Γιατί είναι προτιμότερο να δίνουμε τα χαλιά για καθαρισμό σε ειδικούς;

Γιατί είναι προτιμότερο να δίνουμε τα χαλιά για καθαρισμό σε ειδικούς;

Όταν έρθει η ώρα για τον καθαρισμό και τη φύλαξη των πολύτιμων και αγαπημένων σας χαλιών η πιο αξιόπιστη, σίγουρη, αποτελεσματική και φυσικά πιο συμφέρουσα επιλογή είναι η Lefkas bioclean!

Πολλοί άνθρωποι αποφασίζουν να καθαρίσουν τα χαλιά μόνοι τους αλλά τις περισσότερες φορές αυτό δεν είναι πάντοτε εύκολο, οικονομικό ή αρκετά αποτελεσματικό.

Εάν αποφασίσεις να καθαρίσεις μόνος τα χαλιά σου και για να είσαι το ίδιο αποτελεσματικός, θα πρέπει να το κάνεις πιο συχνά και έτσι απαιτείται περισσότερος από τον χρόνο σου, ενώ ίσως σου κοστίσει περισσότερο αφού πρέπει να αγοράσεις τα εργαλεία και τα ειδικά προϊόντα καθαρισμού.

Επίσης, μπορείς να προκαλέσεις ζημιά στα χαλιά σου εάν είναι πολύ ευαίσθητα, εάν τα καθαρίζεις πολύ συχνά ή εάν χρησιμοποιείς τα λάθος εργαλεία ή καθαριστικά. Επίσης, οι ρύποι που έχουν παγιδευτεί βαθιά στο χαλί σου δεν μπορούν να καθαριστούν εντελώς χωρίς τα επαγγελματικά εργαλεία και μεθόδους.

Επιπλέον, ένας ειδικός από το καθαριστήριο χαλιών, μπορεί να επιθεωρήσει ολόκληρο το σπίτι σου ώστε να είναι σε θέση να πει, εάν υπάρχουν ή θα υπάρξουν επιπλέον προβλήματα για τα χαλιά σου, όπως μούχλα ή ξεθώριασμα λόγω της απευθείας έκθεσης στο ηλιακό φως.

Το ειδικευμένο συνεργείο της Lefkas bioclean παραλαμβάνει τα χαλιά από τον χώρο σας και στη συνέχεια ακολουθούν αποτελεσματικά προγράμματα καθαρισμού με αυστηρές προδιαγραφές που βασίζονται :

  • Στις μεθόδους που εφαρμόζονται για την αφαίρεση σκόνης, την εξουδετέρωση των δυσάρεστων οσμών, την αφαίρεση τοπικών λεκέδων και την αναζωογόνηση και βαθύ καθαρισμό.
  • Στον σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό.
  • Στα κατάλληλα ειδικά υποαλλεργικά φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα καθαρισμού που χρησιμοποιούμε.
  • Η εταιρείας μας θα τα αναζωογονήσει, θα τα φυλάξει σε ειδικές θήκες οι οποίες επιτρέπουν στο χαλί να αναπνέει και θα εξασφαλίσουμε ότι θα τα παραλάβετε πιο φωτεινά, πεντακάθαρα, τονωμένα και όσο καλύτερα συντηρημένα γίνεται.

Επιπλέον η Lefkas bioclean παρέχει Βιολογικό Καθαρισμό Σαλονιών και Καναπέδων.

Αναλαμβάνουν µε υπευθυνότητα τον πλήρη καθαρισµό του σαλονιού σας εξασφαλίζοντας:

  • Απόλυτα καθαρό, υγιεινό και στεγνό αποτέλεσµα χωρίς κατάλοιπα σαπουνιών απορρυπαντικών ακόµα και από προηγούμενους καθαρισμούς.
  • Τέλεια αποτελέσματα µε απόλυτη ασφάλεια στην αντιμετώπιση χρόνιων λεκέδων, δύσκολης βρωµιάς και μικροβίων σε όλες τις υφασμάτινες ή δερμάτινες επιφάνειες. Μετά τον καθαρισμό εφαρμόζουν σε όλες τις δερμάτινες επιφάνειες ειδική αλοιφή αναζωογόνησης, η όποια προσφέρει πολύ μεγαλύτερη διάρκεια ζωής
    Καινοτόμα τεχνολογία (microsplitting) με οικολογικά καθαριστικά που εξαλείφουν λεκέδες, ακόμα και κάθε βακτήριο και οσμή, για απόλυτη ασφάλεια στην απευθείας επαφή βρεφών, παιδιών, και ενηλίκων µε τις καθαρισμένες επιφάνειες.

Δείτε εδώ και άλλες υπηρεσίες που προσφέρει η Lefkas bioclean.
Τηλ. 694 469 2279 – 26450 25926
www.lefkasbioclean.gr
e-mail: dimitriszaklefkas@gmail.com
Facebook page

Ξέρετε πόσα μικρόβια και μύκητες κρύβονται στο στρώμα που κοιμάστε;
Γιατί είναι σημαντικό να καθαρίζουμε συχνά τα κλιματιστικά;
Βιολογικός καθαρισμός στρωμάτων, χαλιών, καναπέδων και service κλιματιστικών από την Lefkas bioclean

Οι προτάσεις μας