Προς όλους όσους δε γουστάρετε τα παιδιά στις παραλίες και στα ξενοδοχεία, επειδή σας χαλάνε τις ήρεμες ρομαντικές διακοπές σας

Προς όλους όσους δε γουστάρετε τα παιδιά στις παραλίες και στα ξενοδοχεία, επειδή σας χαλάνε τις ήρεμες ρομαντικές διακοπές σας

Ο αγαπημένος ηθοποιός, Χάρης Τζωρτζάκης είναι ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου «Εvia Silence» που βρίσκεται στο Πόρτο Μπούφαλο, στη Νότια Εύβοια.

Το τηλεφώνημα μιας κυρίας για να κάνει κράτηση και η ερώτησή της “αν δέχονται παιδιά στο ξενοδοχείο τους” προκάλεσε την έντονη αγανάκτηση του ηθοποιού, που μέσα από μια πολύ εύστοχη τοποθέτηση και ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, αποστόμωσε όλους εκείνους που θέλουν στις διακοπές τους και στη θάλασσα να μην ενοχλούνται από το αθώο και διασκεδαστικό παιχνίδι των παιδιών, λες και δεν ήταν και αυτοί κάποτε παιδιά!!!

Διαβάστε αναλυτικά την τοποθέτηση του ηθοποιού:

Πρόσφατα με κάλεσε μία κυρία στο τηλέφωνο και με ρώτησε αν δεχόμαστε παιδιά στο Evia Silence. “Μα φυσικά!”, της απάντησα. “Α πολύ κρίμα, ευχαριστώ πάντως”, μου ανταπάντησε απογοητευμένη και έκλεισε το τηλέφωνο. Για κάποια δευτερόλεπτα άφησα το μαγευτικό ήχο του τουτ τουτ από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής να συνοδεύει τον μπερδεμένο μου νου:”Μα τι εννοούσε? Δηλαδή ψάχνει ξενοδοχείο που δεν δέχονται παιδιά? Μπορεί κάποιος να απαγορεύσει την είσοδο σε παιδιά?? Μάλλον..”Πήρα βαθιά ανάσα και συνέχισα το έργο μου ως καλή ρεσεψιονίστ.

Σήμερα διάβασα τυχαία ένα άρθρο που έλεγε ότι είναι παγκόσμιο τρεντ στον τουρισμό τα Adults Hotels ONLY, και πως μεγάλες μονάδες στη χώρα μας ακολουθούν αυτήν την πολιτική που τους κάνει να ξεχωρίζουν στην αγορά μπλα μπλα μπα..

Και είπα ΩΠΑ. Θα γράψω επιστολή.

Προς ολους όσοι δε γουστάρετε τα παιδιά στις παραλίες και στα ξενοδοχεία, επειδή σας χαλάνες τις ήρεμες ρομαντικές διακοπές σας.

Ακούστε παπάρες. Πριν γίνετε παπάρες, ήσασταν παιδιά. Ω ναι παιδιά! Σας έπαιρναν κι εσας οι γονείς σας και σας αράδιαζαν σε κάποια παραλία και σκάβατε όλοι μέρα με τα κουβαδάκια σας μέχρι να βρείτε πετρέλαιο και ουρλιάζατε και σπάγατε τα νεύρα σε όλους τους υπόλοιπους γιατί οι μαμάδες σας δε σας “μάζευαν” και σας άφηναν να παίξετε και να το ευχαριστηθείτε με όλη σας την καρδιά -και πολύ καλά έκαναν(!)- γιατί αυτός είναι ο προορισμός του παιδιού. Να παίζει και να χαίρεται με όλη του την καρδιά.

Όλοι εμείς στο Evia Silence όχι απλά τα δεχόμαστε, αλλά τα ΛΑΧΤΑΡΟΥΜΕ τα παιδιά!

Και τα παιδιά και τα σκυλιά και τα γατιά, γαμώ της γης τον άξονα που λέει κιο καλός μου θείος.

Υ/γ: Τό μόνο που μας ενοχλεί και είμαστε σε διαρκή και μακροχρόνιο πόλεμο είναι τα κουνούπια. Όλοι οι υπόλοιποι ευπρόσδεκτοι!

Προς το παρόν κερδίζουμε..

Χάρης Τζωρτζάκης

To κείμενο αναρτήθηκε στο site Working Moms με τη έγκριση του Κου Χάρη Τζωρτζάκη.

Σκέψεις