Την Πέμπτη 17/03 και την Παρασκευή 18/03/2016 παρακολούθησα το διήμερο Σεμινάριο Σοκολάτας, που είχε διάρκεια 10 ώρες, από τον κορυφαίο Pastry Chef Χρήστο Βέργαδο! Ήμουν η μοναδική νικήτρια του διαγωνισμού των ΙΕΚ ΑΚΜΗ και πέρασα φανταστικά!
Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ σε μια υπερσύγχρονη εξοπλισμένη αίθουσα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας!
Το σεμινάριο περιλάμβανε τεχνικές στρωσίματος της σοκολάτας, εστιατορικό επιδόρπιο σε πιάτο, σοκολατάκια και καλλιτεχνική σύνθεση με σοκολάτα.
Τώρα τι να πρωτοπώ για τον Κο Βέργαδο;;; Μόνο το βιογραφικό του να διαβάσει κανείς και να δει καλλιτεχνικές του δημιουργίες αρκεί!!
Σε αυτό που θα εστιάσω εγώ είναι στην μεταδοτικότητα του, στο τρόπο που μετέφερε στους συμμετέχοντες τις γνώσεις τους και στον φιλικό και χιουμοριστικό του χαρακτήρα!!
Νομίζω ότι πέραν των πολύτιμων γνώσεων που αποκόμισα και θα μου φανούν σίγουρα χρήσιμες σαν μαμά ήταν μια πολύ ευχάριστη και αξέχαστη εμπειρία!!!
της Έφης Αργυροπούλου
Journalist and blogger of Working Moms