ΦΡΥΔΙΑ…

ΦΡΥΔΙΑ…

Τα φρύδια είναι το πιο σημαντικό στοιχείο του προσώπου μας, καθώς αναδεικνύουν και τονίζουν ολόκληρη την εικόνα και το μακιγιάζ μας.

Για να έχουμε ένα όμορφο αποτέλεσμα, θα πρέπει να δώσουμε το σωστό σχήμα και έπειτα να γίνει καθαρισμός των τριχών προσεκτικά.
Τα εργαλεία που μας χρειάζονται είναι: 1.Τσιμπιδάκι φρυδιών (για αφαίρεση των περιττών τριχών-Προσοχή- !
καταφέρουμε είναι να τα κάνουμε να μοιάζουν θλιμμένα). Αφαιρούμε μόνο μηδαμινές τριχούλες που συνήθως είναι αυτές που ξεκινούν από το εσωτερικό σημείο του φρυδιού. Ουσιαστικά τις “καθαρίζουμε” για να ισιώσει το φρύδι μας. 2. Ψαλιδάκι (νυχιών) 3. Βουρτσάκι φρυδιών. Η χρησιμότητα αυτών των δύο; Το βουρτσάκι θα μας βοηθήσει ώστ
Απο το επάνω μέρος των φρυδιών, δεν αφαιρούμε ποτέ τρίχες στο σημείο της γωνίας μας γιατί το μόνο που θα
ε να χτενίσουμε το φρύδι προς τα πάνω και δεξιά, ώστε να εμφανιστούν οι τριχούλες που εξέχουν απο αυτό και χρειάζονται κόψιμο. 4. Μολύβι φρυδιών (ποτέ μαύρο, πάντα καφέ ή γκρί). Το μολύβι βοηθά να τονίσουμε το φρύδι μας για να δέιχνει πιό ωραίο αισθητικά και να αναδείξει το σχήμα που του δώσαμε. Πατάμε ελαφρά λοιπόν με τη μυτούλα του πάνω στο φρύδι μας και το χρωματίζουμε.
Πάντα καφέ ή γκρί μολύβι,ποτέ μαύρο,διότι θα δώσει άγριο αποτέλεσμα. Δεν ξεχνάμε όταν το “ζωγραφίσουμε”, να το σβήσουμε είτε με το βουρτσάκι φρυδιών μας είτε με μία μπατονέτα.
Με αυτό πετυχαίνουμε να έιναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στο φυσικό μας.

Επιμέλεια: Σίσσυ Γκούτη Μακιγιέζ-Αισθητικός

Ομορφιά