Το 2ο τρίμηνο μαγείας της μέλλουσας μαμάς Σόφις Γαβρίδη Κονιτοπούλου

Το 2ο τρίμηνο μαγείας της μέλλουσας μαμάς Σόφις Γαβρίδη Κονιτοπούλου

Δεύτερο Τρίμηνο Μαγείας

Ονομάζομαι Σόφι Γαβρίδη-Κονιτοπούλου. Είμαι 26 ετών, παντρεμένη με τον τραγουδιστή Γιάννη Κονιτόπουλο και μέλλουσα μανούλα της Αριάδνης Κονιτοπούλου! Έχω σπουδάσει δημοσιογραφία και έχω εργαστεί σε διάφορα sites και blogs. Η μελλοντική μου σίγουρη εργασία είναι Full Time Mommy και είμαι ξετρελαμένη γι αυτό!

Μπαίνοντας πλέον στο τρίτο και τελευταίο τρίμηνο της εγκυμοσύνης μου, έχω μια ολοκληρωμένη εικόνα για το δεύτερο τρίμηνο προς το ταξίδι για τη μητρότητα!

Έφτιαξε η όρεξη μου και το στομαχάκι μου! Το λέω με πολύ χαρά καθώς στο πρώτο τρίμηνο ταλαιπωρήθηκα! Σύνολο δύο κιλά! Ναι πήρα μόνο δύο κιλά αυτούς τους 6 πρώτους μήνες και αυτό γιατί έτρωγα όπως πριν. Όχι, για δύο. Η μικρή μας αρνίτσα είναι ήδη μεγαλούτσικη για την ηλικία της κύησης καθώς εγώ και ο μπαμπάς της είμαστε ψηλά παιδιά! Μοντέλο θα κάνω! Έχω τρελαθεί η μανούλα! Και συνεχίζω…

Με τον υπέρηχο 4D βλέπουμε τον σύζυγο μου σε μικρογραφία στη κοιλίτσα μου. Είναι ίδια του! Σαν γεννηθεί όμως με το καλό και καθώς περνούν οι μέρες θα πάρει κάτι και από μένα, ε; Τα μωρά αλλάζουν λένε! Έχω πίστη! Χα χα χα!!!
Οι δυσκολίες αυτού του τριμήνου για μένα ήταν ευτυχώς λίγες. Πόνοι στη μέση και στη κοιλίτσα με ταλαιπώρησαν λιγάκι και αυτό γιατί όπως είπα η αρνίτσα μας μεγαλώνει αρκετά. Έτσι, άδραξα την ευκαιρία και αγόρασα την καρέκλα θηλασμού νωρίτερα ώστε να ξεκουράζουμε εγώ και η κορούλα μου, τη πονεμένη μεσούλα μας!

Ξεκινήσαμε και τα ψώνια μας! Βασικά τα πήραμε σχεδόν όλα. Ε… Όλα! Πώς να αντισταθείς σε όλα αυτά; Οι ωραιότερες αγορές της ζωής μας, φωνάζει να γράψω ο άντρας μου! Ορίστε! Το δωμάτιο της μικρής μας ετοιμάζεται με πολλή αγάπη και γούστο όπως θα ταίριαζε άλλωστε στη πριγκίπισσα Αριάδνη! Όλα μελετημένα και σχεδιασμένα! Ποια μανούλα δεν θέλει τα καλύτερα για το παιδί της άλλωστε;

Αχ, μπορώ να γράφω ώρες για το παιδί μας που κλωτσάει μέρα – νύχτα! Αδυναμία στη φωνή της μανούλας, του μπαμπάς και του θείου της Νικόλα! Την έχω τσεκάρει! Οι υπόλοιποι παλεύουν με τα χάδια στη κοιλίτσα μου!

Μπορεί να διανύω ήδη τον 7ο μήνα της κύησης αλλά είμαι βέβαιη ότι το δεύτερο τρίμηνο είναι πιο όμορφο και από τα τρία. Θα τα πούμε ξανά πρώτα ο Θεός λίγο πριν γεννηθεί το κορίτσι μας! Ανυπομονούμε να την πάρουμε αγκαλιά…Να την μυρίσουμε…

Φιλιά σε όλες τις μέλλουσες μανούλες!
Σόφι Γαβρίδη – Κονιτοπούλου

Σκέψεις