Πώς μαθαίνουμε την ευγνωμοσύνη στα παιδιά μας;

Πώς μαθαίνουμε την ευγνωμοσύνη στα παιδιά μας;

Ευγνωμοσύνη και Συνειδητότητα ένα δώρο για κάθε μέρα – όχι μόνο για τις γιορτές!

Τo Working Moms & η Χριστιάνα Γερμανού, MSc, Οικογενειακή Σύμβουλος – Ψυχολόγος/Θεραπεύτρια
σας καλούμε την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου, στις 18:00, στο Dizer Coffee Specialization, για να συζητήσουμε για την ευγνωμοσύνη και τη συνειδητότητα.

Μαζί θα δούμε:

  • Τί σημαίνει ευγνωμοσύνη στην πράξη;
  • Ποιά τα οφέλη της στον ψυχισμό και στον οργανισμό;
  • Πώς μπορούμε να μάθουμε στα παιδιά μας να είναι ευγνώμονες;
  • Πώς γίνονται συνείδηση οι αξίες και το πνεύμα των γιορτών στην καθημερινότητα;

Όπως κάθε φορά, ακολουθεί συζήτηση με τις ερωτήσεις κι τις απορίες σας, θα δοθούν επί τόπου ασκήσεις-παραδείγματα να δουλέψουμε μαζί για εξάσκηση και φυσικά θα πάρετε μαζί σας γραπτώς τα βασικά σημεία της
κουβέντας μας!

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και στον χώρο λειτουργεί απασχόληση παιδιών ώστε να μπορούν οι γονείς να συμμετέχουν Dizer Coffee Specialization – Ηρώων Πολυτεχνείου 2 – Πεύκη – 213 0387357.

Όσες κι όσοι συμμετάσχουν στο σεμινάριο θα μπουν σε κλήρωση για μία θεραπεία Ρέϊκι, δώρο από την Χριστιάνα Γερμανού Ψυχολόγο- Σύμβουλο Οικογένειας – Θεραπεύτρια Ρέϊκι, για ψυχική ενδυνάμωση κι αποβολή άγχους κι αρνητικών συναισθημάτων, ανάλογα με τις ατομικές ανάγκες του καθενός. Ένα δωράκι από την ψυχολόγο μας στο πνεύμα των ημερών έτσι ώστε να υποδεχτούμε με θετική διάθεση την νέα χρονιά που έρχεται και να ανεβάσουμε την ποιότητα ζωής μας.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, παρακαλώ ενημερώστε μας για την συμμετοχή σας στο info@workingmoms.gr.

Σας περιμένουμε με χαρά στο τελευταίο σεμινάριο της Σχολής Γονέων του Working Moms γι’ αυτόν τον χρόνο. Από το νέο έτος τα σεμινάρια θα συνεχιστούν κανονικά κάθε δεύτερη Παρασκευή 18.00 με 20.00 στο Public Συντάγματος. Σύντομα θα ανακοινώσουμε τις ημερομηνίες και τα θέματα.

Εκδηλώσεις Working Moms