Ξεκινήστε την ημέρα σας, με αγκαλιά, φιλιά και σ’ αγαπώ!

Ξεκινήστε την ημέρα σας, με αγκαλιά, φιλιά και σ’ αγαπώ!

Μανούλες μου, τι κάνετε; Πόσο μου έλειψε να γράψω στο αγαπημένο site όλων των μαμάδων το Working Moms!
Η Αριάδνη μου είναι πλέον 16 μηνών και φαντάζεστε πόσο πολύ τρέχω. Προσπαθώ να βρω χρόνο μέσα στην ημέρα για όλους κι για όλα!

Ο μπαμπάς ετοιμάζεται για δουλειά, ο παππούς προσπαθεί να μάθει στην Αριάδνη μου να λέει “φτου σκουληκομυρμηγκότρυπα” και εγώ βρήκα την ευκαιρία να ανοίξω το λάπτοπ μου και να σας πω τα παρακάτω στην αυγή του νέου χρόνου! Κάθε χρόνο, τέτοιες μέρες κάνω ακριβώς τις ίδιες σκέψεις. Σκέφτομαι τι μου έφερε ο χρόνος που φεύγει. Τα αρνητικά δεν τα αναλύω πια στο μυαλό μου. Η αλήθεια είναι πως φτιάχνω κουτάκια και τα τακτοποιώ πολύ καλά, δεν ξέρω αν είναι σωστό αλλά το κάνω. Για παράδειγμα, το 2015 παντρεύτηκα τον έρωτα της ζωής μου, το 2016 έμαθα πως θα γινόμουν μαμά, το 2017 έφερα στον κόσμο την Αριάδνη μου, το 2018…εντάξει αυτό δεν θα το γράψω! Όχι, δεν είμαι έγκυος ξανά! Κρατάω στα κουτάκια μου μόνο τα θετικά!

Θα ήθελα να μοιραστώ τα δικά μου καθημερινά tips ώστε η νέα χρονιά να ξεκινήσει θετικά προς εσάς και τους γύρω σας!

  • Ξεκινήστε την ημέρα σας, με αγκαλιά, φιλιά και σ’ αγαπώ! Τι πιο όμορφο από το να καλημερίζεις έτσι τον σύντροφο σου, τα παιδιά σου, τους φίλους σου; Τι πιο όμορφο από την αγάπη!
  • Γρήγορα στο γυμναστήριο! Ναι, δεν έχω χρόνο ούτε γι’ αυτό, αλλά αφιερώνω 2-3 ώρες την εβδομάδα σε μένα και στο σώμα μου! Δεν έχω κιλά για χάσιμο, έχω όμως σώμα για φτιάξιμο! Μότο μου!
  • Μανούλες βγείτε ραντεβού με τον σύντροφό σας! Και όταν λέμε ραντεβού, εννοούμε κανονικό ραντεβού! Δεν φαντάζεστε πόσο θα σας αρέσει!
  • Πείτε όχι στους τοξικούς ανθρώπους! Μείνετε μακριά απ’ όποιον φθείρει ψυχικά εσάς και την οικογένεια σας!
  • Πείτε συγγνώμη, σ’ αγαπώ! Πόσο ήρεμα θα κοιμάστε το βράδυ!

Αυτά τα λίγα σε συνδυασμό με τον υπέροχο σύζυγό μου και το λατρεμένο μωράκι μας που ήρθε και μας ολοκλήρωσε με έχουν κάνει να νιώθω πλήρης! Στόχος μου για το 2019… Έχω πολλούς! Εσείς;

Σας εύχομαι υγεία, οικογενειακή γαλήνη και πολλές παιδικές φωνές!

Καλή Χρονιά!

Σόφι Γαβρίδη – Κονιτοπούλου – Η μαμά της Αριάδνης!

Σκέψεις