Θέλετε να δώσετε χαρά και ελπίδα στα παιδιά “που δίνουν μάχες”;

Θέλετε να δώσετε χαρά και ελπίδα στα παιδιά “που δίνουν μάχες”;

TO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “PLAY & GIVE” ΤΗΣ PLAYMOBIL ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ
ΓΙΑ 7η ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΣΕΙ «ΔΥΟ ΜΑΓΙΚΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥΣ»
ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ «ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΜΑΧΕΣ»

Το Κοινωνικό Πρόγραμμα της PLAYMOBIL Hellas  «PLAYMOBIL play & give» δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια για την προσφορά πόρων και εφοδίων στο Σύλλογο ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ. Αυτή θα είναι η 7η χρονιά για το πρόγραμμα-θεσμό της αγαπημένης εταιρείας παιχνιδιών, που παρουσιάζει δύο νέες συλλεκτικές φιγούρες με στόχο τα παιδιά να εξοικειωθούν με τους γιατρούς και να δημιουργήσουν δεσμούς εμπιστοσύνης μαζί τους.

Δύο «Μαγικοί Παιδίατροι» έρχονται να γίνουν φίλοι με τα παιδιά, βάζοντας τους μικρούς ασθενείς σε έναν κόσμο μαγικό. Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις των νέων φιγούρων του «PLAYMOBIL play & give» για το 2018, θα διατεθεί για την ενίσχυση του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» και της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, που βασικό στόχο έχει την ενημέρωση των πολιτών για τη σημασία της προσφοράς μυελού των οστών και αιμοποιητικών κυττάρων, καθώς και την εγγραφή τους ως εθελοντών δοτών.

Για μια ακόμη χρονιά ο συγγραφέας Αντώνης Παπαθεοδούλου εμπνεύστηκε μια πολύ όμορφη ιστορία με πρωταγωνιστές τους «Δύο Μαγικούς Παιδίατρους» την οποία, με τη φροντίδα των Εκδόσεων Παπαδόπουλος, αποτύπωσε σε βιβλίο που διατίθεται δωρεάν από την PLAYMOBIL Hellas, στο PLAYMOBIL FunPark καθώς και σε εκπαιδευτικούς σε όλη τη χώρα.

Όμως, για πρώτη φορά αυτή τη χρονιά, το PLAYMOBIL play & give ζωντανεύει πραγματικά! Σε συνεργασία με τα 3 Νοσοκομεία Παίδων (ΟΜΠ Μ.Β. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ, Π.&Α. ΚΥΡΙΑΚΟΥ), οι δύο «Μαγικοί Παιδίατροι» τους επόμενους μήνες θα επισκέπτονται κάθε εβδομάδα τους θαλάμους των Νοσοκομείων, δίνοντας μια ώθηση χαράς στους μικρούς ασθενείς.

Οι φιγούρες PLAYMOBIL play & give κυκλοφορούν αποκλειστικά για την ελληνική αγορά, σε όλα τα καταστήματα παιχνιδιών, μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα, τις δράσεις στα Νοσοκομεία αλλά και το παραμύθι PLAYMOBIL play & give μπορείτε να βρείτε στο www.playmobil.gr και στην κοινότητα της PLAYMOBIL στο Facebook.

Tο PLAYMOBIL play & give:

Το κοινωνικό πρόγραμμα PLAYMOBIL play & give υλοποιείται από την PLAYMOBIL Hellas με συνέπεια, από το 2012. Έχοντας καθιερωθεί πλέον ως θεσμός, στα 7 χρόνια παρουσίας του στην ελληνική αγορά, το PLAYMOBIL play & give έχει προσφέρει χαρά και υποστήριξη σε χιλιάδες παιδιά σε όλη τη χώρα. Κάθε χρόνο, 2 νέες συλλεκτικές φιγούρες κατασκευάζονται στο εργοστάσιο της PLAYMOBIL στη Μάλτα, αποκλειστικά για την ελληνική αγορά και το πρόγραμμα PLAYMOBIL play & give. Μέχρι σήμερα, η PLAYMOBIL Hellas έχει προσφέρει 120.000€ για την ενίσχυση των σκοπών του Συλλόγου “ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ”.

Ο Σύλλογος “ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ”

Ο Σύλλογος “ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ” ιδρύθηκε το 2012, από το Σύλλογο Φίλων Παιδιών με καρκίνο “ΕΛΠΙΔΑ”, που εδώ και 27 χρόνια, με πρωτοπόρο την Πρόεδρο του Συλλόγου, κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, δίνει μεγάλο αγώνα για τη σωτηρία των παιδιών που πάσχουν από καρκίνο. Πρωταρχικός σκοπός του υπήρξε η λειτουργία της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, η οποία αποτελεί απάντηση στην ανάγκη εύρεσης εθελοντών δοτών, με στόχο να εξασφαλίσει σε όλους όσους το χρειάζονται, το απαραίτητο μόσχευμα για τη ζωή τους, που σήμερα το αποκτούν με δυσκολία και συχνά με μεγάλο κόστος.

Οι προτάσεις μας