Κεφτέδες, της Διονυσίας

Κεφτέδες, της Διονυσίας

Υλικά:
500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο
4 φέτες ψωμί του τοστ (χωρίς κόρα)
Λίγο τριμμένη φρυγανιά
2 αυγά
Ξύδι
1 μεγάλη ντομάτα τριμμένη στο multi μαζί με
1 κόκκινη πιπεριά,
1 μεγάλο κρεμμύδι,
1 μεγάλη σκελίδα σκόρδο
Μαϊντανό – Δυόσμο – Ρίγανη
Λίγο μουστάρδα
Λίγο λάδι

Εκτέλεση:
Χτυπάμε στο multi τη ντομάτα, την κόκκινη πιπεριά, το κρεμμύδι, το σκόρδο μέχρι να γίνουν λιώμα και το μείγμα αυτό το ανακατεύουμε με όλα τα παραπάνω υλικά. Την τριμμένη φρυγανιά την προσθέτουμε στο τέλος για να σφίξει. Το αφήνουμε το μείγμα στο ψυγείο όσο περισσότερο μπορούμε να σφίξει και μετά το πλάθουμε μπαλάκια και τα τηγανίζουμε σε μπόλικο αραβοσιτέλαιο ή ηλιέλαιο.

Σας εγγυώμαι ότι δεν έχετε ξαναφάει πιο νόστιμους και αφράτους κεφτέδες!!!

της Διονυσίας Βρεττού

Μαγειρική