Πώς θα προστατεύσετε τα αγαπημένα σας μαύρα ρούχα και θα τα διατηρήσετε σαν καινούργια;

Πώς θα προστατεύσετε τα αγαπημένα σας μαύρα ρούχα και θα τα διατηρήσετε σαν καινούργια;

Persil: Το No.1 απορρυπαντικό για την φροντίδα των αγαπημένων σου μαύρων ρούχων!

Τα ρούχα που αγαπάμε αξίζουν πάντα περισσότερη φροντίδα. Γι’ αυτό και το Persil Black είναι εδώ για να προστατεύει τα αγαπημένα σας μαύρα και να τα διατηρεί σαν καινούργια, για περισσότερο!

Εμπνευσμένη από τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών, η νέα σύνθεση του Persil με τεχνολογία Fibrex,ενδυναμώνει την λειτουργικότητα των ινών, και έτσι τα ρούχα , διατηρούν τη φόρμα τους. Ακόμα και μετά από πολλές πλύσεις, το χρώμα δεν χάνει την έντασή του, αφού το Persil όχι μόνο ανανεώνει το μαύρο και τα σκούρα χρώματα, αλλά παράλληλα επιδιορθώνει την ένταση των χρωμάτων και αποτρέπει τον αποχρωματισμό τους κατά την πλύση!

Το Persil όντας ο ειδικός στα μαύρα, δεν θα μπορούσε φυσικά να «λείπει» από τα τελευταία fashion-trends της σεζόν! Από μέσα Μαρτίου θα είναι στον αέρα, στο κανάλι FOX της συνδρομητικής τηλεόρασης, με χρήσιμα tipsγια το πώς μπορούμε να διατηρούμε το έντονο μαύρο, αλλά και πως να κάνουμε το styling…παιχνιδάκι!

Persil: Έντονο μαύρο, χωρίς συμβιβασμούς!

Πληροφορίες για τη Henkel AG

Η Henkel δραστηριοποιείται σε όλο τον κόσμο με κορυφαία brands και τεχνολογίες σε τρεις επιχειρηματικούς τομείς: Απορρυπαντικά & Οικιακή Φροντίδα, Beauty Care και Συγκολλητικές Τεχνολογίες. Η Henkel ιδρύθηκε το 1876 , έχοντας πάνω από 140 χρόνια επιτυχημένης πορείας και κατέχει ηγετική θέση παγκοσμίως στην αγορά τόσο των καταναλωτικών όσο και βιομηχανικών προϊόντων, με αναγνωρίσιμα brands όπως τα Persil, Schwarzkopf και Loctite. Η Henkel απασχολεί περισσότερους από 50,000 εργαζομένους, έχοντας σημειώσει πωλήσεις ύψους €18,7 δις και λειτουργικά κέρδη €3,2 δισ. για το έτος 2016. Οι προνομιούχες μετοχές της Henkel εντάσσονται στο Γερμανικό Χρηματιστηριακό Δείκτη DAX.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.henkel.com

Πληροφορίες για τη Henkel Hellas

Η Henkel Hellas με παρουσία στην Ελλάδα από το 1968, ανήκει σήμερα 100% στην Henkel AG & Co. H Henkel στην Ελλάδα έχει καταξιωθεί ως ένας από τους πλέον επιτυχημένους προμηθευτές επώνυμων προϊόντων, δραστηριοποιούμενη στους τρείς επιχειρηματικούς τομείς των Απορρυπαντικών και Καθαριστικών Οικιακής Χρήσης, των Καλλυντικών/ Προϊόντων Ομορφιάς & Προσωπικής Φροντίδας και των Συγκολλητικών Τεχνολογιών με καταναλωτικές Συγκολλητικές Ουσίες, και Βιομηχανικά Προϊόντα.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.henkel.gr.

Οι προτάσεις μας