Απόκριες και Κούλουμα με δωρεάν εκδηλώσεις στον Δήμο Περιστερίου

Απόκριες και Κούλουμα με δωρεάν εκδηλώσεις στον Δήμο Περιστερίου

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου, Ώρες 16:00- 19:00 (Αίθουσα B) στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου: Οι πρωταγωνιστές του Nickelodeon, ο “Μπόμπ Σφουγγαράκης”, η “Ντόρα Μικρή Εξερευνήτρια” και ο “Πάτρικ ο Αστερίας” παίζουν και φωτογραφίζονται με τα παιδιά. Καλωσορίζει τον κόσμο και επικοινωνεί με τα παιδιά ανεβάζοντας το κέφι ο αγαπημένος παρουσιαστής των παιδιών Χρήστος Κούτρας. Στη σκηνή ανεβαίνει και η Θεατρική Ομάδα L&S και μας παρουσιάζει τη διαδραστική παράσταση “Τα Τρία Γουρουνάκια”.
 
Σάββατο 25 Φεβρουαρίου, ώρες 18:00 – 21:00 – Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου – Σταθμός Μετρό “Ανθούπολη”. Οι κορυφαίοι μάγοι ΣΑΝΚΑΡΑ, ΖΕΥΣ, OΣΚΑΡ, ALEX DE PARIS και FUNTASTICO σε μια μοναδική παράσταση που θα ξεσηκώσει το κοινό με τη φαντασία και το παραμύθι, στο πλαίσιο των αποκριάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Περιστερίου. Είσοδος Ελεύθερη!
Κυριακή 26 Φεβρουαρίου, Ώρα 17:00, Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου (Αίθουσα A): Μεγάλη αποκριάτικη συναυλία για όλη την οικογένεια με τους XANA ZOO του Μάνου Βαφειάδη, που εμφανίζονται για μια μοναδική εμφάνιση. Η Τερέζα, ο Βασίλης και η Νίκη θα ξεσηκώσουν μικρούς και μεγάλους, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δήμου Περιστερίου. Είσοδος Ελεύθερη.
Καθαρά Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου, Ώρα 11:00. Ο Δήμος Περιστερίου θα γιορτάσει τα καθιερωμένα κούλουμα στο Εκθεσιακό Κέντρο Δήμου Περιστερίου (Δωδεκανήσου & Αγ. Βασιλείου). Οι δημότες θα απολαύσουν σαρακοστιανούς μεζέδες και άφθονο κρασί, που θα προσφέρονται δωρεάν και παράλληλα θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με παραδοσιακούς χορούς και συναυλία με το Στέλιο Διονυσίου, που θα σκορπίσει κέφι με πολύ χορό! Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Διασκέδαση