Γυμναστική By Νight!

Γυμναστική By Νight!

Και εκεί που έλεγα ότι τα έχω δει όλα, τα έχω ακούσει όλα και όλο το κλασσικό λογύδριο που λέμε εμείς οι μαμάδες, έρχεται η αδελφούλα μου και μου λέει ξέρεις πήγα για ποτό σε μια νέα καφετέρια κάτω στον Πειραιά, πιο συγκεκριμένα στην πειραϊκή. Τέλεια λέω περάσατε καλά, πολύ όμορφα ήταν μου απαντάει  και μου πρότεινε να την επισκεφτώ, ωραία ιδέα!

Μη ξαφνιαστείς όμως από τη διακόσμηση, όπα γιατί; λοιπόν έπαθα πλάκα μου αναφέρει ότι στο μαζί έχουν σκαμπό με ρόδα, ΕΕ; ναι με ρόδα κάθεσαι και γυμνάζεσαι ταυτόχρονα, αποκλείεται δε σε πιστεύω…αλήθεια μου λέει σου λέω!

Έψαξα λοιπόν και βρήκα στοιχεία και φωτογραφία και όντως τα πράγματα είχαν όπως μου τα γνωστοποίησε η αδελφούλα μου.

Το παραπάνω σκαμπό έτσι όπως το βλέπουμε βρίσκεται σε ένα καλαίσθητο all day bar στον Πειραιά δίπλα στη θάλασσα και μας περιμένει, παρόλα αυτά εμένα μου μπήκαν άλλες ιδέες, όπως να έχω ένα τέτοιο σκαμπό σε όλους του χώρους που κινούμε και εργάζομαι. Το βρίσκω πολύ πρακτικό να βλέπω τηλεόραση καθισμένη όχι στον καναπέ μου αλλά σε αυτό το σκαμπό, να σιδερώνω και γενικά ότι κάνω καθιστή θα το συνδυάζω με γυμναστική. Αλλά και τους καλεσμένους που μπορεί να έχω κατά καιρούς (ιδιαίτερα τους συγγενείς χαχαχχαχα) στο σπίτι μου θα τους το προσφέρω να κουράζονται να φεύγουν νωρίτερα….!

Αυτά τα περίεργα είχα να αναφέρω περί γυμναστικής αυτή τη φορά, εάν βρεθείτε στο μπαράκι πιείτε και κάτι για μένα!

από την Σταυρούλα Μάντζιου Τσαβδάρογλου

Ομορφιά