Θερινό σινεμά η αγαπημένη μας συνήθεια το καλοκαίρι

Θερινό σινεμά η αγαπημένη μας συνήθεια το καλοκαίρι

Επιτέλους σχολεία ΤΕΛΟΣ και αν όχι κάθε μέρα σίγουρα τα τριήμερα Παρασκευή, Σαββάτο, Κυριακή θα αναζητούμε τρόπους διασκέδασης με τα παιδιά μας. Εμείς και το χειμώνα πηγαίνουμε συχνά σινεμά, έχουμε δει αρκετές από τις παιδικές ταινίες που έχουν κυκλοφορήσει. Μας μαγεύει η μεγάλη οθόνη και την προτιμάμε από την κλασσική τηλεόραση του σπιτιού μας. Ειδικά τώρα που ξεκίνησαν τα θερινά σινεμά ένας λόγος ακόμα και μια ευκαιρία για βόλτα συνδυασμένη με την αγαπημένη μας ταινία.

Με μια πλειάδα ταινιών που η προβολή τους ξεκίνησε από 7 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί 12 Σεπτεμβρίου και με εξτρά παραστάσεις του λατρεμένου μας Καραγκιόζη και αυτό το καλοκαίρι θα αποκτήσει άλλο νόημα!

Ο θερινός κινηματογράφος Smart Cinema, ξεκινά και φέτος τις παραστάσεις του για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, προσφέροντας τον αγαπημένο καλοκαιρινό συνδυασμό σε μικρούς και μεγάλους: Παιδικές ταινίες πρώτης προβολής και άλλες αγαπημένες ταινίες, με φρεσκοψημένο ποπ-κορν, νάτσος, και παγωμένα αναψυκτικά.

Με ενιαία είσοδο σε όλους τους θεατές (€6,50) προσφέρει στην οικογένεια μία οικονομική πολιτιστική πρόταση εξόδου, στο καταπράσινο περιβάλλον του μεγαλύτερου ελληνικού εμπορικού πάρκου της Ελλάδας, το Smart Park.

Από την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου μέχρι τα μέσα του Σεπτεμβρίου, καθημερινά στις 9 το βράδυ προβάλλονται παιδικές ταινίες πρώτης προβολής και μια παράσταση Καραγκιόζη τον μήνα, από τον θίασο Σκιών «Σκιές & Γέλια». Επιλεγμένες βραδιές θα απολαύσουμε αγαπημένες ταινίες παλαιότερων ετών που δεν χορταίνουμε να βλέπουμε.

Το Smart Cinema, στο εμπορικό κέντρο Smart Park, στόχο έχει να είναι και φέτος ο πιο δημοφιλής καλοκαιρινός προορισμός όλης της οικογένειας.

Δείτε το trailer της νέας ταινίας οι Απίθανοι 2 που προβάλλεται από χθες στους κινηματογράφους.

Διασκέδαση