεία, καθώς αποτελούν μη επεμβατική μέθοδο, και φυσικά τα εντυπωσιακά τους αποτελέσματα. Τα νήματα δεν είναι κάτι καινούριο, αφού χρησιμοποιούνται χρόνια τώρα στην χειρουργική και στη συρραφή χειρουργικών τραυμάτων. Το καινούριο είναι η εφαρμογή τους στην αισθητική ιατρική, όπου πλέον έχουν εξελιχθεί σε θεραπεία «πρώτης γραμμής» και διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία και με πολλά διαφορετικά πεδία εφαρμογής. Το νεότερο όλων είναι τα νήματα APTOS που φέρνουν το αύριο του μη επεμβατικού lifting σήμερα.

Η Καινοτομία

Τα νήματα APTOS Threads θεωρούνται ό,τι πιο νέο και καινοτόμο αυτήν τη στιγμή στο θέμα «ανόρθωση με νήματα» και αποτελούν στην ουσία τα νήματα νέας γενιάς. Φέρουν έγκριση του FDA (Αμερικανικός Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων), είναι απορροφήσιμα νήματα από πολυγαλακτικό οξύ, έχουν πολύ μεγάλη γκάμα επιλογών και χαρίζουν ακόμη πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα με απόλυτη ασφάλεια και μεγαλύτερη από το παρελθόν διάρκεια. Η μεγάλη τους ποικιλία «λύνει» τα χέρια του πλαστικού χειρουργού, που είναι πλέον σε θέση να χρησιμοποιήσει διαφορετικό είδος νήματος για να αντιμετωπίσει διαφορετική ανάγκη σε κάθε περιοχή, και ουσιαστικά εξατομικεύει απόλυτα την κάθε θεραπεία. Έτσι μπορεί ο γιατρός να επιλέξει να χρησιμοποιήσει ένα σταθερό και δυνατό νήμα για την περιοχή του λαιμού και ένα τύπου «ελατήριο» για την περιοχή του στόματος. Τα νήματα APTOS δεν χάνουν την ανάρτησή τους και αυτό προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη διάρκεια αποτελέσματος. Τοποθετούνται με τοπική αναισθησία σε περιβάλλον ιατρείου, η όλη διαδικασία είναι σχεδόν ανώδυνη και τα αποτελέσματα άμεσα ορατά, ενώ συνεχίζουν να βελτιώνονται μέσα στους επόμενους μήνες, καθώς η εισαγωγή και η σταδιακή απορρόφηση τους από τον οργανισμό κινητοποιεί τους ινοβλάστες για παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης. Το αποτέλεσμα των νημάτων APTOS μπορεί να ξεπεράσει και τα δύο χρόνια.

Χρήστος Κ. Μεγαπάνος MD, Πλαστικός Χειρουργός (www.drmegapanos.gr)

Δείτε επίσης
Το να νικάς τους δαίμονες του εαυτού σου είναι μια προσωπική μάχη που την κερδίζεις κάθε μέρα
Απογειώστε τις αισθήσεις σας με την νέα σειρά Πορτοκάλι & Βανίλια Ορχιδέα & Μύρτιλο
Τέλος στο λιπαρό δέρμα, στις ατέλειες και στη γυαλάδα
Τροφές του καλοκαιριού που θα βελτιώσουν την υγεία και την εμφάνισή σας

Αφήστε απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

*Με την υποβολή σχολίου, αποδέχεστε την Πολιτική απορρήτου.
*Τα στοιχεία που καταχωρούνται θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά από το workingmoms.gr και από κανέναν άλλο οργανισμό ή φυσικό πρόσωπο και έχουν σκοπό την επικοινωνία με τους διαχειριστές του workingmoms.gr