Πως να ξεφορτωθείτε με φυσικό τρόπο τα μαύρα στίγματα!

Πως να ξεφορτωθείτε με φυσικό τρόπο τα μαύρα στίγματα!

Πολλές φορές ακόμα και οι πιο ισχυρές χημικές φόρμουλες δεν αρκούν για να απομακρυνθούν τα στίγματα από την επιδερμίδα μας. Υπάρχουν όμως διάφορα φυσικά συστατικά, φιλικά για το δέρμα, με τα οποία μπορείτε να πειραματιστείτε για να δείτε ποιο λειτουργεί πιο αποτελεσματικά για εσάς!

Διαλέξτε αυτό που σας ταιριάζει και εντάξτε το στην εβδομαδιαία ρουτίνα περιποίησής σας!

Γάλα και χυμός λεμονιού: 
Τα δυο αυτά συστατικά είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά και θα βοηθήσουν στον καθαρισμό των πόρων από βακτήρια που μπορεί να δημιουργήσουν σπυράκια και μαύρα στίγματα. Αναμείξτε ένα ποτήρι βρασμένο γάλα με μερικές σταγόνες φρέσκου χυμού λεμονιού. Εφαρμόστε στο πρόσωπο και κάντε μασάζ επιμένοντας στα σημεία με δύσκολους πόρους όπως η μύτη, το πηγούνι και το μέτωπο. Μετά, αφήστε να δράσει για 10 λεπτά και ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.

Γιαούρτι και πορτοκάλι:
Τα εσπεριδοειδή μπορούν να κάνουν θαύματα για το δέρμα μας! Σε αυτή την περίπτωση, αναμείξτε 2 κουταλιές της σούπας ξύσματος πορτοκαλιού με 2 κουταλιές της σούπας γιαούρτι. Απλώστε την πάστα αυτή στο πρόσωπο με κυκλικές κινήσεις για 2-3 λεπτά και μετά ξεπλύνετε με κρύο νερό.

Καλαμποκάλευρο και ξύδι: 
Αναμείξτε δυο κουταλιές της σούπας καλαμποκάλευρο με λίγο ξύδι ώστε να δημιουργηθεί μια πάστα. Απλώστε την στην επιδερμίδα σας και ξεπλύνετε μετά από 15-20 λεπτά.

της Μελίτας Κικκινίδη

Ομορφιά