Ο Σεπτέμβριος για τις μαμάδες αλλά και για τα παιδιά είναι μια ευχάριστη αρχή. Είναι ο μήνας που ξανά μπαίνουμε στην καθημερινή μας ρουτίνα, σε πρόγραμμα και νομίζω μετά από τρεις μήνες χαλάρωσης χρειαζόμαστε να ενταχθούμε και πάλι σε μια γλυκιά καθημερινότητα. Τα παιδιά ξεκινάνε το σχολείο και για όσες μαμάδες δεν δουλεύουν, τα πρωινά τους είναι πιο χαλαρά και ήσυχα, για όσες δουλεύουν είναι πιο ξένοιαστες και δεν έχουν το άγχος ποιος θα τα κρατήσει όσο είναι στη δουλειά.

Ωραίες οι διακοπές, δεν διαφωνεί κανείς… αλλά πάντα τα όμορφα στη ζωή κρατάνε λίγο για να τα εκτιμάμε. Το σχολείο βοηθάει τα παιδιά να είναι οργανωμένα και πειθαρχημένα αλλά και εμάς να είμαστε δημιουργικοί και δραστήριοι!

Η δική μου συμβουλή είναι να μιλάτε στα παιδιά σας με τεράστιο ενθουσιασμό για το σχολείο και σε καμία περίπτωση να μην τους μεταφέρετε τη δυσαρέσκειά σας για το γεγονός ότι θα ξεκινήσουν πάλι το διάβασμα. Ειδικά για τις μαμάδες που έχετε παιδιά δύσκολα στο διάβασμα, σας κατανοώ απόλυτα, συμπάσχω! Αλλά και πάλι κρύψτε οποιαδήποτε δυσαρέσκεια για το σχολείο και μεταλαμπαδεύστε τους τον δικό σας ενθουσιασμό κάθε φορά που χτύπαγε το σχολικό κουδούνι και πηγαίνατε πρώτες μέρες σχολείο. Μπορείτε να πάτε μαζί να αγοράσετε τα σχολικά  είδη και να κάνετε μια μικρή ανακαίνιση στο δωμάτιο τους και στο χώρο που διαβάζουν ώστε να γίνει πιο ομαλά η προσαρμογή τους στα σχολικά δεδομένα.

Σε λίγες μέρες θα αγοράσουμε τα σχολικά των παιδιών μας, τις τσάντες τους, τη σχολική λίστα, τα ξενόγλωσσα βιβλία, τα βοηθήματα και αυτό που μας απασχολεί είναι η ποιότητα αλλά και η τιμή.

Στην αλυσίδα βιβλιοπωλείων Nakas Book House θα βρείτε ό,τι χρειαστείτε για το σχολείο των παιδιών, για τα φροντιστήρια τους, τις ξένες γλώσσες, στις καλύτερες τιμές και με τις ιδανικότερες προσφορές. Ειδικά αν έχετε από δυο παιδιά και πάνω τα έξοδα ανεβαίνουν δραματικά και σίγουρα αναζητάτε το συμφέρον σας.

Επωφεληθείτε από το Super Πακέτο Σχολικών ειδών το οποίο περιέχει 31 προϊόντα, συνολικά 70 τεμάχια, από 35€ ΜΟΝΟ 14,90€.

Το απίστευτα οικονομικό πακέτο σχολικών ειδών, το οποίο μπορείτε να το αναζητήσετε για κορίτσι αλλά και για αγόρι αντίστοιχα περιέχει 31 προϊόντα, 70 τεμάχια και στοιχίζει ΜΟΝΟ 14,90€, τέτοια τιμή δεν θα βρείτε πουθενά αλλού! Στην ουσία είναι η σχολική λίστα που θα σας ζητήσει ο δάσκαλος μόλις ξεκινήσουν τα σχολεία, αλλά με ακόμα επιπλέον προϊόντα.

Περιέχει αναλυτικά:

1 κασετίνα
4 μολύβια (διαφορετικά χρώματα)
1 λευκή γόμα
1 ξύστρα κάδος
1 σετ μαρκαδόροι (18 χρώματα)
1 σετ ξυλομπογιές (12 χρώματα)
1 σετ νερομπογιές (16 χρώματα)
2 υπογραμμιστές
1 κόλλα stick 8g
1 κόλλα λευκή 80g
1 ψαλίδι
1 διορθωτικό στυλό
1 διαβήτης
1 σετ γεωμετρίας 4 τεμαχίων
2 φάκελοι με κουμπί
2 ντοσιέ με έλασμα
1 ντοσιέ σουπλ (10 φύλλα)
5 διάφανες ζελατίνες Α4
3 μπλε τετράδια ριγέ

Αγοράστε πακέτο για αγόρι εδώ.

Αγοράστε πακέτο για κορίτσι εδώ.

Οι προσφορές δεν σταματούν εδώ. Με κάθε αγορά σχολικής τσάντας έχετε έκπτωση -20% σε όλα τα χαρτοσχολικά είδη που θα χρειαστείτε επιπλέον!

Μαζί με τα σχολεία ξεκινούν και τα φροντιστήρια. Με όλα τα σχολικά βοηθήματα και ξενόγλωσσα φροντιστηριακά βιβλία, με αγορές άνω των 30€ παίρνετε δωράκι HANDSFREE.

Εκτυπώστε τα κουπόνια σας, εξαργυρώστε τα σε όλα τα ιδιόκτητα βιβλιοπωλεία της αλυσίδας Nakas Book House και κάντε έξυπνες αγορές αυτή τη σχολική χρονιά!

Βρείτε εδώ όλα τα φυσικά σημεία πώλησης.

της Έφης Αργυροπούλου
Δημοσιογράφος, αρθρογράφος, συγγραφέας και blogger του Working Moms.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.