“Αγγίζοντας το αύριο” ένα βιβλίο που μας εισάγει στον κόσμο των παιδιών που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού

“Αγγίζοντας το αύριο” ένα βιβλίο που μας εισάγει στον κόσμο των παιδιών που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού

Από τις Εκδόσεις Πνοή κυκλοφορεί το νέο μυθιστόρημα της Ελένης Δόμανου «Αγγίζοντας το αύριο», ένα βιβλίο που μας εισάγει στον κόσμο των παιδιών που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού και μας μιλάει για τις δεύτερες ευκαιρίες που μας δίνει η ζωή.

Οπισθόφυλλο του βιβλίου

Η Μαρίνα είναι μια πενηντάχρονη κυρία που ζει μόνη της αφού ο άντρας της σκοτώθηκε σε ατύχημα πριν από πολλά χρόνια και οι γιοι της ζουν και εργάζονται μακριά από την πόλη της. Η ζωή της αλλάζει ριζικά όταν δίπλα της μετακομίζει η Ιωάννα με τον μικρό της γιο, ο οποίος βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού. Αφοσιώνεται στη φροντίδα του μικρού και αισθάνεται χρήσιμη έπειτα από πολύ καιρό. Όμως το παρελθόν δεν έχει τελειώσει μαζί της. Της χτυπάει την πόρτα φέρνοντας ευχάριστα αλλά και δυσάρεστα μαντάτα. Θα καταφέρει να νικήσει τις σκιές και να βγει ξανά στο φως; «Αγγίζοντας το αύριο». Ένα βιβλίο για τη διαφορετικότητα και τις δεύτερες ευκαιρίες.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Ελένη Δόμανου γεννήθηκε στα Ριζώματα Ημαθίας, ένα χωριό στα πανέμορφα Πιέρια Όρη. Κατοικεί στη Βέροια κι έχει τρία παιδιά. Πρώτη συγγραφική της απόπειρα ήταν το μυθιστόρημα «Τόσα λίγα για πολύ καιρό» από τις εκδόσεις iWrite. Το «Αγγίζοντας το αύριο» είναι το δεύτερο βιβλίο της που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πνοή.

Μπορείτε να το αγοράσετε σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία και στο site των Εκδόσεων Πνοή.

Αυτισμός Βιβλία ενηλίκων