Beauty Tricks για την κυτταρίτιδα

Beauty Tricks για την κυτταρίτιδα

Θέλετε να καµουφλάρετε την όψη φλοιού πορτοκαλιού και να ενισχύσετε τη δράση των αντικυτταριτιδικών προϊόντων; Δείτε πώς θα τα καταφέρετε.

Καλύψτε την!

Τα προϊόντα αυτο-µαυρίσµατος µπορούν ως ένα σηµείο να καλύψουν τα σηµάδια της κυτταρίτιδας και να δηµιουργήσουν ένα παραπλανητικό οπτικό εφέ. Μπορείτε επίσης να χρησιµοποιήσετε ένα ειδικό καλυπτικό µέικ-απ σώµατος µε µεγάλη διάρκεια ή µια κρέµα σώµατος µε ελαφρώς ιριδίζοντα µικροστοιχεία που αντανακλούν το φως.

Κάν το µόνη σου!

Μασάζ
Υπάρχουν πολλά που µπορείτε να κάνετε και εσείς µόνες σας στο σπίτι. Το µασάζ είναι σίγουρα ένα από τα πιο σηµαντικά. Επιλέξτε το προϊόν που θέλετε ή ακόµα και ένα απλό λάδι σε συνδυασµό µε κάποιο αιθέριο έλαιο που σας αρέσει (εφόσον δεν έχετε προµηθευτεί κάποιο ειδικό προϊόν) και κάνετε ανοδικές κινήσεις, ασκώντας ελαφριά πίεση. Αν αντέχετε, µπορείτε να αυξήσετε την πίεση στην πορεία έτσι ώστε να δηµιουργήσετε υπεραιµία στα σηµεία που σας ενδιαφέρουν. Ακολουθώντας αυτή την τακτική αφενός θα ενισχύσετε τη δράση του προϊόντος, αφετέρου θα δείτε σταδιακά βελτίωση στην υφή της επιδερµίδας σας. Μπορείτε επίσης να συνδυάσετε την επάλειψη του προϊόντος µε µια ειδική συσκευή µασάζ που βοηθάει την κυτταρική µικροενεργοποίηση, τονώνει τη µικροκυκλοφορία και βελτιώνει τη λεµφική κυκλοφορία.

Σπιτική µάσκα περιποίησης

Μέσα σε µισή κούπα ελαιόλαδο ρίξτε µισή κούπα λεµόνι και αρκετό χοντρό αλάτι (περίπου µία χούφτα) και ανακατέψτε τα ώστε να φτιάξετε ένα αυτοσχέδιο πίλινγκ. Απλώστε στην επιφάνεια που σας ενδιαφέρει και ξεβγάλτε µε λίγο χλιαρό νερό. Στη συνέχεια τοποθετήστε (σύµφωνα µε τις οδηγίες της συσκευασίας) µια µάσκα µε φύκια που θα βρείτε στην αγορά  για περίπου 15-20 λεπτά. Τυλίξτε τα πόδια σας µε ζελατίνα φαγητού και από πάνω τοποθετήστε ζεστές πετσέτες ώστε να δράσει πιο γρήγορα. Όταν τελειώσετε, ξεπλύνετε µε χλιαρό νερό και ενυδατώστε.

Πηγή

Ομορφιά