Μακαρονόπιτα της Χρυσάνθης

Μακαρονόπιτα της Χρυσάνθης

Υλικά:

1 πακέτο μακαρόνια βρασμένα (ότι ζυμαρικό θέλουμε)
5 αυγά χτυπημένα
1 λίτρο φρέσκο γάλα
Πιπέρι
250-500 γρ τυρί φέτα σε κομματάκια Ελαιόλαδο
Αλάτι

Εκτέλεση:

Σ’ ένα ταψί βάζουμε τα μακαρόνια. Ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και ανακατεύουμε. Σ’ ένα μεγάλο μπώλ χτυπάμε καλά τ’ αυγά, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, λίγο ελαιόλαδο, το γάλα και το τυρί. Ανακατεύουμε να ενωθούν τα υλικά και αυτό το μείγμα, το περιχύνουμε στα μακαρόνια, τόσο ώστε να καλύφθούν απο το υγρό μείγμα. Πασπαλίζουμε με κομματάκια φέτας και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς μέχρι να πάρει χρώμα και μετά χαμηλώνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου 1 μιση ώρα.

Καλή επιτυχία και Καλή σας απόλαυση.
της Χρυσάνθης Γρίβα

Μαγειρική