Υλικά:
20 – 30 ml λάδι καρύδας
3 κάψουλες βιταμίνη Ε
Εκτέλεση:
Γεμίστε ένα δοχείο 20 -30 ml σχεδόν ως απάνω με λάδι καρύδας. Το λάδι καρύδας είναι αρκετά “στερεό” σε θερμοκρασίας δωματίου και γι’ αυτό ίσως χρειαστεί να το ζεστάνετε λιγάκι (πολύ λίγο). Στη συνέχεια προσθέστε το περιεχόμενο από 3 κάψουλες βιταμίνης Ε και ανακατέψτε με μια οδοντογλυφίδα ή ένα ξυλάκι. Έπειτα, μπορείτε να βάλετε την κρέμα στο ψυγείο έτσι ώστε να γίνει ξανά πιο “στέρεη”. Αφού γίνει ξανά στέρεη μπορείτε αν θέλετε να τη βγάλετε από το ψυγείο.
Χρήσιμες πληροφορίες:
Το λάδι καρύδας υγροποιείται περίπου στους 24 βαθμούς C. Αν κάνει πολλή ζέστη μπορείτε να διατηρήσετε την κρέμα στο ψυγείο έτσι ώστε να μην “λιώσει”.