Υλικά:
1 φύλλο σφολιάτα
2 κιλά γάλα φρέσκο
2 κούπες σιμιγδάλι ψιλό
1 1/2 κούπα ζάχαρη
2 βανίλιες
4 αυγά
2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
Εκτέλεση:
Βάζουμε το γάλα σε σιγανή φωτιά, ρίχνουμε τη ζάχαρη και το σιμιγδάλι και μόλις αρχίζει να πήζει η κρέμα τη βγάζουμε από τη φωτιά, ρίχνουμε ένα ένα τα αυγά χτυπώντας τα καλά με σύρμα, στη συνέχεια προσθέτουμε το βούτυρο και τις βανίλιες. Και έτσι απλά είναι έτοιμη η λαχταριστή μας και εύκολη μπουγάτσα!!!
Καλή σας επιτυχία και Καλή απόλαυση!
της Αγγελικης Κουλουρη