Πώς θα μακρύνουν τα μαλλιά σου πιο γρήγορα;

Πώς θα μακρύνουν τα μαλλιά σου πιο γρήγορα;

Ποια γυναίκα δε θέλει να έχει δυνατά και υγιή μαλλιά! Όλο το χρόνο η τρίχα χρειάζεται περιποίηση, όχι μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες!

Ανακαλύψτε 5 απλά tips που θα βοηθήσουν τα μαλλιά σας να μακρύνουν γρηγορότερα!

Μην τα χτενίζετε διαρκώς

Ναι, το πολύ συχνό βούτσισμα βοηθά την τρίχα να φθείρεται πιο γρήγορα. Μπορείτε να τιθασεύετε τα μαλλιά σας και με τα δάχτυλά σας.

Τρώτε έξυπνα

Πείτε όχι στις εξαντλητικές δίαιτες, και προσθέστε στη διατροφή σας πρωτεΐνη, λαχανικά και Ω3 λιπαρά.

Αποφύγετε το πιστολάκι και το σίδερο μαλλιών

Ειδικά τώρα που έχει ζέστη, αφήστε τα μαλλιά σας να στεγνώσουν μόνα τους. Πείτε όχι στη θερμότητα και θα δείτε τα μαλλιά σας να… αναγεννιούνται!

Ναι στο coconut oil, στο αμυγδαλέλαιο και το καστορέλαιο

Διαλέξτε το έλαιο που σας αρέσει και μην ξεχνάτε να το απλώνετε στα μαλλιά σας τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα. Επιμείνετε στις άκρες. Η απόλυτη ενυδάτωση.

Μάσκα η θαυματουργή

Είτε φτιάξετε μια σπιτική, είτε προμηθευτείτε μια από ένα beauty store, το μυστικό είναι ένα. Αφήστε την να δράσει για αρκετή ώρα. Τα πέντε λεπτάκια δε φτάνουν. Τυλίξτε τα μαλλιά σας με μια πετσέτα, βγείτε από το μπάνιο και επιστρέψτε να τα ξεπλύνετε μετά από κάνα δίωρο

Αντηλιακό το σωτήριο

Ο ήλιος δεν κάνει κακό μόνο στο πρόσωπό μας, αλλά και στα μαλλιά μας. Μην ξεχνάτε να εφαρμόζετε ειδικά spray και κρέμες με αντηλιακή δράση.

Συμπληρώματα διατροφής

Πολλές φορές, η βασικότερη αιτία των αδύναμων μαλλιών είναι η έλλειψη βιταμινών και άλλων βασικών στοιχείων. Ρωτήστε το γιατρό σας και αν το κρίνει απαραίτητο προμηθευτείτε βιταμίνες συμπλέγματος Β, σίδηρο και ψευδάργυρο. Τα μαλλιά σας θα το εκτιμήσουν!

Tips Ομορφιά