Η μόνη Δευτέρα που Αγαπάμε!

Η μόνη Δευτέρα που Αγαπάμε!

Μακεδονικός Χαλβάς

Φέτος μας θυμίζει ότι η Καθαρά Δευτέρα είναι

η «Μόνη Δευτέρα που Αγαπάμε»!

Κάθε επίσκεψη και “share” από την πλατφόρμα www.agapamedeftera.gr βοηθά τον Μακεδονικό Χαλβά να στηρίξει το έργο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή-Ελλάδος)

Με κεντρικό μήνυμα «Καθαρά Δευτέρα: Η Μόνη Δευτέρα που Αγαπάμε» πραγματοποιήθηκε στις 11 Φεβρουαρίου στον χώρο του εστιατορίου The Albion στο Νέο Ψυχικό η καθιερωμένη, πλέον, συνάντηση με οικοδεσπότη τον Μακεδονικό Χαλβά, το αναπόσπαστο έδεσμα της Καθαράς Δευτέρας, συνεπαίρνοντας τους καλεσμένους σε μια μοναδική, ανοιξιάτικη απόδραση!

Ξεχνώντας για λίγο τις υπόλοιπες άχρωμες Δευτέρες της χρονιάς, στελέχη από τον χώρο των media, δημοσιογράφοι και bloggers είχαν την ευκαιρία να πουν #agapamedeftera και να πάρουν μια γεύση από την πιο πολυαναμενόμενη Δευτέρα της χρονιάς, με τη βοήθεια του Μακεδονικού Χαλβά.

Για τις ανάγκες της εκδήλωσης, το εστιατόριο The Albion στο Νέο Ψυχικό φιλοξένησε το πιο εορταστικό, Καθαροδευτεριάτικο σκηνικό, που θύμισε σε όλους γιατί η Καθαρά Δευτέρα είναι η Μόνη Δευτέρα που Αγαπάμε: χαρταετοί, σημαίες και λουλούδια έδωσαν χρώμα στον χώρο, ενώ η ζωντανή μουσική από το συγκρότημα Ξένια Γαργάλη και Πλαστελίνη απογείωσε τη διάθεση των προσκεκλημένων, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν υπέροχους νηστίσιμους μεζέδες αλλά και φυσικά, τον πρωταγωνιστή της ημέρας, το Μακεδονικό Χαλβά! Με τη βοήθεια ειδικού photo booth όλοι οι παρευρισκόμενοι μπόρεσαν να … συγκρίνουν την Καθαρά Δευτέρα με τις άλλες Δευτέρες της χρονιάς, ενώ, σε απόλυτη αρμονία με το μήνυμα της ημέρας, ο εικαστικός Μανώλης Ηλιόπουλος (κατά κόσμον rtmone) φιλοτέχνησε και παρουσίασε έναν μοναδικό χαρταετό!

Στο πλαίσιο της φετινής γιορτής, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τη νέα, φιλόδοξη επικοινωνιακή ενέργεια του Μακεδονικού Χαλβά! Ο πρωταγωνιστής της Καθαράς Δευτέρας φέτος στηρίζει το έργο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), που εκπληρώνει τις ευχές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες, μεταμορφώνοντας τη ζωή τους! Για τον λόγο αυτό, προσκαλεί τον καθένα από εμάς να επισκεφθεί την ηλεκτρονική πλατφόρμα www.agapamedeftera.gr και να επιλέξει ανάμεσα σε αγαπημένες συνήθειες (Παραδοσιακό Τραπέζι, Φίλοι και Οικογένεια, Εκδρομή στην Εξοχή & Πέταγμα Χαρταετού) που κάνουν την Καθαρά Δευτέρα τη Μόνη Δευτέρα Που Αγαπάμε.

Μπείτε κι εσείς τώρα στην ηλεκτρονική πλατφόρμα www.agapamedeftera.gr, κάντε “share”, βοηθήστε την καρδιά του Μακεδονικού Χαλβά να γεμίσει με αγάπη και χρώμα και φροντίστε να έχετε και φέτος δίπλα σας όλα εκείνα τα συστατικά που κάνουν την Καθαρά Δευτέρα τη Μόνη Δευτέρα που Αγαπάμε: αγαπημένα πρόσωπα, νηστίσιμες λιχουδιές και, φυσικά, τον Μακεδονικό Χαλβά!

Λίγα λόγια για την εταιρεία ΑΦΟΙ Χαΐτογλου

Από το 1924 η ΑΦΟΙ ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ ΑΒΕΕ, συνδυάζοντας τις παραδοσιακές μεθόδους παραγωγής με τον σύγχρονο εξοπλισμό και την τεχνολογία παράγει παραδοσιακά προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας με βάση το σουσάμι, απόλυτα ενταγμένα στη μεσογειακή διατροφή.

Για περισσότερα από 90 χρόνια η ΑΦΟΙ ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ ΑΒΕΕ απευθύνεται στους καταναλωτές της με τον ίδιο σεβασμό και αγάπη, αναπτύσσοντας μαζί τους μια σχέση εμπιστοσύνης που περιλαμβάνει όλα τα προϊόντα της, αφού παράλληλα με τα προϊόντα σουσαμιού, παράγει και εμπορεύεται και άλλα προϊόντα διατροφής με γνώμονα πάντα τη σταθερή ποιότητα στο τελικό αποτέλεσμα.

Λίγα λόγια για τον Μακεδονικό Χαλβά

Ο Μακεδονικός Χαλβάς είναι ένα γλυκό απόλυτα ενταγμένο στη Μεσογειακή Διατροφή και παράγεται από ταχίνι, δηλαδή 100% αλεσμένο σουσάμι, με αποτέλεσμα να διατηρεί ακέραια όλα τα ευεργετικά συστατικά του πολύτιμου αυτού σπόρου. Πλούσιος σε ασβέστιο, σίδηρο και σελήνιο, αποτελεί πηγή μαγνησίου, ψευδαργύρου και φυτικών ινών, με αποτέλεσμα να αποτελεί εξαιρετικό συμπλήρωμα για τις καθημερινές ανάγκες του οργανισμού. Με γεύση Βανίλια, με Κακάο ή με Αμύγδαλα… όταν έρθει η ώρα του γλυκού επιλέγουμε Μακεδονικό Χαλβά… το Γλυκό Που Κάνει Καλό!

Οι προτάσεις μας