Home > Ζαχαροπλαστική > Κορμός Σοκολάτας, της Ανδριάνας

Κορμός Σοκολάτας, της Ανδριάνας

  •  
  •   
  •  
  •  

ΥΛΙΚΑ:

3 πακέτα ΠΤΙ ΜΠΕΡ
250 γραμμ. μαργαρίνη
250 γραμμ. ζάχαρη άχνη
2 βανίλιες
1 ½ φλιτζάνι του καφέ λικέρ
3-4 κουταλιές σούπας κακάο σε σκόνη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ: 

Χτυπάμε το βούτυρο μέχρι να γίνει άσπρο, και συνεχίζοντας το χτύπημα, προσθέτουμε τη ζάχαρη, το μισό λικέρ, τη βανίλια και το κακάο, μέχρι να γίνει η κρέμα λεία και αφράτη. Σπάμε τα ΠΤΙ ΜΠΕΡ σε μικρά κομμάτια, τα ραντίζουμε με το υπόλοιπο λικέρ και τα ανακατεύουμε με το μείγμα. Μετά τα βάζουμε σε στενόμακρη φόρμα, αφού πρώτα τη στρώσουμε από μέσα με αλουμινόχαρτο, για να βγει το γλυκό πιο εύκολα και το τοποθετούμε στο ψυγείο για 1-2 ώρες. Όταν παγώσει, το ξεφορμάρουμε βάζοντάς το σε μια πιατέλα. Μπορούμε να το τυλίξουμε και σαν ρολό σε λαδόκολλα και μετά σε αλουμινόχαρτο.

Καλή επιτυχία και απόλαυση!!

Σπιτικές μαρμελάδες και γλυκά κουταλιού by Andriana

Δείτε επίσης
Κερδίστε το νέο βιβλίο του Άκη Πετρετζίκη «Piece of cake»
Μαμαδίστικη πορτοκαλόπιτα
Ιδέες για τέλειο πρωινό
Μαμαδίστικο ραβανί

Αφήστε απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

*Με την υποβολή σχολίου, αποδέχεστε την Πολιτική απορρήτου.
*Τα στοιχεία που καταχωρούνται θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά από το workingmoms.gr και από κανέναν άλλο οργανισμό ή φυσικό πρόσωπο και έχουν σκοπό την επικοινωνία με τους διαχειριστές του workingmoms.gr