Kαλαμποκόπιτα με ελιές και φέτα

Kαλαμποκόπιτα με ελιές και φέτα

Υλικά: 
1 λίτρο γάλα (φρέσκο ή εβαπορέ)
Μισό κιλό καλαμποκάλευρο
100 γρ. βούτυρο
300γρ. φέτα
100 γρ. ελιές κομμένες σε ροδέλες
Αλάπι
Πιπέρι
Ρίγανη
1 μεγάλο αυγό
Λίγο kerrygold να ρίξετε απο πάνω στο ταψί πριν το βάλετε στο φούρνο

Εκτέλεση:
Σε μια βαθιά κατσαρόλα βάζουμε το γάλα να ζεσταθεί. Μόλις ζεσταθεί ρίχνουμε λίγο λίγο το αλεύρι και ανακατεύουμε με ένα σύρμα. Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά. Απλώνουμε το μείγμα σε ένα ταψί που έχουμε τοποθετήσει λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά.

Καλή επιτυχία και Καλή Απόλαυση.

Μαγειρική