Αναζωογόνησε πνεύμα και σώμα με τα δώρα της φύσης!

Αναζωογόνησε πνεύμα και σώμα με τα δώρα της φύσης!

Πριν λίγες μέρες ζήσαμε την απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης καλεσμένοι της Palmolive Greece σ’ ένα Exclusive Event με αφορμή το λανσάρισμα της νέας σειράς προϊόντων καθημερινής περιποίησης με άργιλο #PalmoliveClayPurifies, στο πανέμορφο Island Athens Riviera.

Αφεθήκαμε σε ένα μοναδικό πρωινό αναζωογόνησης και χαλάρωσης, γνωρίσαμε τα οφέλη του holistic mindfulness και απλές πρακτικές που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά μας.

Ειδικά εμείς οι μαμάδες τις χρειαζόμαστε λίγο παραπάνω τις μικρές στιγμές χαλάρωσης όπως ένα βραδινό ντουζ με τα νέα αφρόλουτρα της Palmolive και χωρίς κάποιο από τα παιδιά να χτυπάνε την πόρτα του μπάνιου για να βγούμε ?????

Η νέα σειρά αφρόλουτρων Palmolive με άργιλο προσφέρει μοναδική φροντίδα και περιποίηση στο δέρμα σου.

Μπορεί ένα απολύτως φυσικό συστατικό, εκτός από την  φροντίδα και τη λάμψη που αποδεδειγμένα προσφέρει στο σώμα σου, να προσφέρει φροντίδα και χαλάρωση στο πνεύμα σου;

Ανακάλυψε την απάντηση γνωρίζοντας τη νέα σειρά αφρόλουτρων Palmolive Clay, με βάση τον άργιλο, και ζήσε μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης και εξισορρόπησης πνεύματος και σώματος!

Ο άργιλος είναι ένα πολύτιμο φυσικό συστατικό που χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες για τη φροντίδα του δέρματος. Τα μέταλλα που περιέχει θρέφουν, καθαρίζουν, απολεπίζουν και αναζωογονούν το δέρμα, φτάνοντας σε βάθος στους πόρους του κι βοηθώντας να απορροφηθούν τα εκχυλίσματα ελαίων. Ο άργιλος βελτιώνει την κυκλοφορία και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, αφήνοντας το δέρμα λαμπερό και υγιές.

Ο συνδυασμός των φυσικών μετάλλων του αργίλου με εκχυλίσματα φυτών και ελαίων, προσφέρεται με δύο παραλλαγές στη νέα σειρά προϊόντων της Palmolive: “Purifying” και “Pampering”, με εκχυλίσματα aloeveraκαι ελαίου τριαντάφυλλου, τα οποία προσφέρουν βαθύ καθαρισμό και μια μοναδική αίσθηση απαλότητας στο δέρμα.

Η σειρά Palmolive Clay

●       Palmolive Purifying Clay: άργιλος και εκχύλισμα aloevera, για βαθύ καθαρισμό και ελαφριά απολέπιση που χαρίζει απαλό δέρμα.

●       Palmolive Pampering Clay: άργιλος και εκχύλισμα ελαίου τριαντάφυλλου, που καθαρίζει και ενυδατώνει φυσικά το δέρμα.

Σχετικά με την εταιρεία Colgate-Palmolive

Η Colgate-Palmolive είναι μια εταιρεία παγκόσμιων  καταναλωτικών προϊόντων, με ιδιαίτερη έμφαση στην στοματική φροντίδα, την προσωπική φροντίδα, την οικιακή φροντίδα και τη διατροφή κατοικίδιων ζώων. Η Colgate-Palmolive πουλάει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 200 χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο με τα διεθνώς αναγνωρισμένα εμπορικά σήματα Colgate®, Palmolive, Mennen, Softsoap, IrishSpring, Protex, Sorriso, Kolynos, Elmex, Tom’s of Maine, Soupline και Suavitel, Hill’s Science Diet και Hill’s Prescription Diet.

www.colgatepalmolive.com

Οι προτάσεις μας