Άντρας βαράει με μανία την γυναίκα του στη συναυλία “Όλοι μαζί μπορούμε”

Άντρας βαράει με μανία την γυναίκα του στη συναυλία “Όλοι μαζί μπορούμε”

Χθες στην συναυλία του Σαββόπουλου στο Καλλιμάρμαρο “Όλοι μαζί μπορούμε”, ένας “άντρας”, ο Θεός να τον κάνει άντρα δίνει μπουνιά στην γυναίκα του που πήγε να τον χωρίσει για να μην τσακωθεί με κάποιον δίπλα του.

Από το βίντεο που θα δείτε και εσείς καταλαβαίνουμε πως ο άνθρωπος αυτός έχει έρθει σε αντιπαράθεση με κάποιον από δίπλα του ενώ η γυναίκα του τον εμποδίζει από το να τον πλησιάσει προσπαθώντας παράλληλα να τον ηρεμήσει. Τότε εκείνος αποφασίζει να την σπρώξει έντονα προς το μάρμαρο και έπειτα να της δώσει μία μπουνιά σκεπτόμενος πως μάλλον δεν έχει κάνει ήδη αρκετά. Στο τέλος του βίντεο βλέπουμε τον κόσμο σοκαρισμένο να προσπαθεί να φωνάξει την ασφάλεια της διοργάνωσης.

Δίπλα τραγικές φιγούρες τα παιδιά του τρομαγμένα κλαίνε σπαρακτικά.

Δυστυχώς η γυναίκα του δεν αντέδρασε και έκατσε δίπλα του λυπημένη μετά το τέλος του συμβάντος.

Σε αυτό το σημείο ίσως πρέπει να παραθέσουμε το womansos.gr και την 24ωρη γραμμής κατά της γυναικείας κακοποίησης 15900, η οποία απευθύνεται σε εσένα, είτε είσαι θύμα είτε μάρτυρας.

Είναι τραγικό το 2017 να κάθετε μια γυναίκα και να υπομένει ψυχολογική και σωματική βία, αν είσαι και συ μια γυναίκα σαν και αυτή μίλησε, για το καλό το δικό σου και των παιδιών σου.

Το βίντεο ανέβηκε από την Vera Kartalou στο facebook και μέσα σε μόνο λίγες ώρες έχει γίνει viral.

https://www.facebook.com/vera.kartalou/videos/10214033045804914/

Ειδήσεις