Θέλετε να διοργανώσετε ένα πάρτυ στο παιδί σας που θα θυμάται για πάντα;

Θέλετε να διοργανώσετε ένα πάρτυ στο παιδί σας που θα θυμάται για πάντα;

Κάποιες από τις πιο όμορφες αναμνήσεις που μπορεί να έχει κάποιος, προέρχονται σίγουρα από τα παιδικά του πάρτυ. Όταν βέβαια μιλάμε για ενθουσιασμό δεν αναφερόμαστε μόνο στα παιδιά, αλλά και στους γονείς, που θέλουμε να ετοιμάσουμε το καλύτερο πάρτυ για το παιδί μας, αλλά και για όλους τους καλεσμένους.

Η μέρα των γενεθλίων είναι μια από τις σημαντικότερες προσωπικές στιγμές των παιδιών μας μέσα στο χρόνο, μια μέρα που όλη η οικογένεια είναι ενθουσιασμένη γιατί μας θυμίζει τη μέρα που γεννήθηκε το βλασταράκι μας. Είναι μέρα χαράς που γιορτάζουμε με φίλους και συγγενείς, επισφραγίζοντας την “γλύκα” πάντα με την πιο λαχταριστή και ευφάνταστη τούρτα.
Αναπολώ τα πρώτα πάρτυ των παιδιών μου, τα ετοίμαζα πάντα με χαρά και ενθουσιασμό τουλάχιστον ένα μήνα πριν μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια.

1 τυχερός αναγνώστης του Working Moms θα κερδίσει μια τούρτα για τα γενέθλια του παιδιού του στο σχέδιο της επιλογής του.
Συμπληρώστε παρακαλώ τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα συμμετοχής:

    [mailpoetsignup mailpoetsignup-917 list:3 "Αποδέχομαι στην εγγραφή μου στα ενημερωτικά δελτία"]

    *Τα στοιχεία που υποβάλλονται θα χρησιμοποιηθούν από το blog workingmoms.gr και από κανένα άλλο οργανισμό ή φυσικό πρόσωπο προκειμένου να υπάρχει η δυνατότητα επικοινωνίας με τον/τους νικητή/ές

    Δεν γνώριζα τότε την ομάδα των ζαχαροπλαστείων Zuccherino η οποία είναι εδώ για να τα αναλάβει όλα! Mε μόνο λίγα λεπτά συζήτησης με το παιδί για το θέμα του πάρτυ που επιθυμεί και όλα τα αναλαμβάνουν τα Zuccherino και εσείς ξένοιαστες χωρίς να κουραστείτε θα έχετε ετοιμάσει το πάρτυ των ονείρων του σε μηδαμινό χρόνο και με οικονομικό προϋπολογισμό. Θυμάμαι χαρακτηριστικά στα πρώτα πάρτυ των παιδιών μου έτρεχα ατελείωτες μέρες να ετοιμάσω την τελευταία λεπτομέρεια, κουραζόμουν, έχανα χρόνο από τα παιδιά μου και την ξεκούραση μου και ενώ νόμιζα ότι θα μου βγει πιο οικονομικό το πάρτυ, τελικά ξόδευα πολλά περισσότερα χρήματα και κουραζόμουν περισσότερο!

    Τα Zuccherino θα αναλάβουν να ετοιμάσουν ένα πλούσιο και γευστικό μενού, ένα όμορφο και εντυπωσιακό στολισμό σύμφωνα πάντα με το θέμα, μία 100% custom-made τούρτα, που θα κλέψει την παράσταση, ακόμη και την πρόσκληση ή τα δωράκια των μικρών πρωταγωνιστών. Η ομάδα των Zuccherino είναι κοντά μας σε όλη την προετοιμασία με πολλές υπέροχες ιδέες για να δημιουργήσουμε ένα απόλυτα θεματικό πάρτυ που θα θυμούνται όλοι για χρόνια!

    Oι έμπειροι Chef Patissiers τους έχουν δημιουργήσει 6 διαφορετικά μενού 30 ατόμων με αλμυρές προτάσεις, ιδανικές για παιδικά πάρτυ. Επειδή όμως, κάθε όμορφο και πλήρες γεύμα πρέπει να κλείνει με επιδόρπιο, στα μενού συμπεριλαμβάνεται και η τούρτα γενεθλίων. Ειδικές κατασκευές, photoprint, 3D φιγούρες είναι μόνο μερικές από τις επιλογές που έχουν να σας προτείνουν.

    Τώρα, αν έχετε αποφασίσει να κάνετε το πάρτυ σας ακόμα πιο παραμυθένιο, μη διστάσετε να επιλέξετε ένα από τα candy bars Zuccherino. Μπισκότα σε απίθανα σχέδια, λαχταριστά cupcakes και πολύχρωμα cakepops είναι μερικές μόνο από τις λιχουδιές, που συνθέτουν ένα σκηνικό, που θα ενθουσιάσει ακόμα περισσότερο μικρούς και μεγάλους. Αναλαμβάνουν ειδικές παραγγελίες για αλμυρά ή γλυκά κεράσματα και τούρτες γενεθλίων χωρίς γλουτένη. Και επειδή ο πρώτος και ο τελευταίος λόγος ανήκει σε εσάς, οι άνθρωποι των Zuccherino σας περιμένουν για να συζητήσουν και να δημιουργήσουν μαζί σας βήμα – βήμα το πιο custom-made πάρτυ που έχετε φανταστεί!

    Όλα τα menu διακρίνονται για την ποικιλία τους, περιλαμβάνουν 5 έως 9 διαφορετικά είδη, ενώ συμπεριλαμβάνεται και η τούρτα. Στα menu μπορούν να γίνουν τροποποιήσεις κατόπιν συνεννόησης ενώ για την τούρτα μπορείτε να επιλέξετε μια από τις προτάσεις μας ή να υλοποιήσουμε μια δική σας ιδέα ετοιμάζοντας μια 100% custom-made τούρτα αποκλειστικά για εσάς.

    Εμπιστευθείτε την πολύχρονη εμπειρία των ζαχαροπλαστείων Zuccherino, δώστε υπέροχη «γεύση» στο πάρτι σας και χαρίστε σε μικρούς και μεγάλους τις πιο λαχταριστές, γευστικές & απολαυστικές στιγμές που θα τις θυμούνται για πάντα!

    Εδώ μπορείτε να δείτε όλες τις εκπληκτικές τούρτες που φτιάχνουν τα Zuccherino και εννοείται μπορείτε να παραγγείλετε την δική σας custom-made τούρτα στο σχέδιο που επιθυμεί το παιδάκι σας.

    Ζαχαροπλαστεία Zuccherino

    Πρωτέως & Σειρήνων 48, Π.Φάληρο – Τ. 210 98 45 238, 210 98 30 869

    Αγ. Αλεξάνδρου 41 & Ναϊάδων, Π.Φάληρο – Τηλ. 210 98 30 049

    2ας Μαΐου 12, Πλατεία Ν.Σμύρνης – Τηλ. 210 93 57 590

    Μητροπόλεως 80, Μοναστηράκι – Τηλ. 210 32 13 015

    facebook

    site

    instagram

    Εμείς είχαμε την χαρά να τρυπώσουμε στο εργαστήρι των Zuccherino και ο Κωνσταντίνος μου έφτιαξε μαζί με την πολύτιμη βοήθεια των pastry chef την αγαπημένη του τούρτα, με τι άλλο, ζωάκια, και ανάγλυφο το όνομά του. Είδαμε την καθαρότητα του χώρου, την ποιότητα των υλικών, ότι πραγματικά όλα γίνονται χειροποίητα και όχι με μηχανήματα μαζικής παραγωγής.

    Εμπιστευτείτε τα Zuccherino και χαρίστε στο παιδί σας το πάρτυ των ονείρων του!

    της Έφης Αργυροπούλου
    Δημοσιογράφος, αρθρογράφος, συγγραφέας και blogger του Working Moms.

    Οι προτάσεις μας