Σε αγαπώ παιδί μου και θέλω να ξέρεις πως πάντοτε θα είμαι εδώ, με καρδιά γεμάτη αγάπη

Σε αγαπώ παιδί μου και θέλω να ξέρεις πως πάντοτε θα είμαι εδώ, με καρδιά γεμάτη αγάπη

Η μαμά, η μαμά. Όλα τα ξέρει η μαμά.

Η μαμά, η μαμά. Όλα τα ξέρει η μαμά. Έτσι συνήθιζα να σου λέω, έτσι ήθελα να πιστεύεις. Η μαμά, η μαμά, πάντα δίπλα σου θα είναι η μαμά και θα σε αγαπάει περισσότερο από τον οποιονδήποτε άλλο. Η μαμά, η μαμά, η μαμά. Πάντοτε θα είμαι εκεί, έτοιμη να ανοίξω την αγκαλιά μου και να σε κλείσω μέσα της τόσο σφιχτά ώστε να μη μπορεί κανείς να σε βλάψει. Θα σου φτιάξω κρέμα, θα σε νανουρίσω, θα σε πλύνω, θα τα φτιάξω και θα τα περιποιηθώ όλα.

Το ξέρω, μερικές φορές γινόμουν αποπνικτική, το ξέρω. Φοβόμουν τον κόσμο, φοβόμουν μην σου κάνουν κακό. Γιατί τον έχω ζήσει και τον έχω μάθει καλά. Ξέρω πόσο μπορούν να σε βλάψουν, πόσο πολύ προσπαθούν να σε κάνουν να πικραθείς, πόσο εύκολα σου υποδύονται τους φίλους και μέσα τους υπάρχει η ψευτιά. Παιδί μου, πάντοτε σε εμπιστεύομαι, απλώς μέσα στην αγάπη μου υπερέβαλλα και σε στεναχωρούσα. Συγχώρεσε με για αυτό.

Σε αγαπώ παιδί μου. Και θέλω να ξέρεις πως πάντοτε θα είμαι εδώ, με καρδιά γεμάτη αγάπη. Δε θα σε κρίνω, δε θα σου πω το γνωστό ‘’εγώ στα έλεγα’’, δε θα σε διώξω μακριά μου. Θα είμαι δίπλα σου, θα σε βοηθώ, χωρίς να σε υποτιμώ και να σε καθοδηγώ. Θα σου πω τη γνώμη μου, αλλά δε θα προσπαθήσω ποτέ να στην επιβάλλω.

Η μαμά, η μαμά. Πάντα δίπλα σου θα είναι η μαμά, σε όσες φουρτούνες και να σου φέρει η ζωή. Η μαμά, η μαμά, πάντοτε θα σε αγαπάει η μαμά. Με μία αγάπη που δε θα μπορεί να τη σβήσει κανείς.

Να το θυμάσαι αυτό παιδί μου, μωρό μου μικρό. Η μαμά σου σε αγαπάει.

της δημοσιογράφου Μαρίας Σκαμπαρδώνη

Σκέψεις