Ο Κωνσταντίνος μου σας προτείνει την “Η ευχή της Αστεράτης”

Ο Κωνσταντίνος μου σας προτείνει την “Η ευχή της Αστεράτης”

Η Νύχτα των Χριστουγέννων έφτασε και ο Φεγγαρένιος, ο αρχηγός της Ουρανοχώρας, αναθέτει μια ξεχωριστή αποστολή σε όλα τα αστεράκια: Να ταξιδέψουν στη γη, να ακούσουν τις ευχές των ανθρώπων και να πραγματοποιήσουν μια από αυτές.
Η γλυκιά Αστεράτη ξεκινάει το ταξίδι της αγχωμένη, ώστε να επιλέξει την καλύτερη… Κατά την διάρκεια αυτής της όμορφης και μοναδικής βραδιάς ακούει πολλές ευχές… Ποια είναι η ευχή που θα διαλέξει τελικά? Ποιο είναι το μάθημα που θα λάβει η Αστεράτη στο τέλος αυτής της πρωτόγνωρης εμπειρίας και που θα θυμάται για όλη της τη ζωή;

Όλοι οι άνθρωποι όχι μόνο τα παιδάκια δεν κάνουμε μία ευχή όταν πέφτει ένα αστέρι;; Και λένε ότι τότε οι ευχές μας γίνονται πραγματικότητα. Αυτό το παραμύθι είναι ένα εξαιρετικό μάθημα για τα παιδάκια μας, που τους το δίνει ο γενναίος ήρωας αυτού του παραμυθιού, ένα παιδάκι που δεν έχει οικογένεια και σπίτι και κοιμάται στους δρόμους, αλλά όταν του δίνετε η ευκαιρία να κάνει μια ευχή, προς έκπληξη μας δεν κάνει για τον εαυτό του…..

Όμορφη εικονογράφηση βγαλμένη από τα παιδικά μας χρόνια και γλυκούς διαλόγους συντελούν αυτό το νοσταλγικό βιβλίο.

Ένα παραμύθι με σπουδαίο μήνυμα προς όλα τα παιδάκια, ειδικά τα δικά μας της νέας γενιάς που τα έχουν όλα άπλετα και δεν είναι σε θέση να τα εκτιμήσουν.
Σας το προτείνω ανεπιφύλακτα για τα παιδάκια σας ώστε να πάρουν ένα μάθημα αγάπης που θα θυμούνται για όλη τους τη ζωή.

Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Φυλάτος.

Βιβλία Οι προτάσεις μας