ΥΛΙΚΑ:
500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
100 γρ. γάλα
150 γρ. γιαούρτι
100 γρ. βούτυρο
αλάτι, λίγο ζάχαρη
ελιές καθαρισμένες σε ροδέλες, φέτα, ρίγανη
Για το άλειμμα 1 αυγό πριν τα βάλουμε στο φούρνο.
Τα πασπαλίζουμε με λίγο ρίγανη από πάνω.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Σε μια λεκανίτσα ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί. Τα ζυμώνουμε καλά να γίνει μία ζύμη που να μην κολλάει στα χέρια. Φτιάχνουμε τη ζύμη μια μακρόστενη λωρίδα όπως είναι το ψωμί που αγοράζουμε και το κόβουμε περίπου σε 11-12 κομματάκια.
Ανοίγουμε τα μικρά μπαλάκια ζύμης με το χέρι και μέσα προσθέτουμε μια μικρή ποσότητα ελιές σε ροδέλες, λίγο φέτα και ρίγανη. Προαιρετικά μπορείτε αν θέλετε σε κάποια μπαλάκια ή και σε όλα να βάλετε λίγο τριμμένο γκούντα.
Κλείνουμε το μπαλάκι με το υλικό μέσα και μόλις φτιάξουμε όλες τις μπάλες με τη γέμιση τις τοποθετούμε σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα, σε σχήμα μαργαρίτα, οχι πολύ κοντά γιατί θα φουσκώσουν.
Αλείφουμε με το αυγό και ρίχνουμε απο πάνω ρίγανη. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 35-40 λεπτά.
Easy Kitchen by Working MOMS