“Μια καρδιά”, το τέλειο δώρο για τη γιορτή της μητέρας!

“Μια καρδιά”, το τέλειο δώρο για τη γιορτή της μητέρας!

To “Μια καρδιά” είναι ένα βιβλίο που θα αγγίξει την καρδιά κάθε μανούλας. Για όλα όσα θα θέλαμε να πούμε στις κόρες μας και στις μαμάδες μας, αλλά συχνά το αφήνουμε για μια άλλη στιγμή, που δεν έρχεται ποτέ….

Ένα βιβλίο-φυλακτό για όλες τις γυναίκες, για τη μοναδική σχέση μητέρας και κόρης.

Θα μοιραστώ μαζί σας ένα απόσπασμα από το βιβλίο που με έχει συγκινήσει βαθιά:
«Και όταν μια μέρα δεν θα μπορώ να είμαι πια κοντά σου, να ξέρεις πάντα πως θα ζω μες στην καρδιά σου».

Μαρίνα Γιώτη:
Αυτό το βιβλίο ξεκίνησε από ένα γράμμα που έγραψα στην κόρη μου όταν ήταν μόλις δύο χρονών. Καθώς η σχέση μεταξύ μητέρας και κόρης συχνά περνάει από σαράντα κύματα εκεί κοντά στην εφηβεία, ήθελα να θυμάται πως, ό,τι κι αν γίνει, θα είμαι πάντα δίπλα της, ο φύλακας άγγελός της, ο μεγαλύτερος υποστηρικτής της.

Το βιβλίο είναι αφιερωμένο στη μεγάλη σειρά των γυναικών που εναλλάσσονται στη θέση της μάνας και της κόρης. Ένα τέλειο δώρο για τη γιορτή της μητέρας και όχι μόνο.  Για όλα όσα θα θέλαμε να πούμε στις κόρες μας και στις μητέρες μας, αλλά συχνά το αφήνουμε για μια άλλη στιγμή, που δεν έρχεται ποτέ…

Ένα βιβλίο για μαμάδες και κόρες κάθε ηλικίας.

Δείτε εδώ την πρώτη επίσημη παρουσίαση του βιβλίου πέρυσι ανήμερα της Γιορτής της Μητέρας.

Αν θέλεις να είσαι και εσύ μια από τις 2 τυχερές που θα κερδίσεις το μοναδικό βιβλίο της Μαρίνας Γιώτη “Μια καρδιά”, συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα συμμετοχής για να μπεις στην κλήρωση:

    Αποδέχομαι την εγγραφή μου στα ενημερωτικά δελτία!

    *Τα στοιχεία που υποβάλλονται θα χρησιμοποιηθούν από το blog workingmoms.gr και από κανένα άλλο οργανισμό ή φυσικό πρόσωπο προεκιμένου να υπάρχει η δυνατότητα επικοινωνίας με τον/τους νικητή/ές

    Διαγωνισμοί