“Το όνειρο της Πέππα” στο θέατρο Βέμπο

“Το όνειρο της Πέππα” στο θέατρο Βέμπο

ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΠΕΠΠΑ, η επίσημη  θεατρική παράσταση με την Πέππα το Γουρουνάκι μετά από περιοδεία σε όλη την Ελλάδα και μεγάλη επιτυχία στους μικρούς μας θεατές, επιστρέφει στην Αθήνα για τις τελευταίες παραστάσεις την περίοδο των εορτών με ένα extra νέο μέρος «Το Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου».

Βασισμένη στην ομώνυμη βραβευμένη σειρά της EntertainmentOne (eOne)  PeppaPig.

Το Working Moms εξασφάλισε μόνο για το κοινό του από 5 διπλές προσκλήσεις για το Σάββατο 6/1/2018 στις 15.00 και για την Κυριακή 14/1/2018 στις 14.30 στο θέατρο Βέμπο.

Συμπληρώστε στην παρακάτω φόρμα επικοινωνίας τα στοιχεία σας:


  Βραβεία
  :

  • BAFTA Children’s Award 2005 Best Pre-School Animation
  • AIAFF Best TV Production 2005,
  • British Animation Award Nominated for best pre-school

  Το Όνειρο της Πέππα είναι ένα σύγχρονο παραμύθι με τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών από τη ομώνυμη επιτυχημένη σειρά PeppaPig, μεταφερμένη στην ελληνική πραγματικότητα. Το έργο πραγματεύεται τη δύναμη του ονείρου στην τρυφερή παιδική ηλικία και την πραγματοποίηση του μέσα από σχέσεις εμπιστοσύνης και αγάπης, στο οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον, καθηλώνοντας τους μικρούς θεατές με ευφάνταστη μυθοπλασία και θεατρική γλώσσα.

  Α’ Μέρος

  Η Πέππα το Γουρουνάκι ξυπνάει από ένα υπέροχο όνειρο: ότι περνάει ατέλειωτες στιγμές παιχνιδιού σε έναν νερόλακκο με την οικογένεια και τους φίλους της.Αφού φάνε όλοι μαζί το πρωινό που τους ετοίμασε η Μαμά Γουρουνίτσα, η Πέππα ψάχνει τρόπο να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα αλλά του κάκου. Η ηλιόλουστη μέρα δεν προμηνύει καμιά ελπίδα για νερόλακκο, ωστόσο δίνει την αφορμή για πολλές στιγμές παιχνιδιού και μοιράσματος στον κήπο και στο δάσος κυνηγώντας πεταλούδες, παίζοντας κρυφτό, τραγουδώντας και χορεύοντας.Με την αναζήτηση του νερόλακκου, φτάνει το βράδυ και η ελπίδα της Πέππα ανανεώνεται για την επόμενη μέρα.

  Β’ Μέρος

  Το άλλο πρωί μια έκπληξη περιμένει τα παιδιά στο σχολείο. καθώς η Μαντάμ Γαζέλα έχει οργανώσει εκδρομή σε μια υπαίθρια Γιορτή της Χαράς. Η ατμόσφαιρα της γιορτής μαγεύει τα παιδιά, αλλά η Πέππα νιώθει ακόμα απογοήτευση για το ανεκπλήρωτο όνειρο της.

  Η ξαφνική βροχή τους χαλάει τα μεγαλόπνοα σχέδια και για άλλα παιχνίδια, ωστόσο προς έκπληξη τους, δημιουργεί έναν τεράστιο νερόλακκο που κάνει το όνειρο της Πέππα αληθινό, ακριβώς την στιγμή που νόμιζε ότι κάθε ελπίδα είχε χαθεί και η πραγματική ζωή γίνεται υπέροχη σαν όνειρο!!

  Γ’ Μέρος (Νέο – Χριστουγεννιάτικο)

  Μετά τη γιορτή της χαράς, η Πέππα επιστρέφει στο σπίτι με την οικογένεια και τους φίλους της, όπου ο μπαμπάς Γουρουνάκης έχει μία επιπλέον έκπληξη. Τα παιδιά μπαίνουν στο σπίτι και βλέπουν ένα τεράστιο Χριστουγεννιάτικο δέντρο, που τους περιμένει να το στολίσουν. Η Μαμά Γουρουνίτσα φέρνει τα στολίδια κι όλοι μαζί το στολίζουν τραγουδώντας και χορεύοντας. Στο τέλος θα ανάψουν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο μαζί με τα παιδιά, θα τραγουδήσουν τα κάλαντα και θα χαιρετήσουν έναν… απρόσμενο επισκέπτη!!

  Παραστάσεις:
  Από 10 Δεκεμβρίου 2017 έως 14 Ιανουαρίου στο Θέατρο Βέμπο

  Κάθε Σάββατο απόγευμα στις 3:00 μμ και Κυριακή 11:30 πμ και 2:30 μμ

  5 Ιανουαρίου 2017 στη Χαλκίδα

  Ταυτότητα Παράστασης:
  Κείμενα: Πένυ Φυλακτάκη
  Σκηνοθεσία: Βασίλης Ισσόπουλος

  Μουσική (ενορχήστρωση και σύνθεση): Αντώνης Ανέστης
  Κουστούμια / Σκηνικά: Μαγδαληνή Σίγα

  Βοηθός Σκηνογράφου: Έλλη Ναλμπάντη

  Καλλιτεχνική / δημιουργική ομάδα: Αναστασία Γυλλού, Κυριακή Γυλλού, Νίκος Μηνάς, Παναγιώτης Πέτρου, Σοφία Τσιριγιώτη, Νίκος Τσολερίδης

  Χορογραφίες: Χρήστος Κατίδης
  Βοηθός Χορογράφου: Εύη Κουρσαράκου
  Φωτισμός: Ανέστης Άγκος
  Σχεδιασμός: Ρέα Δουφέκα

  Παραγωγή:
  Θέατρο Κολοσσαίον / POLΠαύλος Μητσόπουλος

  Τηλ. 2310-834996 / 211-8000357

  www.facebook.com/kolossaionproductions

  Εισιτήρια / Προπωλήσεις:
  Online:
  https://www.viva.gr/tickets/theater/periodeia/to-oneiro-tis-peppa/

  Φυσικά σημεία:
  Seven Spots, Reload Stores, Media Markt και στα ταμεία των θεάτρων.

  Διαγωνισμοί Διασκέδαση Θέατρο / Σινεμά