Ξέρετε πόσα μικρόβια και μύκητες κρύβονται στο στρώμα που κοιμάστε;

Ξέρετε πόσα μικρόβια και μύκητες κρύβονται στο στρώμα που κοιμάστε;

Περνάµε το 1/3 της ζωής µας στο στρώµα µας!

Είναι το μοναδικό μέρος που βρισκόμαστε τόσες πολλές ώρες της ημέρας εκεί, είτε για να κοιμηθούμε, είτε για να δούμε τηλεόραση, να χαλαρώσουμε και να παίξουμε με τα παιδιά μας. Το ξέρετε ότι αν δεν το συντηρήσουμε τουλάχιστον 1 φορά τον χρόνο, ιδανικά κάθε 6 μήνες, αποτελεί το ιδανικό περιβάλλον ανάπτυξης ακάρεων, µυκήτων, βακτηριδίων, ιών και μικροβίων.

Απαιτείται τακτικός βιολογικός καθαρισμός των στρωμάτων, ώστε να μην απομακρυνθούν μόνο τα ίδια, αλλά και όσα αφήνουν πίσω τους, όπως περιττώματα και μικροβιακά φορτία. Γι’ αυτό είναι καλό να βάλουμε τέτοιες ενέργειες στο πρόγραμμα, ώστε να προστατεύσουμε τα παιδιά μας από τις συνέπειες που έχει η παρουσία αυτών των ανεπιθύμητων μικροοργανισμών στο στρώμα όπου ακουμπάει το τρυφερό δερματάκι του.

Ένα στρώµα, µετά τον πρώτο µήνα χρήσης φιλοξενεί περισσότερα από 15.000 ακάρεα, σε 4 μήνες 500.000 και σε ένα χρόνο πάνω από 1.500.000.

Ποιες θα ήταν οι επιπτώσεις στην υγεία μας αν φορούσαμε καθαρά ρούχα ωστόσο δεν κάναμε ΠΟΤΕ μπάνιο; Ανάλογοι κίνδυνοι καραδοκούν αν αλλάζουμε συστηματικά καλύμματα και σεντόνια ΑΛΛΑ δεν μπαίνουμε στη διαδικασία να καθαρίσουμε το στρώμα μας. Τα άκαρεα είναι δύσκολο να τα βγάλουμε έξω από ένα στρώμα με την απλή ηλεκτρική σκούπα. Επίσης με κάθε κίνησή μας πάνω στο στρώμα η εσωτερική αλλεργιογόνος σκόνη αναταράσσεται, με αποτέλεσμα να λειτουργεί ως φυσητήρας.

Ωθώντας τα ακάρεα και τα απεκκρίματα τους και πολλές άλλες βλαβερές ουσίες, ελαφρύτερες από τον αέρα, να έρχονται σε άμεση επαφή με το στόμα, τη μύτη, τα μάτια, το δέρμα μας και να επιβαρύνουν την υγεία μας με διάφορα συμπτώματα όπως: κνησμός, ερεθισμός, συνάχι, φαγούρα στη μύτη και στα μάτια, φτέρνισμα, ρινίτιδα, επιπεφυκίτιδα, σοβαρές δερματοπάθειες, πονοκεφάλους, χρόνια βρογχίτιδα, αλλεργικό άσθμα, δύσπνοια και άλλα.

Στη Lefkas bioclean προσφέρουν υπηρεσίες οικολογικού καθαρισμού με πιστοποίηση αντί-αλλεργικής προστασίας με την μέθοδο Microsplitting (καθαρισμός με τεχνολογία μικρό-διάσπασης χωρίς ενεργά χημικά πρόσθετα ή απορρυπαντικά, σαπούνια, χωρίς χλώρια ή διαλύτες, ένζυμα κ.α.) για τη σωστή συντήρηση και υγιεινή των στρωμάτων, σαλονιών, ταπήτων, κουρτινών, χαλιών, μαξιλαριών, αυτοκινήτων, λεωφορείων, σκαφών, θαλαμηγών, ξενοδοχείων, ιατρείων, σχολείων, παιδικών σταθμών, κατασκηνώσεων και άλλων επαγγελματικών χώρων. Η έδρα τους είναι στην όμορφη Λευκάδα αλλά εξυπηρετούν και στην Αθήνα.

Δείτε εδώ και άλλες υπηρεσίες που προσφέρει η Lefkas bioclean.

Τηλ. 694 469 2279 – 26450 25926
Μπείτε στην ιστοσελίδα της Lefkas Bioclean και δείτε όλες τις υπηρεσίες που προσφέρουν:
www.lefkasbioclean.gr
e-mail: dimitriszaklefkas@gmail.com
Facebook page

Γιατί είναι σημαντικό να καθαρίζουμε συχνά τα κλιματιστικά;

Οι προτάσεις μας