Πώς να πετύχετε Bronze Look μέσα σε 10 λεπτά;

Πώς να πετύχετε Bronze Look μέσα σε 10 λεπτά;

Όλες ξέρουμε ότι το δέρμα μας κυρίως το καλοκαίρι αλλά και όλο το χρόνο πρέπει να το ενυδατώνουμε με νερό, με αντηλιακή προστασία και με άλλα προϊόντα. Σήμερα λοιπόν θα δούμε πώς θα δημιουργήσουμε μέσα σε 10 λεπτά ένα Bronze Look για όλες τις ηλικίες.

Μπορούμε λοιπόν να ξεκινήσουμε το μακιγιάζ μας χρησιμοποιώντας μία αντηλιακή κρέμα με χρώμα που έχει αντοχή στον ήλιο, το νερό και είναι το ιδανικό προϊόν για ένα δέρμα λείο και ένα πρόσωπο με φυσική κάλυψη. Με αυτή την ποσότητα που έχουμε στα χέρια μας μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε και στα. Συνεχίζουμε με μια φυσική λάμψη που τοποθετούμε κάτω από τα μάτια και κάτω από το φρύδι για να δώσουμε φως. Στη συνέχεια χρησιμοποιούμε μια κρεμώδη σκιά στα μάτια, στο χρώμα του χρυσού.

Αν θέλουμε όμως να το κάνουμε βραδινό το look μπορούμε να βάλουμε ένα μολύβι μαλακό μέσα στο μάτι που αλλάζει τελείως όλο το look. Μετά παίρνουμε μία μπρονζέ πούδρα και ένα φαρδύ πινέλο και πάμε στα σημεία που τα χτυπάει ο ήλιος και το απλώνουμε χωρίς υπερβολές. Δεν χρειάζονται υπερβολικές ποσότητες. Το επόμενο βήμα είναι να χρησιμοποιήσουμε ένα ρούζ στο χρώμα της υγείας και να το απλώσουμε στα μάγουλα. Και τέλος ένα λιπ γκλός στο χρώμα του ροζ και  το μακιγιάζ  μας είναι έτοιμο.

της Make up Artist Αγγελικής.

Ομορφιά