Ο Μακεδονικός Χαλβάς κοντά στα παιδιά του Make A Wish

Ο Μακεδονικός Χαλβάς κοντά στα παιδιά του Make A Wish

Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ κοντά στα παιδιά του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διαδικτυακή ενέργεια του Μακεδονικού Χαλβά με τίτλο «Η Μόνη Δευτέρα που Αγαπάμε», συνεισφέροντας στο έργο του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)
#agapamedeftera #makedonikoshalvas

Το έργο αγάπης του Make-A-Wish (Κάνε-μια-Ευχή Ελλάδος) υποστήριξε η εταιρεία ΑΦΟΙ ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ, ανακοινώνοντας την οικονομική ενίσχυση του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού για την εκπλήρωση ευχών που εξέφρασαν παιδιά που ζουν με σοβαρές ασθένειες.

Η κίνηση είναι αποτέλεσμα της φετινής διαδικτυακής ενέργειας του Μακεδονικού Χαλβά, που φέτος μας θύμισε ότι η Καθαρά Δευτέρα είναι «Η Μόνη Δευτέρα που Αγαπάμε». Στο πλαίσιο της ενέργειας, ο Μακεδονικός Χαλβάς δημιούργησε την ηλεκτρονική πλατφόρμα www.agapamedeftera.gr, προσκαλώντας το κοινό να μοιραστεί διαδικτυακά τα στοιχεία που κάνουν την Καθαρά Δευτέρα ξεχωριστή, συνεισφέροντας με τον τρόπο αυτό στην υποστήριξη του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος). Περισσότερα από 18.700 άτομα επισκέφθηκαν τη σχετική διαδικτυακή πλατφόρμα, γεμίζοντας με χρώμα και αγάπη την ηλεκτρονική καρδιά του Μακεδονικού Χαλβά για τα παιδιά του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού!

Για την ολοκλήρωση της ενέργειας, η κυρία Λήδα Παπάζογλου-Βατσάκη, Marketing Manager της ΑΦΟΙ ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ, επισκέφθηκε τα γραφεία του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) στην Αθήνα και δήλωσε: «Η Καθαρά Δευτέρα είναι μια ημέρα που φέρνει το χαμόγελο στα πρόσωπα όλων μας. Είμαστε, λοιπόν, ιδιαίτερα ευτυχείς που η φετινή ενέργεια του Μακεδονικού Χαλβά μας βοήθησε να δώσουμε χαρά στα παιδιά του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)! Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσους επισκέφτηκαν το site www.agapamedeftera.gr και συνεισέφεραν στην προσπάθειά μας να εκπληρώσουμε τα όνειρά τους».

Εκ μέρους του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού, η Πρόεδρος του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), κυρία Υβέτ Κοσμετάτου και η Γενική Διευθύντρια, κυρία Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους και ενημέρωσαν αναλυτικά την εκπρόσωπο της εταιρείας ΑΦΟΙ ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ για το έργο τους. Χαρακτηριστικά, η κυρία Σάντρα Ζαφειρακοπούλου δήλωσε: «Η πιο δυνατή κινητήριος δύναμή μας είναι η εμπιστοσύνη των ανθρώπων. Εμπιστοσύνη από τα παιδιά και τους γονείς, αλλά και εμπιστοσύνη από δωρητές. Ιδίως όταν μία εταιρεία επιλέγει να υποστηρίξει το σκοπό σου έτσι αδιαπραγμάτευτα, όπως η εταιρεία ΑΦΟΙ ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ και να σου δωρίσει ένα ποσό για την υιοθεσία ευχών, σε εμψυχώνει, σου χαρίζει δύναμη και ελπίδα και σου δίνει ώθηση να συνεχίσεις ακόμη πιο δυνατά!»

Με ιστορία 95 ετών, η εταιρεία ΑΦΟΙ ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ αναζητά διαρκώς νέους τρόπους προσφοράς και συνεχίζει το κοινωνικό της έργο, βοηθώντας τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Λίγα λόγια την εταιρεία ΑΦΟΙ ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ

Από το 1924 η ΑΦΟΙ ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ ΑΒΕΕ, συνδυάζοντας τις παραδοσιακές μεθόδους παραγωγής με τον σύγχρονο εξοπλισμό και την τεχνολογία παράγει παραδοσιακά προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας με βάση το σουσάμι, απόλυτα ενταγμένα στη μεσογειακή διατροφή.

Για περισσότερα από 90, χρόνια η ΑΦΟΙ ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ ΑΒΕΕ απευθύνεται στους καταναλωτές της με τον ίδιο σεβασμό και αγάπη, αναπτύσσοντας μαζί τους μια σχέση εμπιστοσύνης που περιλαμβάνει όλα τα προϊόντα της, αφού παράλληλα με τα προϊόντα σουσαμιού, παράγει και εμπορεύεται και άλλα προϊόντα διατροφής με γνώμονα πάντα τη σταθερή ποιότητα στο τελικό αποτέλεσμα.

Λίγα λόγια για το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

Το Make-A-Wish εκπληρώνει ευχές που έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν τις ζωές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες. Μια ευχή αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του ταξιδιού για τη θεραπεία, γι’ αυτό και δεσμευόμαστε να εκπληρώνουμε την ευχή κάθε παιδιού που πληροί τα κριτήρια μας. Έρευνες καταδεικνύουν ότι τα παιδιά στα οποία έχει εκπληρωθεί η ευχή τους, μπορούν να ανακτήσουν τη σωματική και συναισθηματική δύναμη που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν μια πολύ σοβαρή ασθένεια. Με έδρα το Φοίνιξ της Αριζόνα, το Make-A-Wish είναι ο κορυφαίος Οργανισμός εκπλήρωσης ευχών στον κόσμο, που απευθύνεται σε παιδιά στην Ελλάδα και σε 50 ακόμη χώρες παγκοσμίως. Ενωμένοι όλοι μαζί, γενναιόδωροι χορηγοί, υποστηρικτές, οι εργαζόμενοι και οι 300 εθελοντές μας σε όλη τη χώρα, εκπληρώνουμε κατά μέσο όρο μια ευχή κάθε 40 ώρες. Από το 1996, που ιδρύθηκε, το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) έχει εκπληρώσει περισσότερες από 2.130 ευχές, 245 εκ ων οποίων πραγματοποιήθηκαν το 2018. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο μας επισκεφθείτε το www.makeawish.gr.

Οι προτάσεις μας