ΕΕΤΑΑ Παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ: Δημοσιεύτηκε την Παρασκευή 19 Μαίου η Υπουργική Απόφαση με τις διευκρινήσεις για την ένταξη των παιδιών των ωφελουμένων στους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ της ΕΕΤΑΑ, στα ΚΔΑΠ και τα ΚΔΑΠ –ΜΕΑ, τη νέα σχολική περίοδο με το πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» 2017-2020.

Από βδομάδα Δευτέρα ή μέχρι Τρίτη 23 Μαίου αναμένεται η δημοσίευση της προκήρυξης της ΕΕΤΑΑ με την πρόσκληση την διαδικασία και τις προθεσμίες υποβολής αιτήσεων των υποψηφίων ωφελουμένων.

Μία μέρα μετά αναμένεται να ξεκινήσει η διαδικασία υποβολής αιτήσεων από τις υποψήφιες ωφελούμενες μητέρες για την ένταξη των παιδιών τους στο πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ.

Η διαδικασία αποτελεσμάτων και επιλογής των δικαιούχων αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί ως τα τέλη Ιουνίου σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ανακοινώσεις με σκοπό την έγκαιρη επιλογή των δομών για την σωστότερη εξυπηρέτηση των ωφελουμένων σε παδικούς σταθμούς που θα επιλέξουν σε όλη την Ελλάδα

Πηγή

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.