ΥΛΙΚΑ για 4 μερίδες

1 σάλτσα Knorr για ζυμαρικά Bolognese
1 κρεμμύδι μεσαίου μεγέθους ψιλοκομμένο
3 κ.σ. Βιτάμ Culinesse
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
250 γρ. άσπρα μανιτάρια
250 γρ. κιμά μοσχαρίσιο ή γαλοπούλας
400 γρ. Pummaro ψιλοκομμένο
400 γρ. ζυμαρικά φετουτσίνι
100 γρ παρμεζάνα τριμμένη
1 χούφτα φρέσκο θυμάρι ψιλοκομμένο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Zεσταίνουμε το Βιτάμ Culinesse στο τηγάνι και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο για 2 λεπτά. Στη συνέχεια, προσθέτουμε τα μανιτάρια και μαγειρεύουμε σε δυνατή φωτιά για 5 λεπτά.
  2. Αφαιρούμε από το τηγάνι τα μανιτάρια, τα κρεμμύδια και το σκόρδο για να τσιγαρίσουμε σε αυτό τον κιμά. Αφού τσιγαριστεί καλά ο κιμάς, προσθέτουμε τις τομάτες κονκασέ και τη σάλτσα για ζυμαρικά Bolognese. Ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε τον κιμά να βράσει.
  3. Στο ενδιάμεσο διάστημα, βράζουμε τα ζυμαρικά μας αλ ντέντε, ακολουθώντας τις οδηγίες της συσκευασίας. Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και τα περιχύνουμε με τη μπολονέζ μας στην οποία έχουμε προσθέσει τα μανιτάρια, το κρεμμύδι και το σκόρδο.

Σερβίρουμε, πασπαλίζοντας τα πιάτα με φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα και θυμάρι.

Πηγή: www.knorr.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.