Tips ανοιξιάτικου έρωτα!

Tips ανοιξιάτικου έρωτα!

Καλό Μήνα, σε λίγες μέρες η άνοιξη φτάνει στο τέλος της.

Πάντα η άνοιξη μας γεμίζει χαρά και αισιοδοξία και ξεφεύγουμε από την μουντίλα και την κατάθλιψη του χειμώνα που μας κάνει να κλεινόμαστε συνεχώς στο καβούκι μας.

Σήμερα θα σου καταγράψω τα δικά μου tips για έναν ανοιξιάτικο έρωτα που θα σου φτιάξει και θα σου ανεβάσει και πάλι την διάθεση.

Πάμε να δούμε:

  1. Κάτι ο ήλιος,κάτι τα ανθισμένα λουλούδια, λίγο η μαγεία και ο ρομαντισμός που υπάρχουν γύρω σου πίστεψέ με βοηθάνε πολύ στο να βγεις έξω και να φλερτάρεις.
  2. Το γεγονός ότι τον χειμώνα μπορεί να μαράζωσες από τον χωρισμό σου δεν σημαίνει αυτόματα ότι θα σκάσουμε για έναν πρώην, η άνοιξη είναι ακόμα εδώ και μπορείς να ανοίξεις τα μάτια σου και να βρεις τον επόμενο.
  3. Για να προχωρήσεις παρακάτω είναι de facto ότι πρέπει να έχεις ξεπεράσει τον πρώην σου, όμως πέρα από αυτό πρέπει να τα έχεις βρει και με τον εαυτό σου, να έχεις μάθει από τα λάθη σου και να κατασταλάξεις επιτέλους στο τι θέλεις από μια σχέση.
  4. Όπως ανθίζουν τα λουλούδια την άνοιξη έτσι πρέπει να ανθίζει και ένας έρωτας. Μην αποκλείσεις και μην πεις όχι σε ένα νέο αμόρε -το οποίο είναι σωστό δεν λέμε για τις άλλες περιπτώσεις-,βγάλε τις παρωπίδες και ζήσε αυτό που θες με αυτόν που θες.
  5. Φυσικά να μην ξεχνάς να χαμογελάς όπως σου γράφω συνέχεια και να γελάς μέχρι δακρύων, γιατί το γέλιο είναι υγεία.

Μην ξεχνάς αγαπημένη μου πως ακόμα και αν δεν έχεις βρει ακόμα τον ανοιξιάτικο έρωτα μην στεναχωριέσαι καθόλου, διότι θα σου έρθει από κει που δεν το περιμένεις χωρίς φυσικά να πιέζεις καταστάσεις.

Απόλαυσε μικρές και χαρούμενες στιγμές με τους ανθρώπους που σε αγαπάνε πραγματικά και ο έρωτας θα έρθει την κατάλληλη στιγμή!

Ps: Άκουσε και το τραγούδι της Σοφίας Βόσσου που σου παραθέτω παρακάτω και είμαι σίγουρη ότι θα σου φτιάξει την διάθεση.

Καλό Μήνα!!

της Μιχαηλίδου Τίνας, relationship blogger.
www.tinamichaelidou.gr
Επικοινωνία (Pr) – Δημόσιες Σχέσεις & Relationship Editor
www.coverstory.gr

Σχέσεις