Προσοχή, προσοχή!

Αυτό το παραμύθι πρέπει να το διαβάσουν μόνο όσοι δε φοβούνται τους δράκους και τις φωτιές και τις μπουρμπουλήθρες…

Θα ήθελες να ανέβεις στην πλάτη του πιο πλακατζή δράκου για ένα συναρπαστικό ταξίδι;

Μη φοβηθείς.

Αυτός ο δράκος δε βγάζει φωτιές από το στόμα του.

Τι βγάζει;

Μάντεψε…

Ο συγγραφέας, με την όμορφη και γλυκιά γραφή του, θίγει το θέμα της διαφορετικότητας και της αποδοχής της με κεντρικό ήρωα έναν αξιαγάπητο δράκο και τον φίλο του το Σωτήρη.

Μόνο 15 λεπτά το βράδυ είναι αρκετά για να διαβάσετε με το παιδάκι σας ένα όμορφο παραμύθι σαν και αυτό με φανταστική εικονογράφιση από τη Μάρω Αλεξάνδρου και εύστοχα και διασκεδαστικά κείμενα από το συγγραφέα Σπύρο Πετρουλάκη.

Είναι η μοναδική ώρα της ημέρας που έρχεστε τόσο κοντά με το παιδάκι σας και χαλαρώνετε μεταφέροντας το σε ένα άλλον υπέροχο κόσμο που μόνο ένα βιβλίο μπορεί να το μεταφέρει.

Διαβάστε εδώ πως να διαβάσετε ένα παραμύθι στο παιδί σας, όχι μόνο σαν απλή ανάγνωση, ώστε να του κεντρίσετε το ενδιαφέρον και να κάνετε την αφήγησή του πιο συναρπαστική.

Το νέο βιβλίο “O Δράκος Μπουρμπουλήθρας” μόλις κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ και μπορείτε να το αγοράσετε σε όλα τα βιβλιοπωλεία και εδώ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.