Power Διαγωνισμός για Power παιδιά και μαμάδες

Power Διαγωνισμός για Power παιδιά και μαμάδες

Power Διαγωνισμός από την Νο1 εταιρεία φυσικών προϊόντων υγείας και διατροφής!

Το Working Moms σε συνεργασία με την Power Health προσφέρει σε δύο 2 τυχερούς αναγνώστες μοναδικά δώρα Epresat, προϊόντα από τη σειρά υγιεινών σνακ και γευμάτων Healthy and Tasty, καθώς και τα βιταμινούχα καλαμάκια για παιδιά, τα VitaSip Kids.

Διάβασμα, επαναλήψεις, ξενύχτι, πρωινό ξύπνημα για μια τελευταία ματιά στις σελίδες των βιβλίων και αρκετή πίεση.. Αυτό είναι για πολλούς από τους υποψήφιους για τις Πανελλαδικές εξετάσεις  το καθημερινό τους πρόγραμμα.

Το Epresat είναι το πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα διατροφής  με εκχυλίσματα βοτάνων και χυμούς φρούτων που εφοδιάζει τον οργανισμό με  όλες τις απαραίτητες βιταμίνες. Αποτελεί το ιδανικό συμπλήρωμα  για την τόνωση της μνήμης την περίοδο των εξετάσεων. Ενισχύει τις αντοχές, ενώ παράλληλα μειώνει το άγχος.

Είναι δε κοινά αποδεκτό ότι η διατροφή ενός παιδιού θέλει υπομονή και επιμονή. Ο ρόλος της μητέρας στην περίπτωση αυτή είναι καταλυτικός, επειδή είναι κατά κύριο λόγο υπεύθυνη για τη φροντίδα και τη διατροφή των παιδιών της. Κάθε μανούλα λοιπόν επιθυμεί και επιδιώκει να προσφέρει στα παιδιά της υγιεινά σνακ με φυσικά και θρεπτικά συστατικά απαραίτητα για την θρεπτική ισορροπία που χρειάζονται. Χωρίς δεύτερη σκέψη, ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη των παιδιών και την ομαλή λειτουργία του οργανισμού τους είναι και οι βιταμίνες που περιέχονται σε υγιεινές τροφές τις οποίες πολλές φορές αρνούνται να καταναλώσουν.

Οι κινήσεις είναι οι εξής:
1) Κάντε like στη σελίδα: Power Health
2) Κάντε like στη σελίδα μας: Working Moms
3) Γράψτε σε σχόλιο ποιο προιόν της Power Health χρειάζεστε περισσότερο και γίνετε μέλος και της ομάδας μας: https://www.facebook.com/groups/workingmomsblog/
4) Kαλέστε τους φίλους σας και κοινοποιήστε το διαγωνισμό μας!!

Aκολουθήστε με προαιρετικά https://www.instagram.com/workingmoms.gr/και https://www.facebook.com/bloggerofworkingmoms

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στην παρακάτω φόρμα επικοινωνίας:

    Αποδέχομαι την εγγραφή μου στα ενημερωτικά δελτία!

    *Τα στοιχεία που υποβάλλονται θα χρησιμοποιηθούν από το blog workingmoms.gr και από κανένα άλλο οργανισμό ή φυσικό πρόσωπο προεκιμένου να υπάρχει η δυνατότητα επικοινωνίας με τον/τους νικητή/ές

    Ο διαγωνισμός λήγει 28/4/2018 στις 23:59!

    Καλή επιτυχία!!!

    Διαγωνισμοί